Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer ontwerpen en maken:

Badkamer ontwerpen en maken

Ik wil de huidige kastenkamer verbouwen tot badkamer. Afmetingen zijn 2 bij 2,60 meter. In overleg stucen of betegelen tot aan het plafond. Nu is het een blanco kamer. Houten woning (fundering). De CV-ketel is recht boven de nieuw te maken badkamer. Dit betekent dat het leidingwerk best soepel zal zijn. Ontwerpen plus uitvoeren is dus wat ik nodig heb.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer ontwerpen en maken uit heel Nederland:

Installatietekening voor de keuken en badkamer maken

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we van de aannemer de deadline gekregen om op korte termijn de technische tekeningen van de keuken en badkamer op te leveren, met daarop de aansluitpunten van elektra, leidingen en afvoer. De woning wordt pas over 1,5 jaar opgeleverd en we willen daarom door deze deadline niet een overhaaste beslissing maken voor een keuken en badkamer, want dit wordt alleen maar gemaakt op het moment dat er een koopovereenkomst wordt getekend bij de keuken of badkamerboer. Wel weten we de indeling en hebben we enkele getekende en 3d ontwerpen. We zijn dus op zoek naar iemand die de technische tekeningen kan maken. Graag horen we hoe lang het duurt en wat de totaalprijs is.

Interieur ontwerpen

Ik heb van mijn ouders een huis gekocht uit bouwjaar 1964 dat al redelijk modern van stijl is. Voor een total nieuwe inrichting van mijn woonkamer, leefkeuken en badkamer zoek ik een interieurarchitect.

Badkamer en toilet betegelen

Mijn badkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 7,3 m2. Erin zit een groot raam, een deur en een extra muurtje van ongeveer 0,7 m lang. Een deel moet iets verhoogd worden in verband met de toiletafvoer. In het muurtje wil ik graag twee nisjes hebben. Ook wil ik op een simpele manier een bankje in de inloopdouche laten metselen (van ong. 0,82 m breed en 0,35 m diep). De vloertegels zijn 60 x 60 en die komen ook op de zijkant van het bad. Daarnaast heb ik muurtegels van 60 x 30 en 85 x 25 cm. Ook heb ik 6 matjes met mozaiektegels. De toiletruimte heeft een oppervlakte van krap 1 m2. Er is een inbouwreservoir. De muren moeten tot ongeveer 1,50 m betegeld worden. De tegels die ik heb, zijn zeshoekig. Het zijn allemaal dezelfde tegels, voor de vloer en de muur. Ik wil zelf graag het patroon ontwerpen.

Extra verdieping op het dak bouwen

Wij zouden graag een extra verdieping op ons huis willen. De grootte van onze opbouw zou ongeveer 5 bij 8,5 moeten worden. Dus 42.5 m2 in totaal. We hebben 2 verschillende ontwerpen voor hetzelfde huis gemaakt. In het bestemmingsplan nu staat dat we niet hoger gebouwd mag worden dan 2 verdiepingen. Het huis is een hoekhuis en grenst aan een gracht, ik zelf denk dat de gemeente het aanzicht zoveel mogelijk intact wilt houden. De binnenmuren plaatsen, stuken, badkamer en CV dienen door de vakman uitgevoerd te worden.

Badkamer helemaal vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten ontwerpen en vernieuwen van onze badkamer. De badkamer is 2.5 x 1.6 meter groot. In de huidige badkamer staat een bad, dit willen wij laten vervangen voor een douchecabine of inloopdouche. Verder willen wij het toilet, de meubels en het tegelwerk laten vervangen. Wij zoeken iemand die alles voor ons kan verzorgen: het ontwerp, de aanschaf van de materialen, het sloopwerk en het opnieuw inrichten van de badkamer.

Nieuwe badkamer ontwerpen en uitvoeren

Wij willen onze badkamer vernieuwen. De hoogte is 220 cm, de lengte 270 cm en breedte 200 cm. We willen graag een (inloop) douche en wastafel en grote tegels op de wand en vloer. Er zit nu vloerverwarming in, maar we willen een gewone radiator. We willen grote tegels, omdat die eenvoudiger schoon te houden zijn. Het moet een moderne maar sfeervolle badkamer worden, niet te strak en kil, misschien gecombineerd met natuurlijke accenten. We nodigen bedrijven graag uit om onze wensen te bespreken en een ontwerp of advies neer te leggen. We ontvangen graag een vrijblijvende offerte.

Badkamer ontwerpen en plaatsen in andere ruimte

De badkamer verplaatsen naar waar nu de keuken is. Die ruimte is 2.40 of nog iets langer x 2.20 meter. Alles moet er nieuw in: inloopdouche en wastafel. We willen glazen blokken als wand bij de inloopdouche. Vloer en wanden betegelen en we willen (elektrische) vloerverwarming in de badkamer. De materialen willen we in overleg laten meeleveren, als u een mooi ontwerp heeft. We willen een moderne maar wel een neutrale badkamer. Tevens boven een badkamer maken waar nu alleen een toilet is. De oude badkamer ook slopen. Kunt u een ontwerp geven en daarvoor een richtprijs?

Badkamermeubel met wasmachine- en droger ontwerpen

Voor een nieuwbouwwoning wil ik een maatwerk wasmeubel. De oplevering zal in 2017 zijn maar uiterlijk 1 april a.s. exacte maatvoering badkamer doorgeven aan aannemer. Een wasmeubel met de wasmachine en de wasdroger erin weggewerkt. Opbouwwasbak met 2 kraangaten en 1 afvoer (bijvoorbeeld EAGO BB 087-8E) van 120 cm. Dan past de afvoer tussen de 2 apparaten. Mogelijk is er ruimte voor een smalle kast ertussen? Totale breedte is circa 150 cm. Overige wensen: - moderne uitstraling; - materiaalkeuze; kwaliteit, lange levensduur, geen intensief onderhoud; - houten werkblad met zijpanelen bijvoorbeeld, geen hoogglans; - Ceasarstone en natuursteen erg mooi maar waarschijnlijk erg duur; - deurtjes met gewone scharnieren; - suggestie van lades op de deurtjes is leuk; - indien mogelijk met plint, maakt het geheel 'lichter', moet het geheel niet nog hoger of breder maken natuurlijk. Kunt u een indicatie geven van de kosten voor het ontwerp en tekening? Wellicht heeft u een dergelijke kast al eerder ontworpen, en kunt u foto's of tekeningen laten zien.

Ontwerpen van een keuken en badkamer

Gevraagde diensten zijn: advies en tekenwerk over de keuken en de badkamer.

Ontwerpen van badkamer en open keuken

Het gaat om een modernisatie project van een jaren '30 tussenwoning van 150 m². In ieder geval het ontwerpen van 2 badkamers en 1 open keuken (geen nieuwe aanbouw), en misschien meedenken over vloeren et cetera. Graag contact via email in plaats van telefoon (overdag meestal niet bereikbaar). Graag mijn gegevens niet verwerken in nieuwsbrieflijsten.