Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine demonteren en nieuwe plaatsen:

Douchecabine demonteren en nieuwe plaatsen

Mijn vrouw en ik willen zo mogelijk in één van de komende maanden een nieuwe halfronde douchecabine bij de Gamma kopen en eventueel door u laten plaatsen en afkitten (met twee schuif- deuren). De oude cabine met 2 deuren dient te worden gedemonteerd i.v.m. roest en andere gebreken. Gaarne een globale prijsopgave voor het demonteren en opnieuw plaatsen op de bestaande douchebak. Bijgaand ter verduidelijking een foto van de bestaande cabine en een scan van de maatvoering. Zo mogelijk door een klusteam dicht in de buurt van of in Gouda. Datum van uitvoering is nog onbekend. Wij moeten eerst nog de cabine kopen.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine demonteren en nieuwe plaatsen uit heel Nederland:

Douchecabine monteren

Vrijblijvende prijsopgave voor het installeren/monteren van een Praxis Aquavive regendoucheset. Douchecabine Sicilië kan geplaatst worden op een bestaande douche-bak. Graag ook in de offerte opnemen het demonteren van de bestaande douchecabine.

Douchecabine vervangen en verplaatsen

Ik wil graag onze huidige douchecabine laten vervangen. Zowel de cabine als de kraan. Afmetingen zijn 90 bij 90 cm. Oude douchecabine graag demonteren en afvoeren. Liefst per mail contacten. Gaat om een woning op 4 hoog.

Douchecabine kwartrond monteren

Bestaande douchecabine demonteren en een nieuwe, eenvoudige cabine monteren zonder bak eronder. Afmetingen zijn 90 bij 90 cm. Oude cabine mag afgevoerd worden.

Douchecabine vervangen

Oude douchecabine demonteren en een nieuwe plaatsen. Oude materiaal mag afgevoerd worden. Standaarddouchecabine van 90 bij 90 cm. Douchebak mag blijven zitten.

Nieuwe douchecabine monteren

Ik ben van plan om een nieuwe douchecabine te nemen. Maar wat kost het om de oude te demonteren en de nieuwe te monteren? Oude douchecabine moet afgevoerd te worden. Ik ben alleen en dit is lastig weg te brengen. Standaarddouchecabine van 90 bij 90 cm.

Verwijderen en plaatsen douchecabine

Demonteren van de huidige douchecabine en doucheset van 90 bij 90 cm. Inclusief afvoeren materiaal. Daarnaast het plaatsen van een doucheset, douchecabine en douchebak van 90 bij 90 cm.

Monteren van een douchecabine

Ik wil het volgende laten uitvoeren: demonteren en afvoeren van oude douchecabine, daarna monteren van de nieuwe douchecabine (Handson Cibla) op dezelfde plaats.

Douchecabine en bak plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen wat het zou gaan kosten om een kwartronde bak met cabine te plaatsen en oude te demonteren en af te voeren. Eventueel ook aanpassing afvoer. De reden dat we dit willen vervangen is omdat er een deur is afgebroken en wij te horen hebben gekregen dat het volledig vervangen beter en simpeler is. De douchebak is 90 bij 90 cm.

Douchecabine plaatsen

Demonteren van huidige situatie (douchecabine minus de douchebak) en monteren van 5 hoekige douchecombinatie circa 90 x 90 met pendeldeuren en 2 vaste delen. Graag een specificatie voor het monteren en demonteren.

Plaatsen van een douchecabine

Wij willen een kant en klare douchecabine laten monteren van het merk Aurlane, type Pure Square. Dit is een douchecabine welke opgebouwd word zonder siliconen (kliksysteem). Op het moment staat er een soortgelijke douchecabine in de badkamer. Alle aansluitingen in de vorm van elektra en water zijn op dit moment voor onze huidige douchecabine aanwezig. De oude douchecabine demonteren wij zelf en wij leveren een schonewerk plek. De afvoer laten wij in tact, zoals deze er op dit moment ligt, zodat u deze kunt controleren en deze naar eigen behoefte kunt aanpassen voor de nieuwe cabine. Deze cabine behoeft geen tegelwerk of iets dergelijks. Het gaat er dus om dat de cabine opgebouwd wordt, aangesloten wordt en dat de afvoer aangepast wordt zodat deze passend is voor de cabine. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius