Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Gouda of directe omgeving.

1566 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, badkamer en toilet renoveren, badkamer en toiletruimte opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Gouda:

Verbouwing van de badkamer

Ik wil mijn badkamer graag opknappen. Achter de tegels van de wanden zit vocht. Deze tegels moeten worden verwijderd en nieuwe tegels geplaatst. Verder moet het sanitair vervangen worden, douche stoomcabine en wastafel. De indeling blijft dan ook het zelfde in een badkamer van 2 bij 2 meter met een schuin dak en verlaagd plafond.

Badkamer verbouwen en opnieuw tegelen

Badkamer verbouwen en opnieuw tegelen van 2,10 bij 2,40 meter en 2,60 meter hoog. Exclusief materiaal. Dat verzorg ik zelf. Er zal een muurtje moeten worden gebouwd van Yton blokken van ongeveer een meter tot aan het plafond. Tevens moeten er leidingen worden gelegd, echter weet ik nog niet hoeveel. Er zal ook een radiator, een badkamermeubel en een inbouwtoilet moeten worden geinstaleerd. De klant schaft ook deze zelf aan.

Douchescherm en douchedeur plaatsen

Glazen douchedeur van 1 meter breed bij 2 meter hoog en een glazen douchewand van ook 1 meter breed en 2 meter moeten gemonteerd worden. Beiden van glas. Tegels tot aan plafond. Moet scharnierend gemonteerd worden. Ook moet een een douchedorpel geplaatst worden. Alle materialen hebben we al in huis.

Toiletten renoveren

Ik wil graag mijn 2 wc’s laten opknappen. Hangtoilet, fonteintje muren stucen en nieuwe vloertegels leggen. Oppervlakte (0.90 x 1.20 m2). Materiaal aanschaf eventueel door de vakman.

Badkamer installeren

Ik wil graag een nieuw badkamer laten installeren. Dat houdt in: een nieuwe douche, toilet, wasmeubel en wasbak. De badkamer is ongeveer 4 bij 5 meter met een hoogte van 2.60 meter. Ik wil tot aan het plafond betegeld hebben. Er hoeft geen leidingwerk verricht te worden.

Badkamer renoveren en inloopdouche maken

Renovatie badkamer. 2,10 bij 2,70. Inloopdouche met muurtje, dubbele wastafel met spiegelkast, toilet, vloerverwarming en radiator.

Douchewanden plaatsen

Graag een offerte voor. 2 glazen wanden voor bestaande douchebak 80 bij 80 cm.

Badkamer en toilet installeren en tegelen in een nieuwbouwwoning

Op 28 november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We zoeken nu een vakman die onze badkamer en toiletruimte kan betegelen en de volledige installatie kan verzorgen. Wij hebben zelf alle materialen hier al voor aangeschaft. Het gaat om de volgende zaken: 1. Toilet beneden (92 x 122,5 x 290 cm): hangtoilet, inbouwunit, fontein met kraan, wand- en vloertegels plaatsen in de hele ruimte van 60 x 60 cm. 2. Badkamer (290 x 213,5 x 290 cm): hangtoilet, inbouwunit, handdouche, wastafel + wastafelmeubel, inbouw bad + badkraan, douchecabine + douche, radiator, extra wandcontactdoos aanleggen, wand- en vloertegels plaatsen in de hele ruimte van 60 x 60 cm. We hebben in totaal 45 m² tegelwerk opgemeten. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die vanaf eind november tijd hebben voor deze klus.

Douchewand plaatsen in de badkamer

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen in mijn badkamer. Er lopen 2 leidingen boven de tegels op de wand waar het scherm moet worden geplaatst. Hier zal daarom eerst een koofje gemaakt moeten worden. Ik wil een afspraak maken om dit hier even te laten beoordelen. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Douchecabine op vloer plaatsen

Ik wil graag een douchecabine (90x90cm) laten plaatsen, een douchekraan en douchekop. De douchecabine heeft een draaideur en moet op de vloer geplaatst worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer renoveren

Renovatie van de badkamer

Badkamer compleet renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Ik wil een wandcloset, inloopdouche, wastafel in meubel met 2 kranen en spiegel, designradiator. Nieuw plafond, tegelwerk tot plafond. De afmetingen van de ruimte zijn circa 2 x 2.40 meter.

Toilet renoveren

Wij willen graag ons toilet renoveren. Het gaat om de volgende zaken: - Een staand toilet vervangen door een nieuwe staande toilet, - Het tegelen muur en grond, zo'n 1,5 meter aan vloer en 2,5 meter de hoogte in (qua wanden). De tegels hebben we nog niet aangeschaft. We willen graag grote tegels. Waarschijnlijk kan dit over de bestaande tegels heen, - Een klein wastafeltje installeren op de plek waar nu een wastafeltje zit. De wastafel zelf is nog niet aangeschaft, - Een verlaagd plafond (1,5 m2) met spotjes creëren. Ik denk dat twee spotjes voldoende zijn.

Volledige badkamerverbouwing

Oude tegels slopen. Betonnen vloer storten op lewis platen. Eventueel bestaande leidingen aanpassen. Opnieuw betegelen. Een nieuw douchecabine, inbouw toilet en wastafel plaatsen.

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Badkamer verbouwen

De badkamer is 1. 94 bij 1. 87. Ik wil een instapbad, radiator, zwevend toilet en klein fonteintje. Ik wil de douchehoek die er nu staat verhuizen naar souterrain (afvoer moet nog aangelegd daar)

Toilet plaatsen

Ik wil het toilet vervangen, indien mogelijk graag een hangend toilet laten plaatsen en aansluiten. De afwerking liefst laten doen, maar eventueel kan ik dat ook zelf. De oppervlaktemaat is ong. 1mx1m en 2. 60 m. Hoog. Het oude toilet verwijder ik zelf.

Badruimte renoveren

Ik wil graag dat de badkamer wordt gerenoveerd. Deze moet 3 meter bij 2.70 meter worden. Het gaat om het bouwen van een gipswanden plaat, het plaatsen van een open douche, een losstaand bad, tegels en een wand meubel.

Gestripte badkamer vernieuwen

Renovatie badkamer 3. 00x2. 70 Gipswandnverplaatsen (2. 70m) Open douche Losstaand bad. Leeg halen doen we zelf.

Renovatie van de badkamer

Badkamer is circa 3.60 m2 (2.22 meter x 1.64 meter). - verleggen van waterleidingen; - afvoer aanleggen van te realiseren toilet + doorvoer in vloer 1e verdieping en begane grond; - afvoer aansluiten op het riool; - plaatsen van Inloopdouche met vloerdrain; - geheel betegelen (vloer en muren); - plaatsen van wandcloset inclusief inbouwreservoir (huidige situatie geen toilet); - plaatsen van badkamermeubel. NB: Uiteraard is het mogelijk om de situatie te komen bekijken, zodat u de werkzaamheden goed kan inschatten.

Douchecabine door inloopdouche vervangen

De douchebak geeft nu lekkage. Die wil ik er uit en dan zonder douchebak schermen op vloertegels plaatsen. Er moet 1,5 m2 vloer worden geregeld. En onderste rand wandtegels tot op de vloer door-tegelen. Tegels zijn aanwezig.

Opknappen van de WC

Ik wil een hangend toilet laten plaatsen, liefst inclusief tegelwerk. Toilet is 1 x 1 meter en 2.50 meter hoog. Verwijdering oude toiletpot doe ik zelf. Er staat nu een toiletpot met achterafvoer en laag waterreservoir aan de muur. Graag meerdere offertes, mét en zonder tegelwerk.

Douchecabine, bak en accessoires vervangen

Wij willen onze douchecabine compleet vervangen, dus het demonteren en monteren van de nieuwe douchecabine, douchebak en accessoires. Ook eventueel het vervangen van de knoppen van onze stortbak in het toilet. De kleine stortbak werkt niet meer.

Plaatsen douchewand

Ik wil een douchecabine (2 wanden/deur, geen douchebak) laten plaatsen. Verder ophangen van een rekje in de douche en een handdoekenstang.

Douchecabine plaatsen met bak

Ik wil graag een nieuwe douchecabine (Riga van 90 bij 90 cm) en douchebak laten plaatsen. Het bad moet ook verplaats worden. Ik wil graag een prijsopgave voor het wegnemen van het bad en op dezelfde plaats de douchecabine monteren. De kranen en afvoer zijn er, maar misschien zitten de kranen net niet precies op de juiste plaats, of kan hij zo gezet worden dat de kraan wel goed zit. De afvoer zit volgens mijn mening wel goed. Ik denk er misschien wat nieuw tegelwerk moet komen in verband met het wegnemen van het bad en de douchecabine die in afmeting wat uitsteekt.