Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Gorinchem of directe omgeving.

375 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamers opnieuw laten voegen, badkamer verbouwen, renoveren douche, toilet en hal, badkamer renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, twee badkamers installeren, badkamer renovatie uitvoeren, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, casco badkamer opleveren, badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, vervangen sanitair badkamer, stucen en tegelen, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Gorinchem:

Bad vervangen door inloopdouche

Wij willen graag de optie weten voor het verwijderen van het ligbad en het installeren van een inloopdouche. De vloer onder het bad is niet betegeld en er zal een scheiding moeten komen tussen het zwevende toilet en de inloopdouche. Waarschijnlijk dient de waterleiding aangepast te worden en willen wij weten wat de meerprijs is voor het plaatsen van een drainagerooster. De douchewanden mogen rechtstreeks op de vloer geplaatst worden.

Doucecabine plaatsen

Ik zoek een partij die een nieuwe douchecabine kan plaatsen in mijn badkamer. De cabine moet 1 zijwand en 1 deur hebben. Er dient niets gesloopt of verwijderd te worden. Wellicht moeten er wel leidingen verlegd worden. De cabine moet ongeveer 90 bij 90 cm worden.

Douche renovatie

De douche is 3 bij 1,20 meter. De oude douche moet eruit en nieuw te plaatsen. Wasmeubel geen douchecabine maar muurtje tegelen plafond zit schimmel op. Toilet plaatsen is nu niet aanwezig. Betekent dat beneden toilet muur weg moet door nieuwe leiding en opnieuw tegelen. Graag de prijs met slopen en of zelf doen.

Kwartronde douchewand plaatsen

De douche heeft een doucheopstelling met een granieten dorpel. Graag zou ik voor hier de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een douchecabine. Echter is de ruimte niet praktisch daar er een raam dicht bij de douche zit. Dit raam zou ik graag willen behouden. Is het mogelijk dat ik een afspraak maak met de vakman om de mogelijkheden samen te bespreken?

Vervangen van de wastafel

Ik wil in de badkamer de wastafel van 110 x 50 cm vervangen door 2 wastafels. Er zit een rek onder, wat iets hoger moet hangen omdat de 2 nieuwe wastafels iets dunner zijn dan de vorige. Ook de 2 kranen omzetten. Ik weet niet of het ook lukt met de huidige leidingen, deze moeten wellicht ook aangepast worden. Materialen in overleg. Kunt u erbij vermelden wat de meerprijs is als ik de klus inclusief voorwerk laat uitvoeren?

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen, badkamer is 3,5 m2 en wil er een toilet in, een douche, en een wastafel. Ik wil graag weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten.

Roja douchecabine installeren

Montageservice, ik zou graag een douchecabine Roja willen laten plaatsen. Wat gaat dit mijn kosten? Ik heb vorige ook al een offerte aangevraagd maar nog geen duidelijke reactie op terug gehad.

Verwarmingselement vervangen in de badkamer

Ik wil een verwarmingsradiator vervangen. In de badkamer. Deze heb ik bij jullie gekocht.

Douchecabine plaatsen

Ik ben een maand geleden verhuisd naar een beneden-appartement. Er is daar in de badkamer een verzonken douchebak van 93 x 93 cm waar een douchestang met een douchegordijn hangt. Ik wil daar graag een douchecabine laten plaatsen van Gamma. Het gaat om de douchecabine Roja van 90 x 90 x 180 cm. Die moet dan in die douchebak worden geplaatst. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Inbouwtoilet plaatsen

Ik wil graag ons inbouwtoilet vervangen door een nieuwe. Tegels zijn losgemaakt, er moeten dus nog wel nieuwe geplaatst worden. Ik wil graag weten hoeveel het kost om het te vervangen en hoeveel het kost om nieuwe tegels te laten plaatsen.

Lekkage verhelpen en douchecabine vervangen

We willen de douchecabine vervangen door een inloopdouche. Verder is onderzoek nodig naar mogelijke lekkage tussen het plafond veroorzaakt door huidige cabine en bijbehorende leidingen. Aanhelen van vloertegels en afvoeren van oude cabine. De douchecabine is nu ongeveer 1 meter bij 1,50 meter. De douchecabine is nu rond. Graag wil ik ook dat er van de handvaten worden bevestigd omdat wij best oud beginnen te worden. Een antisliplaag is niet nodig want die hebben we al.

Badkamer verbouwen en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een huis gekocht in Gorinchem en krijgen daar de sleutel van in november. Nu willen wij graag vloerverwarming als hoofdverwarming laten aanleggen in onze woonkamer/keuken/gang. Dit is ongeveer 70 m2 totaal. We willen het graag laten infrezen. Als we dit door jullie laten doen, wat gaat ons dat ongeveer kosten totaal voor alles??? Wij hebben verder een badkamer van 2,81 meter breed bij 1,80 meter lengte. Die willen we volledig gaan vernieuwen. Hier komt een bad, inloopdouche, badkamermeubel van 80 cm met spiegel, designradiator en elektrische vloerverwarming. Wij zorgen ervoor dat alles voor zover dat kan gesloopt is. De indeling zal wel veranderen en de wanden en de vloer dient te worden betegeld.

Badkamer verbouwen en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een huis gekocht in Gorinchem en krijgen daar de sleutel van in november. Nu willen wij graag vloerverwarming als hoofdverwarming laten aanleggen in onze woonkamer/keuken/gang. Dit is ongeveer 70 m2 totaal. We willen het graag laten infrezen. Als we dit door jullie laten doen, wat gaat ons dat ongeveer kosten totaal voor alles? Wij hebben verder een badkamer van 2.81 meter breed bij 1.80 meter lengte. Die willen we volledig gaan vernieuwen. Hier komt een bad, inloopdouche, badkamermeubel van 80 cm met spiegel, designradiator en elektrische vloerverwarming. Wij zorgen ervoor dat alles voor zover dat kan gesloopt is. De indeling zal wel veranderen en de wanden en de vloer dient te worden betegeld.

Douchecabine Corsica plaatsen

Gister hebben wij de douchecabine (wand + deur) type Corsica aangeschaft. Deze willen wij graag zo snel mogelijk laten monteren in een nieuwe badkamer. Kunt u aangeven wat hiervoor de kosten zijn? Het is een nieuwbouwhuis, de vloer is betegeld.

Glazen bouwstenen in de badkamer

Plaatsen van bouwstenen in badkamer. Ongeveer 1.80 bij 1.90 meter hoog. Betreft 1 muurtje.

Douchelekkage verhelpen

Lekkage douche wat door de tegelwand aan de andere zijde van de muur lekt. We hebben al iemand via de verzekering gehad, die heeft het bekeken/doorgemeten en zegt dat het aan de voegen en kitranden de oorzaak zijn.

Wastafel plaatsen

Ik wil graag een wastafel laten plaatsen. Het gaat om de vervanging van een wastafel die er al zit. Ik heb de nieuwe wastafel al besteld. Ook heb ik een wastafelkastje bij de wastafel besteld, deze ook graag gelijk ophangen.

Betegelen badkamer en wc plaatsen.

Gaarne een prijsopgave voor het betegelen van een badkamer en aparte wc {ca. 30m2 vloer en wanden} en het plaatsen van een inbouwres. Met toilet en afwerken. Ik nog niet kan aangeven op welke termijn dit moet gebeuren{verkoop eigen huis}maar ik zou toch alvast een prijsopgave willen ontvangen. Graag toch in eerste instantie contact via E mail.

Badkamer renoveren en herindelen

Ik wil graag mijn badkamerruimte anders indelen. Naast het ligbad ook een douche plaatsen. Tevens uitbreiden met een zwevend toilet (er is nu geen toilet). Wastafel (eventueel een badkamermeubel) verplaatsen naar andere wand (hier zit nu geen water aansluiting). Ik kan de badkamer eventueel zelf strippen, maar wil toch graag weten wat hiervan de kosten zijn bij laten doen. Alle zaken worden vernieuwd. Mogelijk dat toegangsdeur ongeveer 40 tot 50 cm naar links moet worden verplaatst. Dit kan als meerwerk worden opgegeven. Totale oppervlakte is 7.75 m2.

Badkamermeubel aanpassen

Ik ben bang dat ik geen badkamermeubel kan plaatsen omdat de afvoer uit de vloer komt en ik denk dat ik dus de achterkant uit de kast moet zagen en dat de kast dan uit zijn verband zakt. Ik heb het dus over een kast met wastafel. De afvoer komt op 10 centimeter van de muur uit de vloer. Graag uw advies in deze.

Voegen en kitrand van de douchecabine vervangen

Ik heb in mijn badkamer een douchecabine waar ik het voegwerk van de wanden wil laten vernieuwen en ook 4 tot 5 meter kitvoeg wil laten vervangen. De wanden zijn betegeld met tegels van 30 x 40 cm. Hier en daar vallen de voegen eruit. Ik wil van ongeveer 5 m² van de tegelwand de voegen laten vernieuwen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Inloopdouche en dubbele wastafel installeren en betegelen

Ik ben op zoek naar een mooie inloopdouche en een dubbele wastafel voor onze kleine badkamer. Beiden moet ook geplaatst worden en de ruimte moet ook betegeld worden.

Complete WC-ruimte renoveren

Ik wil graag de toiletruimte renoveren. Het gaat om de wanden betegelen tot 120 cm hoog, een staand toilet vervangen voor hangend toilet en nieuw fonteintje plaatsen en de vloer betegelen.

Lekkage oplossen in badkamer

We hebben ivm lekkage in een appartement dat we verhuren in de badkamer een bad vervangen door douche en de vloer is vervangen. Het lekt nog steeds. Er komt water onder de douchebak vandaan en de kraan op het badmeubel lekt. We hebben voor de huurder een nieuw badmeubel met kraan. Door het vele vocht zijn de gips plafondplaten in de badkamer aan vervanging toe. Ongeveer 8 m2. Het water in de goot loopt volgens huurder niet snel weg. We hadden er een ontluchter op zitten, weet niet of dat nog het geval is. Als laatste wil de huurder de douchestang in de nieuwe cabine vervangen hebben. Kraan voor badmeubel met douchestang, kopen we nog. We zoeken iemand die de lekkages verhelpt, naar het langzaam wegstromen kijkt, douchecabine naloopt en stang vervangt en die het gipsen plafond vervangt en wit verft.

Renovatie van de badkamer

Badkamer. Bad eruit en douch erin. Bad eruit en douche erin