Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer verbouwen:

Badkamer verbouwen

Wij willen kijken wat het gaat kosten om onze badkamer te verbouwen. Wij hebben op het moment lekkage ervan. Denken dat de afmetingen ongeveer 9 m2 is. En zouden graag een simpele badkamer willen.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer verbouwen uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen en vernieuwen

Afmeting 160x230 vernieuwen sanitair, watertappunt douche verleggen,tegels vernieuwen, elektra aanpassen, radiator verplaatsen

Badkamer vergroten en verbouwen

Wij willen een muur verplaatsen en de badkamer verbouwen.

Badkamer laten renoveren

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. De badkamer is 3 bij 2.50 meter. In de badkamer wil ik een Whirlpool, een inloopdouche, een badmeubel en een WC. Grote tegels op de wanden tot aan het plafond. Ook grote tegels op de vloer. Het plafond heeft nu kunststof schroten met spotjes. Dat moet eruit en een glad plafond ervoor in de plaats maken. De badkamer leeghalen dient ook door u gedaan te worden. Ik wil graag luxe sanitair. Graag een totaalprijs. Uitvoeringstermijn in overleg.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer van 2 bij 2 meter laten verbouwen. Er moet opnieuw betegeld worden tot aan het plafond en ik wil weten of het mogelijk is om eroverheen te betegelen. Het toilet moet niet vervangen worden want het toilet is nieuw en staat in de douche. Er staat een klein wastafeltje in de douche die ook niet vervangen dient te worden. De douchecabine moet wel vervangen worden. Het kacheltje moet weggehaald worden.

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 3 bij 4 meter. Er hoeft geen bad in, wel een inloopdouche.

Badkamer vergroten en verbouwen

Wij willen de badkamer ongeveer 2.50 meter vergroten door er een stuk van de slaapkamer - ongeveer 1.80 meter - bij te trekken. Wij willen dan een toilet er in en aansluiting wasmachine. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Ik wil links een inloopdouche, rechtsdoor een los bad en recht een wasbak.

Badkamer laten verbouwen

Ik zou graag mijn badkamer willen laten verbouwen. Grootte 1. 91 bij 2. 10. Er moet vloerverwarming in, een extra zwevend toilet met sproeier, extra handgreep, handdoekenradiator, gelijkvloerse douche van 1 bij 1 m. En een badkamermeubel met wasbak met twee thermostaatkranen. Anticondensspiegel.

Leidingen verplaatsen in een appartement

Wij zijn de badkamer aan het verbouwen in ons appartement op de eerste verdieping (totaal 6 hoog). Nu hebben wij een muur weggebroken maar nu staan de aan en afvoerbuizen van de CV ( door het hele gebouw) midden in de badkamer. Kunnen deze omgelegd worden? Ik hoor het graag.

Stucwerk in badkamer renoveren

We hebben een badkamer van 10 jaar oud, wat we graag willen verbouwen. Daarbij willen we de wanden allemaal gestuct krijgen met kleur en veegstructuur. Wat gaat dit ons kosten? 21 M2 Wanden Vierkante meter: 21 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Partners

Partners van Casius