Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Dordrecht of directe omgeving.

1720 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamers verbouwen, badkamer en toilet volledig vernieuwen, badkamerrenovatie, badkamer en WC laten vernieuwen, badkamer vernieuwen, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet verbouwen, kamer ombouwen tot badkamer, badkamer en toilet verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, bathroom renovation, badkamer laten plaatsen, badkamer en toilet installeren en tegelen, badkamer verwijderen en nieuwe plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Dordrecht:

Vrijblijvende offerte voor renovatie badkamer en toilet

Voor mijn zoon wil een offerte opvragen voor de renovatie van zijn badkamer (1.60 x 2.90 meter) en een toilet. Indien mogelijk wil ik graag weten wat de 1) totale kosten zijn voor de badkamer en het toilet 2) wat indien wij de tegels er af halen 3) wat indien jullie alleen het leiding werk doen? Zoals u wellicht aan de vraagstelling ziet zijn wij nog zoekende. Indien u suggestie heeft horen wij die graag. Wij vernemen graag uw reactie. De aangekochte woning wordt naar alle waarschijnlijkheid over 3 maanden opgeleverd.

Toilet verbouwen

Ik zoek een partij die mijn toilet kan renoveren. Dit betekent een nieuwe toiletpot met de bij bijbehorende onderdelen, nieuw fontein en nieuwe tegels op de muur. Dit werkt moet plaatsvinden op de begane grond en is goed bereikbaar.

Kitten van de douchecabine

De badkamer is 15 jaar oud en nog in een prima staat behalve de kitranden rond en in de douchecabine, deze moeten vervangen worden. Oude kit verwijderen en opnieuw kitten.

Renovatie badkamer

Ik zoek een partij die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de huidige meubels en het plaatsen van tegels, douche cabine, muurverf, wasbak en radiator. Dit moet plaatsvinden in een appartementencomplex welk goed bereikbaar is per lift. De badkamer is 2,40 bij 3,40 meter.

Toilet vervangen

Ik wil graag een toilet vervangen. Het nieuwe toilet heb ik al, maar het moet nog aangesloten worden aan de aan- en afvoer en ook bevestigd worden. Ik mis nog de juiste slang voor de aanvoer. De afvoerbuis moet ook aangepast worden, zodat het toilet tegen de muur kan. Ik heb ook een flexibele closetaansluiting al gekocht als die hiervoor gebruikt kan worden. Inclusief afvoeren.

Kleine badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. Het is kleine badkamer van ongeveer 1.5 x 1.8 meter. Oude tegels verwijderen doe ik zelf, oude sanitair verwijderen door de vakman als optie. Vervolgens zwevende toilet plaatsen, douche verplaatsen, verticale radiator plaatsen, eventueel plafond verlagen en spotjes plaatsen. De tegels en sanitaire koop ik zelf.

Badkamer geheel verbouwen

Badkamer verbouwen. Badkamer is 3 bij 2.28 meter met hoeken. Huidige badkamer in zijn geheel strippen en afvoeren. Vervolgens wil ik een inloopdouche, ligbad, dubbele badkamermeubel inclusief spiegels, hand closet en vervolgens alles weer betegelen en mooi afwerken. Materialen in overleg. Uitvoeren eind juni of begin juli.

Demonteren oud fonteintje en monteren nieuw fonteintje

Het fonteintje in de wc is gescheurd doordat een spiegel erop is gevallen. Fonteintje moet eraf worden gehaald en een nieuw fonteintje moet worden bevestigd. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Volledige badkamerrenovatie

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Indeling wijzigen, Complete badkamerrenovatie en nieuwe badkamermeubels plaatsen. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) 2 bij 1,60/1,80 meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ligbad en toilet plaatsen. Misschien is verplaatsing van de wastafel nodig.

Vernieuwen van de badkamer

Ik wil onze badkamer van ongeveer 180 x 230 cm laten verbouwen. Ik wil al het tegelwerk en sanitair laten verwijderen. Daarna moet de ruimte opnieuw worden betegeld en moet er een nieuwe douche en wastafel geplaatst worden. Ook wil ik een nieuwe badkamerventilator laten monteren. Ik wil een afspraak maken om mijn wensen te bespreken. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Spoedklus: badkamer vernieuwen

Met spoed moet mijn badkamer vernieuwd worden ik zoek iemand die alles heeft aan complete badkamers plus voor puin wegruimen +installeren

Badkamervloer vervangen

Ik wil mijn badkamervloer graag laten vervangen. De vloer is ongeveer 2 m² groot en ik wil de oude tegels laten verwijderen en de nieuwe laten plaatsen. Mijn appartement bevindt zich op de 6e verdieping, er is hier een lift. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Douchecabine plaatsen

Wij willen een nieuwe douchecabine plus douchebak laten plaatsen. Ivm kleine badkamer mag hij max 90 bij 80 zijn en moet hij(bij de 80cm kant)4cm in de muur. We willen 1 vaste wand(de 76cm kant) en een deur aan de 90cm kant. Of een douchecabine met schuifdeuren. (zie foto)

Volledige badkamerrenovatie

Ik wil graag mijn volledige badkamer van 190 x 265 cm laten renoveren. We willen zelf al het sloopwerk verzorgen.We willen een verlaagd kunststof plafond laten plaatsen. Het bad gaat eruit en we willen op die plek graag een inloopdouche. Ooit heeft er een toilet in de badkamer gestaan en we willen op die oude afvoer weer een hangtoilet laten aansluiten. Verder willen we een badkamermeubel en verlichting. We zullen zelf het tegelwerk en sanitair aanschaffen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken. We staan open voor uw advies en ontvangen graag u gedetailleerde prijsopgave. Het is onze wens om hier in januari mee te starten.

Badkamer sanitair vervangen

Ik wil een nieuw bad, een nieuwe wastafel met kast en toilet laten installeren. De tegels blijven zoals ze zijn. Bad op bestaande plek. 1.70 meter.

Staand toilet vervangen door inbouw

Ik wil mijn staande toilet (met achteruitgang) vervangen door een inbouw toilet. Daarnaast moeten de wanden en de vloer van de wc ook opnieuw betegeld worden. Het gaat om een toilet ruimte van 1. 5x 1 m en 2. 5 m hoog. Op de vloer liggen nu al tegels, de wanden zijn gestuukt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer verbouwen

Wij willen kijken wat het gaat kosten om onze badkamer te verbouwen. Wij hebben op het moment lekkage ervan. Denken dat de afmetingen ongeveer 9 m2 is. En zouden graag een simpele badkamer willen.

Badkamer tegelen en toilet plaatsen

Ik wil graag de badkamer en toilet laten betegelen, badkamer inclusief inloopdouche wand. Vloertegels 60 x 60 wand 30 x 60 cm. Heb een plattegrond bijgevoegd voor meer informatie. De afmeting van de badkamer is 283 bij 230 cm. Het toilet moet ook gemonteerd worden op de begane grond.

Complete toiletrenovatie

Ik wil een complete toiletrenovatie bestaande uit het plaatsen van een Geberit hangtoilet, het heraansluiten van de afvoer met sprongbocht, het bouwen van 2 watervaste Fermacell scheidingswanden (250 x 145 en 250 x 85 cm), het plaatsen en aansluiten van een fontein, wegwerken aan- en afvoer, wanden tegelen 10 m2, vloertegels verwijderen en nieuw tegelen 1 m2, verlaagd plafond met 2 spotjes aanbrengen, verleggen lichtschakelaar van plafond naar wand.

Paneel in badkamer plaatsen

Inloopdouchepaneel plaatsen in badkamer. Alleen een zijwand moet geplaatst worden. Op de betegelde vloer en aan de betegelde wand. Het paneel heb ik in huis. Wat zou dit kosten?

Badkamerlekkage repareren

Badkamer (1etage) lekkage bij de douche cabine ,door lekkage gat ontstaan in de muur onder de douche cabine.. Vermoedelijk verouderde voeg en kitwerk...

Vervangen van het toilet

Plaatsen van toilet Aquazuro duoblok Livenza in badkamer, inclusief het aansluiten op de watertoevoer. Toevoer huidige toilet links van het midden, toevoer nieuwe toilet aan de linker onderzijde.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 207 bij 268 cm. Plaatsen van douche, WC, en wastafel alsmede de vloer betegelen. De wanden ook betegelen. Het plafond wil ik ook laten opknappen. Er zijn nog geen materialen gekocht want ik wil eerst weten wat de kosten voor arbeid gaan zijn.

Badkamer verbouwen

Wij willen een nieuwe badkamer laten plaatsen . De oude dient er uitgesloopt te worden . De afmeting vd badkamer is ongeveer 6,5 m2. Er dient een verlaagd plafond aangebracht te worden en gezien ons huis van 1996 is dient het huidige leidingwerk gecontroleerd te worden of deze nog voldoet. Tevens dient er een nieuwe mechanische ventilatiebox met hogere capaciteit aangebracht te worden.

Badkamer verbouwen en voorzien van sanitair

Badkamer verbouwen: voorzien van douche, toilet, wastafel en verwarming. Tegels van 30 x 60 cm.