Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor 8 toiletten renovatie:

8 Toiletten renovatie

De plattegrond is 8 meter breed bij 5 meter en de hoogte is 3 meter. Alle materialen moeten worden ingekocht door de aannemer en graag top kwaliteit. De hele projectplaats is kaal. - Alle waterleidingen moeten worden aangesloten vanuit de 2 nieuwe cv ketels naar de kranen. de mechanische ventilatie komt vanuit de hoofdkast. * De hele nieuwe *systeemplafond, * Hele wanden stukken (ongeveer 200 m2). * Gietvloer ( +- 50 m2). Graag alleen bedrijven gevestigd in Nederland voor de garantie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 8 toiletten renovatie uit heel Nederland:

Renovatie huis

We moeten deze maand het werk aan een huis in Amsterdam afmaken. Werk de ramen bij met de beschadigde verf, plaats de voegen in de tegels van twee badkamers, installeer toiletten en monteer een houten visgraatvloer in een formaat van 7x 44 cm voor een totaal van 180m2. We zijn op zoek naar iemand die direct aan de slag kan want alles moet klaar zijn voor deze maand.

Volledige renovatie ‘30 woning

Volledig renoveren incl 2 kleine badkamers, 3 aparte toiletten, keuken , dak vervangen en mogelijk een uitbouw. Uitbouw is optioneel. Huis staat nog op funda.

Renovatie badkamer, wc's, vloerverwarming, cv ,dakkapel

Wij willen de badkamer renoveren 5,1 m2, twee toiletten, hernieuwen cv ketel, vloerverwarming begane vloer 50 m2 (wellicht laten betegelen) alsmede later in het project een dakkappel plaatsen.

Toileten en badkamer renovatie

Ik wil het toilet en de badkamer verbouwen. Het toilet is op beganegrond. Er is nu een oud toilet (dou toiletten) die moet u verwijderen. In de badkamer, is er een dou toilet, een douche, en sink. Ik wil een nieuw inbouw toilet, een douche cabinet/deuren, nieuw wastafel realiseren. De oude dingen moeten worden verwijdert gestript en afgevoerd. Ik wil ook nieuw tegelvloer voor de badkamer. Denk dat de vloer ongeveer 10m2 is. Graag gaan wij zelf opzoek naar de materialen, maar u mag ook een aantal zaken leveren.

Renovatie toiletgroep lunchroom

Renovatie toilet groep (in ieder geval 2 toiletten van onze lunchroom). Het is een ruimte van ongeveer 9 m2 waarin in ieder geval weer 2 toiletten moeten worden geplaatst en een nieuwe fontein.

Badkamers en toiletten renoveren

Renovatie van twee badkamers en twee toiletten binnen 1 woning, inclusief aanleg elektrische vloerverwarming. Sloopwerkzaamheden worden gedaan en leidingwerk zit op juiste plaats. Alleen leidingwerk voor een bad (nu niet aanwezig) en van doucheputje naar douchegoot. Op vloer tegels en wanden tot aan plafond. Twee toiletten is vervanging hangend toilet en wasbakje en tegelen. Betreft een kleine 2.4 bij 2.4meter en 2.5 hoog en een middenmaat 2x3.85meter en ook 2.5 hoog. Standaard toiletruimtes van ca 1.1 bij 1.5m. Bij voorkeur start werkzaamheden vanaf eind maart 2020.

Klussen in huis + toilet renovatie

2 radiatoren vervangen, waarvan 1 via kruipruimte 250 cm moet worden verlegd (aansluiting rechts van raam verplaatsen naar aansluiting links van raam voor designradiator aan de muur). Bij de andere blijft huidige aansluiting behouden. Er zijn nu raam radiatoren, deze worden zij radiatoren die tegen de muur worden geplaatst, direct ernaast. Tegelen 3.8 m2 keuken spatwand (60 cm× 530 cm + extra bij afzuigkap). Leg verband + tegel nog niet bepaald. Er komt een nieuwe keuken. De oude wordt helemaal gestript en gedemonteerd, waarna de nieuwe keuken wordt geplaatst, maar deze heeft geen spatwand. Renovatie van toilet (zie foto). Willen gebruik maken van een pakket als deze: https://www.badkamervoordeelshop.nl/toiletten/complete-sets/complete-toiletruimte-inclusief-tegels/complete-toiletruimte-muretto-inclusief-tegels-en-toilet.html. Staand toilet naar hangend toilet + tegelen tot hoogte +/- als huidig toilet en vervangen kraantje. Toilet is 1,15 m bij 1,2 m. Huidige tegels haal ik er zelf af. De grote dingen regelen wij zelf, maar aansluitmateriaal hebben wij geen verstand van, dus dat laten wij graag door u regelen. In de loop van april willen wij beginnen.

Volledig renovatie nieuwe deuren, sanitair en schilderen gevel, deuren en muren

Graag zou ik voor een kantoorpand van 220 m2 (vloeroppervlakte) meerdere klussen laten uitvoeren. Het gaat om: A: Graag wil ik 12 deuren veranderen met kozijn. De nieuwe wil ik van hout, iets dat er zakelijk uitziet. B: Verder heb ik 3 toiletten, die ik volledig wil renoveren. Het gaat om het betegelen, dit kan over de oude tegels. De oppervlakte weet ik niet. Het sanitair en kraantje graag weghalen en afvoeren en nieuwe plaatsen. C: De buitengevel, de voordeur (4) en de muren wil ik laten verven. Op sommige plaatsen moet de muur ook gestuct worden. Ik weet niet of er eerst geschuurd moet worden of iets dergelijks. De afmetingen durf ik niet te zeggen.

Toiletten renovatie

De 2 separate toiletten zijn beide 2 m2 groot. Het staande toilet dient te worden vervangen voor een zwevend toilet. Tevens moeten de wanden en de vloer betegeld worden. In de badkamer wil ik graag het ligbad vervangen door een inloopdouche. Daarnaast dienen de wanden opnieuw betegeld te worden. Dit is ongeveer 5 m2 groot en mag over de oude tegels heen.

Verbouwing/renovatie eengezinswoning

Wij hebben recent een woning gekocht en zijn op zoek naar een aannemer voor een allround renovatie/verbouwing van de woning. In grote lijnen zijn dit de werkzaamheden: nieuwe vloeren (begane grond en zolderverdieping), muurtje weghalen op begane grond zodat er een open ruimte ontstaat tussen keuken en woonkamer, nieuwe binnendeuren, openslaande deuren in woonkamer naar de tuin renovatie kozijnen (in verband met houtrot), plaatsen van dubbele beglazing, nieuwe keuken en badkamer, volledige renovatie zolderverdieping, nieuwe indeling zolderverdieping, eventueel plaatsen van een nieuw dakkapel, werkzaamheden aan de gevel, renovatie van 2 toiletten, stucwerkzaamheden. Wij zijn op zoek naar een aannemer die al op korte termijn beschikbaar is, namelijk medio/eind november 2018. Wij zien een globale offerte/ reactie graag tegemoet.

Partners

Partners van Casius