Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor leidingen leggen voor 8 badkamers:

Leidingen leggen voor 8 badkamers

Ik ga 8 badkamers plaatsen. Voordat ik dat ga doen moeten de leidingen gelegd worden (ook voor de keuken). Het gaat om 4 badkamers op de benedenverdieping en 4 badkamers op de eerste verdieping (totaal 200 m2 aan badkamers. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingen leggen voor 8 badkamers uit heel Nederland:

Vloerverwarming afwerken

Zelf ga ik de leidingen leggen van de vloerverwarming op zolder. De vloer is 26 m2. Wat zou de afwerking kosten? Ik hoor het graag.

Extra groep plaatsen en leidingen leggen

Ik ga een nieuwe keuken plaatsen + afwasmachine, waarvoor een leiding/ afvoer geplaatst moet worden. Verder ga ik over op inductie koken en daarvoor moet een extra elektra groep komen. Verder het plaatsen van stopcontacten.

Verbouwing benedenwoning

Het gaat om een verbouwing van een benedenwoning in Amsterdam. Zie tekening met huidige, en gewenste nieuwe situatie. Ook graag advies voor mogelijke alternatieven. De gewenste verbouwing omvat de volgende werkzaamheden: muren slopen, leidingen verleggen, nieuwe wandjes bouwen, wandjes stucen, badkamer (betegelen en installeren), aparte wc (betegelen en installeren) vloer leggen, open haard verwijderen (in slaapkamer, niet meer in gebruik).

Vervangen elektrische installatie

Goedendag we hebben een nieuwe woning gekocht van 150m2 over 3 verdiepingen verdeeld in Den Haag de woning is van voor 1900. Er moet een nieuwe installatie geïnstalleerd worden. Nu veel opbouw maar ook gedeeltelijk inbouw. Welzijn zelf handig genoeg om de leidingen aan te leggen. Domotica is een wens maar dan niet KNX maar ook geen klik aan klik uit. Er moet dus een technische installatie tekening gemaakt en een nieuwe groepenkast en deze moet aangesloten worden.

Cementdekvloer aanbrengen in keuken

Omdat er een afvoerpijp boven de grond steekt moet onze keukenvloer eerst opgehoogd worden ter voorbereiding op het egaliseren voor plakpvc. Drive in woning dus de keuken heeft wel een open trap. In het midden van de keuken zit momenteel een kookeiland dus elektra en water leidingen aanwezig en moeten bereikbaar zijn na het leggen van de cementdekvloer, 27m2. 3cm dik

Puntstuk laten slaan

Samen met een 5 tal buren willen wij de optie verkennen voor het oppompen van grondwater voor beregening van onze tuinen. Het gaat om vrij grote kavels met in totaal zo'n 1800m2 tuin oppervlak (exclusief aftrek voor bijgebouwen en bestrating). Buren aan de overkant van de straat hebben al een gezamenlijke put met 3 huishoudens die water op zo'n 7m diepte oppompt. Het gaat dus om het slaan van een puntstuk, leggen van leidingen naar met aansluitpunt naar de verschillende tuinen en het leveren en installeren van pomp en toebehoren. Alvast dank voor uw reactie.

Toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk

Aanleggen toilet: leidingen aanwezig (voormalig badkamer), maar zijn afgedopt. Zwevend toilet en fonteintje met ladekast. Vloer en wanden betegelen tot 120cm. Daarboven afwerken met stucwerk. In de werkkamer ondervloer en laminaat leggen, wanden met stucwerk afwerken. Nieuwe trap neerzetten. Zie de plattegrond voor afmetingen en meer details

Badkamer klus

Wij zijn bezig de badkamer aan het verbouwen maar hebben professionele hulp nodig bij het verleggen/aanpassen van de leidingen het leggen van de vloer en het plaatsen van een plafond. Tegels en lijm zijn al aanwezig. Oppervlakte: 2,35 X 1,68 meter

Gas-ketel vervangen en leidingwerk uitvoeren

Ik zoek een CV-spelialist voor het vervangen van mijn gas-ketel en het leggen van leidingen en afvoer in een nieuwe badkamer. Ik heb graag dat er een vakman langs komt om de situatie te bekijken.

Vloerverwarming aanleggen

We willen graag vloerverwarming laten plaatsen in onze vloer. Het gaat om een vloer van 100 m2. We willen graag advies ontvangen of de vloerverwarming op water of op elektra beter is. Daarnaast graag ook op deze vloer tegels leggen. Daarnaast 7 radiatoren verwijderen en ook de leidingen daarvoor tijdelijk afsluiten. Tot slot oude ketel verwijderen en nieuwe cv installatie installeren.

Partners

Partners van Casius