Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor muur iets verhogen en betegelen en een traptrede realiseren:

Muur iets verhogen en betegelen en een traptrede realiseren

Ik wil graag een metselaar om een muurtje van ongeveer 1 meter breed, 30-40 cm te verhogen en aan beide zijden een soort trap te maken bij de douche. De verhoging van de muur is zodat ik er een soort bad van kan maken. De traptrede zal iets van 1 tegel breed moeten worden. De klus is niet zo heel groot, maar ik kan het niet zelf doen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur iets verhogen en betegelen en een traptrede realiseren uit heel Nederland:

Badkamer nieuwbouw 220 x 260

Nieuwbouw, oplevering ongeveer april 2021 De ruimte wordt door de bouw opgeleverd met - cemente dekvloer (m.u.v. de douchehoek) - standaard radiator - inbouwreservoir t.b.v. het toilet - leidingwerk op de standaard plaats afgedopt - wanden onafgewerkt - plafond voorzien van standaard spuitwerk - vloerverwarming volgens het standaard legplan aangebracht Zie bijgaand: - Definitieve 0 tekening badkamer.pdf - Badkamer-idee.jpg - Inspiratie.jpg Graag een offerte voor - (Iets) verplaatsen van elektra en water in gipswand - Aansluiting koud water en afvoer voor wastafel in de slaapkamer ernaast - Tegelwerk: vloer en wanden tot plafondhoogte - In douchehoek: brede nis voor shampoo enz (indien mogelijk) - Monteren douchegoot met flens - Monteren douchekraan en stang - Monteren douchedeur - Monteren dubbele wastafel + meubel + spiegelkast (ongeveer 20 cm van buitenmuur) - Monteren wc pot (reservoir reeds aanwezig) - Monteren plankjes voor handdoeken Tegelwerk (zie Badkamer-idee.jpg) ------------------------------------------------- Argenta powder decor warm 60x60 (5,7 m2) 5,7 vloer Argenta powder decor ambre 30x60 (17,2 m2) 6,9 muur wastafel 0,9 koof bij wc 2,1 koof voorzijde 1,3 muurtje bij koof 0,2 muurtje kopse kant 2,4 muurtje douchehoek 3,1 muur deur 0,3 boven deur Vintage Masia brillo Blanco 7,5x30 (6,2 m2) 2,8 muur onder raam 1,0 wc reservoir 2,4 achter douche Castelvetro Aequa Silva 13,3x80 (4,4 m2) 3,0 muur naast raam 1,1 boven wc reservoir 0,2 boven op reservoir Zie eventueel ook Inspiratie.jpg

Klein stukje muur stucen

Ik zoek een specialist die ongeveer 5 m2 aan wand kan stucen. De ondergrond bestaat uit oud stucwerk, wat onder behang zat. Het is een klein laagje gesmeerd op iets groens daaronder is het glad en het lijkt op beton.

Onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag onze voortuin laten doen. 25m2 ongeveer. Wij willen daar een vaste bank / zitje in. Bestrating en eventueel vlonders. Bloembakken achter bankje. En iets tegen de muur. Wij zitten altijd voor omdat wij daar de hele dag zon hebben. Het is nu een sombere donkere tuin. Wij hebben geen “groene” vingers.

Oude garage slopen en nieuwe garage aanbouwen aan huis

We willen onze losstaande garage in de tuin slopen en een nieuwe garage, gemetseld en met puntdak, afgewerkt, gestuct en met CV, afmeting: 6 (l) x 3 (b) meter. De wordt aan de zijkant van ons huis gebouwd. Wij hebben contact gehad met de gemeente, de garage past in het bestemmingsplan. met de bank hebben wij ook contact gehad en met de financiering zit het goed. Wat er qua fundering nodig is, weten wij niet goed, wij hoopten daarvoor op uw expertise. Er zouden elektra punten in de garage moeten komen en het liefste ook water, de keuken zit aan de andere kant van de muur waartegen de garage komt, dus dat moet goed komen. Wij willen aan de voorzijde van de garage 2 grote dubbele deuren hebben, iets breder dan standaard deuren. Er moet een deur van de garage naar de woning komen en een deur aan de achterzijde van de garage naar de tuin (een standaard deur). Wij hebben nu een aanbouw aan het huis, deze loopt naar de kant van waar de garage moet komen met een rond houtkozijn. Dit moet aangepast worden. Het dak moet ondersteund worden, het kozijn moet eruit, verlengde van het huis moet opgemetseld worden, de aanbouw moet recht worden ipv halfrond. Diepte va dit stuk is 2,5 m. Daarnaast willen wij de keuken er ook direct uit laten halen. Graag inclusief bouwtekeningen, vergunningaanvraag etc. Rond het najaar zouden wij waarschijnlijk willen beginnen.

Het stucen van de wanden van een badkamer

7 jaar geleden zijn onze badkamertegels gesloopt waarna de muren vol met gaten zaten. De muur is van beton. Hierop zijn tegels gelijmd, zonder dat het opnieuw vlak is gemaakt van te voren. Ik ben er niet bij geweest maar ik vermoed dat het gewoon met heel veel tegellijm is gedaan. De tegels klinken ook 'hol' als je er op klopt. OPDRACHT: Nu gaan we renoveren en nieuwe tegels nemen. Deze keer wil ik de muren vlak hebben, voordat er opnieuw betegelt mag worden. Een waterdichte afwerking is niet mega belangrijk omdat er daarna nieuwe tegels gelijmd worden. Het hoeft dus niet 100% waterdicht te zijn! AFMETINGEN: Wij hebben een kleine, vierkante badkamer. De afmeting is 220CM x 197CM. met een hoogte van 250CM tot het verlaagde plafond (dus reken ik nu 265CM). Als ik hier het oppervlakte van de deur en het raam afhaal, hou je een totaal oppervlakte over van 17,93 meter. WANNEER: Het liefste zo snel mogelijk, er is een lekkage ontstaan. Als het echter veel scheelt met de prijs kunnen we iets langer wachten omdat er nu een noodoplossing is.

Isoleren wanden

We willen graag onze bijkeuken-muur aanpakken. We willen graag een halfsteensmuur die naar buiten toe staat laten isoleren in de binnenkant. Als afwerking willen we deze muur voorzien van beplating waarover je zou kunnen behangen met glasvezel behang of sauzen. Gaat om 14 m2 Woning gebouwd in jaren 60. De buitenmuur is grotendeels heeft wat vocht doorslag plekken laag bij de vloer. Mogelijk moet de achtermuur ook worden geïsoleerd, of met iets anders wat aangepast worden. Het gaat om 4 m2. Liever alles niet te dik maken om zo de ruimte niet teveel te verkleinen.

Vloer storten

Ik wil graag een betonnen vloer laten spuiten in een oude garage. Er ligt al een betonnen fundering voor een muur van ongeveer 5 X 3 m. Deze wil ik opvullen met een betonnen vloer ongeveer 20 cm dik, zodat er een auto of iets degelijks op kan staan. De afmetingen voor de vloer zijn ook ong 5m bij 3m. De vloer hoeft verder niet te worden afgewerkt. Het is aan de zijkant van het huis, dus goed bereikbaar.

Gevel bekleden mansarde dak woning + eventueel isoleren

Het gaat om een bestaande voorgevel van mansarde dak woning (alleen eerste verdieping): deze wil ik laten betimmeren tegen bestaande gemetselde muur. Betimmeren rondom 1 raampartij. Het gaat om ongeveer 7 m2. Het raam is 1,5 m breed en 1 m hoog, daar moet de betimmering verticaal met planken van maximaal 3 m lang omheen komen. Er moeten 4 plankjes rondom het raam komen, zodat het raam iets dieper komt te liggen. Geen kopse kant boven voor de wateringang te komen, deze is besloten met het dak. We willen het het liefste zwart verven, maar de gevel staat op het zuiden en dan hebben we een houtsoort nodig dat niet werkt, maar welke houtsoort dan het beste is moeten wij nog wat meer onderzoek naar doen. We zijn eventueel wel geïnteresseerd in thermowood. Verder staan we voor de keuze of we het willen isoleren, vanaf buiten. Graag advies daarover.

Sleuven en WCD frezen in beton

Te verrichten werkzaamheden: - 2 sleuven frezen, 1 van 60cm en 1 van 250 cm, beide horizontaal in beton - 3 gaten boren voor WCD (50mm diep, diameter 81mm of iets groter) 1 enkele op op 25cm hoogte van vloer, 1 dubbele op 110 cm van vloer, in beton - 1 gat in buitenmuur 150 mm voor afvoer afzuigkap naar buiten (bestaande gat vergroten) Situatie: - bestaande bouw, muren zijn kaal (behangvrij), houten vloer. - locatie voor boren en frezen zijn reeds afgetekend op de muur - houten vloer moet beschermd worden tegen vocht (van boor) - tuinslang voor watervoorziening boor aanwezig, indien nodig (gardena koppeling) - vloer moet beschermd worden bij werkzaamheden mbv kleed, stucloper, oid moet binnen een maand gedaan zijn omdat dan de keuken komt

Combinatieklus: WC afvoerprobleem oplossen en wastafel verwijderen

Dit betreft een klus die bestaat uit twee delen. Het eerste deel betreft een probleem oplossen met een toiletafvoer die herhaaldelijk verstopt raakt. Het toilet in de badkamer op de eerste verdieping loopt langzaam leeg. De verstopping is vlak bij het platfond op de begane grond. Zie WC afvoer 1.jpg (washok) en WC afvoer 2.jpg (opslaghok). Het groen gemarkeerde deel is het probleem. Een loodgieter is eerder langsgekomen en had een bestaand klein gat dat opgevuld was met vet groter gemaakt en de boel vrijgemaakt m.b.v. een ontstoppingsveer. Het nieuwe gat heeft hij weer voorzien van vet. Ondertussen is het weer verstopt en loopt het water weer langzaam weg. Het vermoeden is dat dit komt omdat het groen omcirkelde deel waterpas is/iets naar links helt, waardoor hulp van de zwaartekracht ontbreekt bij het afvoeren. Met andere woorden, het vermoeden is dat er geen afschot is voor het horizontale deel. Of dit ook de daadwerkelijke onderliggende oorzaak van het probleem is maakt niet uit, het moet opgelost worden zodanig dat het toilet op de badkamer op de eerste verdieping niet meer verstopt raakt. Dat is het eerste deel van de klus. Het tweede deel van de klus is het verwijderen van de wastafel van onze slaapkamer. Deze gebruiken wij nooit, en wij hebben behoefte aan meer vlakke muurruimte voor kasten. De wastafel (bevestigd aan een gipsblokken muur) moet verwijderd worden. Alles wat uit de muur steekt moet verwijderd worden om een vlakke muur over te houden (gaten hoeven niet opgevuld te worden). De aan- en afvoerleidingen willen wij zodanig afgesloten en afgewerkt hebben dat er niets meer uit de vloer steekt.

Partners

Partners van Casius