Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor muur iets verhogen en betegelen en een traptrede realiseren:

Muur iets verhogen en betegelen en een traptrede realiseren

Ik wil graag een metselaar om een muurtje van ongeveer 1 meter breed, 30-40 cm te verhogen en aan beide zijden een soort trap te maken bij de douche. De verhoging van de muur is zodat ik er een soort bad van kan maken. De traptrede zal iets van 1 tegel breed moeten worden. De klus is niet zo heel groot, maar ik kan het niet zelf doen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur iets verhogen en betegelen en een traptrede realiseren uit heel Nederland:

Nieuwe stopcontact plaatsen

Nieuwe stopcontact aanleggen. Wat is de prijs hiervan? Gaat om een betonnen muur. Wordt dit ook door jullie dicht gemaakt? Het dichtstbijzijnde stopcontact zit iets verder dan 2 meter afstand verwijderd. Het stopcontact komt in de woonkamer, is voor een tv, dus ik denk dat het niet geaard hoeft te zijn. Ik weet niet welke grondsoort wij hebben. Graag een offerte hiervoor.

Gemetselde schutting realiseren

Wij willen een gemetselde schutting laten bouwen met een poort van 90 cm. De lengte van de te bouwen muur is +/- 8 m en de hoogte moet 2 m zijn. De huidige schutting graag weghalen en afvoeren. Er moet een fundering komen. Graag ook een poort leveren van 1.90 m hoog en 90 cm breed, graag van hardhout of kunststof, iets dat zo lang mogelijk mee kan gaan. Huidige poort is 1.20 m breed. In afwachting van uw offerte.

Volledig renovatie nieuwe deuren, sanitair en schilderen gevel, deuren en muren

Graag zou ik voor een kantoorpand van 220 m2 (vloeroppervlakte) meerdere klussen laten uitvoeren. Het gaat om: A: Graag wil ik 12 deuren veranderen met kozijn. De nieuwe wil ik van hout, iets dat er zakelijk uitziet. B: Verder heb ik 3 toiletten, die ik volledig wil renoveren. Het gaat om het betegelen, dit kan over de oude tegels. De oppervlakte weet ik niet. Het sanitair en kraantje graag weghalen en afvoeren en nieuwe plaatsen. C: De buitengevel, de voordeur (4) en de muren wil ik laten verven. Op sommige plaatsen moet de muur ook gestuct worden. Ik weet niet of er eerst geschuurd moet worden of iets dergelijks. De afmetingen durf ik niet te zeggen.

Pelletkachel aansluiten

Graag laat ik een rookkanaal maken voor mijn pelletkachel. Er moet een gat in de muur naar de garage geboord worden, dan gaat het omhoog en met een bochtje door het dak naar buiten. Het rookkanaal moet ook tegen bitumen kunnen. Er is denk iets van 2 meter pijp nodig. Er zijn 2 bochtjes. De pelletkachel wil ik ook gelijk laten aansluiten. De kachel hebben we al net als de hittebestendige plaat. Het oude materiaal hoeft niet afgevoerd te worden. De stoomvoorziening is er al. Ik heb een certificaat nodig dat de klus is uitgevoerd.

Lekkende dakgoot en lekkage bij serre

Het gaat om 2 klussen: lekkende zinken dakgoot repareren, lage dakgoot, goed bereikbaar. Ik weet niet of deze vervangen moet worden, of dat het compleet vervangen moet worden. Voorkeur gaat uit naar repareren. 2e klus is een lekkage verhelpen waar een serre tegen het woonhuis is gebouwd. Zie foto. Bij de koppeling of een stuk muur van de serre loopt het water naar beneden. Ik denk dat het een klein lekkage is. Ik kan me herinneren dat er loodlappen boven lagen, misschien is daar iets mis. De serre is van kunststof en aluminium. Het is een huis uit 69.

Plaatsen schuifpui in plaats van een raam

Wij willen graag een bestaand raamkozijn laten vervangen door een tweedelige schuifpui. We verhuizen rond januari, dus ik durf echt niet te zeggen hoe groot het raam is. De schuifpui zouden wij 2,5 meter breed willen tot aan het plafond, ook iets van 2,5 meter geschat. De muur waar het raam in zit is 3,30 meter breed. Het raam zou afgevoerd moeten worden. Verder zou de oude radiator ook afgesloten moeten worden en afgevoerd. We zoeken naar een mogelijkheid om die voor iets minder zichtbaars te vervangen en ontvangen hier graag advies over. Brengen jullie ook offertes uit als alle informatie via mail /telefoon aangeleverd worden? Of willen jullie de situatie daadwerkelijk zien voor er een offerte uitgebracht kan worden? Dit omdat we het plaatsen van de schuifpui graag zouden willen doen gelijk de eerste week na de sleuteloverdracht,maar nu uiteraard nog geen toegang hebben tot het huis. Daarnaast willen wij dit bedrag meefinancieren in een bouwdepot, daarvan moet een taxatierapport worden opgesteld met een specificatie van de kosten, hebben jullie dit vaker gedaan? 

Asbesthoudende Eternit standleiding verwijderen en vervangen

Ik wil de eternit standleiding, van circa 10 m verwijderen en vervangen. Inventarisatierapport zit in de bijlage. De leiding loopt van boven naar beneden door het huis, in een soort koof. De koof verwijderen we zelf. Op elke verdieping kan er vrij makkelijk bijgekomen worden. Dan willen we het vervangen voor een nieuwe. We willen dit project nu uitvoeren, omdat we op de beneden verdieping een muur willen doorbreken. Daardoor zou de nieuwe leiding iets van 2 meter omgeleid moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Vochtige muur af stucen

Ik heb nieuwe ramen en kozijnen laten zetten en nu zegt de stukadoor dat hij het niet af kan maken omdat de muren vochtig zijn. Er staat op de VVE planning dat we de buitenmuren ook moeten laten herstellen / impregneren. Maar er moet eerst iets anders gedaan worden. Zou ik mijn binnenmuren toch kunnen stuken? Het gaat om 2 meter breed bij 2.90 meter hoog, waar nog een raam in zit. Als het de hele muur is is 4 meter bij 3.

Badkamer en toilet renoveren/verbouwen

Het vernieuwen van de badkamer plus toilet. Het plaatsen wastafel, wc, kraantje moet verplaatst naar de muur, radiator, douchewand, douch, tegels muren en tegels vloer. alles blijft op de zelfde plek zitten alleen de douche aantal cm verplaatst. badkamer is 149 breed 168 lang en 245 hoog. De toiletruimte is ongeveer 245 hoog 2 breed 1.20 lang. Wij willen graag in november beginnen, maar dat mag ook iets later.

Vochtdoorslag in muur door niet gebruikte schoorsteen

Een niet in gebruik zijnde oude schoorsteen (huis is uit 1926) geeft vocht doorslag in de muur van de badkamer. Onze muren zijn paar jaar geleden geïsoleerd met kleine isolatieballetjes inclusief de schacht van deze schoorsteen. De loodgieter vermelde iets over een lood kap bovenop afdekken, maar heeft er niet echt naar gekeken. We willen graag iemand er naar laten kijken en het laten repareren. Onze ventilator van de badkamer is aangesloten op de schoorsteen, het was ook niet de bedoeling dat die geïsoleerd zou worden. De bolletjes zitten tot 1 of 2 meter onder de kap. Vocht doorslag in de badkamer is op verschillende plekken over de gehele muur, straaltjes vocht loopt naar beneden. Graag laten we iemand er zo snel mogelijk naar kijken en ontvangen we een offerte.

Partners

Partners van Casius