Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine monteren:

Douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine laten monteren. Alleen deur en wand hoeft gemonteerd te worden, dus geen douchebak. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine monteren uit heel Nederland:

Vervangen douchecabine

In de badkamer is de douchecabine aan vervanging toe. De klus betreft - het verwijderen van de bestaande douchecabine, douchebak en -kranen; - het plaatsen van een nieuwe cabine; - plaatsen nieuwe douchebak; - het monteren van nieuwe kranenset; - het afwerken/kitten van naden rondom de cabine.

Inloopdouche plaatsen

We willen graag een inloopdouche laten plaatsen. Er staat nu een douchecabine. deze heeft een opstap van 15 cm. Er moet een douche cabine met een inloop zonder opstap voor in de plaats komen. Graag leveren en monteren van nieuwe douche. Ook oude douchecabine afvoeren. Onder huidig douchecabine zit een gat van 20 cm diep. Badkamer gelegen op begane grond.

Monteren douche

Ik wil een douchecabine laten installeren, 90 x 90cm. De badkamer is leeg dus kan direct op de tegels worden geinstalleerd. De cabine schaf ik zelf aan.

Oude douchecabine verwijderen / nieuwe monteren

Oude douchecabine demonreren. Kitranden schoonmaken . Daarna nieuwe douchecabine monteren en afkitten. 1 wand en 1 wand met draaideur. Opstelling en maatvoering zijn identiek. Wanden staan direct op de badkamervloer. 90x90

Douche cabine plaatsen swingdeur + zijwand

Ik wil een douchecabine plaatsen. Het gaat om een swingdeur en een zijwand. Er is momenteel nu niets. Er hangt wel een profiel waar de deuren in kunnen. Die kan verwijdert worden. Wij hebben eerst geprobeerd zelf de douchecabine te monteren, maar hij is gesprongen.

Douchebak demonteren en nieuwe monteren (in opdracht leverancier)

Douchebak moet eruit gehaald worden ivm slechte kwaliteit, daarnaast moet de douchebak ook weer teruggeplaatst worden. Op de douchebak staat ook een douchecabine, deze ook demonteren en terugplaatsen. Keramische douchebak. Niet ingetegeld!! 90 x 90 cm Foto's beschikbaar.

Douchecabine monteren

Graag de montage van de douchecabine inclusief douchebak 120 x 90 cm in de bestaande badkamer. Ik verwijder de huidige douchecabine. Vanaf 12 mei willen wij beginnen.

Douchecabine en stortdouche monteren

Plaatsing douche cabine op vloer en plaatsen stortdouche aan wand. Op dit moment zit er een douchecabine, deze wil ik laten weghalen door u en afgevoerd. Het is dan de bedoeling dat het nieuwe materiaal geïnstalleerde gaat worden. De nieuwe materialen schaf ik zelf aan.

Douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine laten monteren. De breedte is 90 cm en de hoogte is 200 cm. De douchecabine is aangeschaft bij Praxis, foto's van de site zijn toegevoegd. Verwijderen en afvoeren oud materiaal graag optioneel.

douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine laten monteren. De breedte is 90 cm en de hoogte is 200 cm. De douchecabine is aangeschaft bij Praxis, foto's van de site zijn toegevoegd. Verwijderen en afvoeren oud materiaal graag optioneel.

Partners

Partners van Casius