Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer vergroten en opnieuw bouwen:

Badkamer vergroten en opnieuw bouwen

Graag wil ik de mogelijkheid bekijken om mijn badkamer te vergroten. Het gaat hierbij om het slopen van de vloer, alle meubels verwijderen, 1 muur doorbreken incl. 1 kozijn met deur. Opnieuw aanbrengen leidingenwerk, vloer, muren plaatsen, opnieuw betegelen, en plaatsen nieuwe badkamermeubels. (zie bijlage). Er moet kritisch gekeken worden naar draagconstructies. Ik ga er van uit dat de te verwijderen muur niet dragend is, maar dit is niet 100% zeker, aangezien de bouwtekeningen ontbreken. Mijn huis is een appartement op de bovenste verdieping (2e verdieping), jaren 30 met een houten draagconstructie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer vergroten en opnieuw bouwen uit heel Nederland:

Badkamer vergroten en plaatsen en een extra wand plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning. Deze laten we casco leveren. Er zit vloerverwarming in de badkamer en aansluitingen voor een wasbak en douche. Ook is er een schacht voor eventueel een toilet maar hier zijn geen leidingen voor getroffen. Wij willen de badkamer in de lengte verlengen met 70 cm (muur eruit en doortrekken) en een toilet plaatsen. Verder uiteraard een douche met scherm en een wastafelcombinatie. Geen inbouwapparatuur. Badkamer is in zijn casco vorm 2,5 m lang bij 1,1 m breed. Graag zouden wij ook nog een extra wand laten plaatsen met een deur. Momenteel staat er een hekwerk dat naar een openruimte leidt. Het hekwerk moet weg, daar komt een muur met deuropening. Dit zou 2 meter bij ongeveer 3,2 meter worden. Dit komt dan tegen de badkamer wand. Graag oude materialen afvoeren, maar de prijs hiervan graag apart benoemen op de offerte.

Vergroten van badkamer en slaapkamer

Wij willen graag zowel een slaapkamer als badkamer vergroten. Op dit moment zit er een vrij breed stuk loze ruimte tussen deze twee kamers. We willen dit stuk gang in tweeën delen en toevoegen aan de kamers. Dit zou betekenen dat zowel een muur in de slaapkamer als badkamer moet worden verwijderd en dat een nieuwe gedeelde muur geplaatst moet worden. Voor de slaapkamer zou ook een nieuwe deur geplaatst moeten worden. Wij vermoeden dat het hier niet om dragende muren gaat, maar dit moet uiteraard tijdens een bezoek aan de woning bekeken.

Dakramen badkamer en zolder vervangen en vergroten

Wij willen twee dakramen in de badkamer. We hebben een schuin dak. Er zit een raam in, maar we willen een tweede. We zagen een gekoppelde dakraam en zouden graag willen weten of dit mogelijk is. Deze zou ongeveer 80 cm breed x 200 cm zijn. Op zolder is ook een klein dakraam, deze willen we vervangen en moet groter worden, ongeveer 80 cm x 50 cm of ongeveer 50 x 50 cm. Afvoeren van het oude raam hoeft niet.

Verbouwing

Wij willen de badkamer verkleinen en daarmee de kinderslaapkamer vergroten. De badkamer is nu zo'n 18 m2 en zou zo'n 9 m2 worden. De badkamer (douche, bad, wastafel en toilet) moet geplaatst worden en de vloeren en wand betegeld. Het plafond is nu verlaagd en moet vervangen worden. Ook moeten stopcontacten en spotjes geplaatst worden. In de badkamer, kinderslaapkamer, hal en ouderslaapkamer willen we ook direct vloerverwarming leggen.

Badkamer en slaapkamer

Ik heb een Willerby stacaravan daar wil ik de badkamer en de slaapkamer vergroten. Bij de slaapkamer gaat er dan een wandje uit, deze kan ik er zelf uithalen. De afmetingen heb ik in de caravan, maar deze durf ik niet uit mijn hoofd te zeggen. De wandjes zijn van hout met een soort behang. Graag zou ik dan ook gelijk de stroom, het water en de afvoer in de badkamer een klein stukje willen laten verplaatsen. Graag iemand langskomen om te kijken, dat is makkelijker dan het uit te leggen.

Badkamer verbouwen, stucen meerdere verdiepingen, en leidingwerk

Ik wil onze badkamer vergroten van 9 m2 naar 12 m2. Badkamer plaatsen, toilet los van de badkamer plaatsen en hier ruimte voor maken, stucen beneden verdieping 90 m2 muur en 90 m2 plafond, leiding werk keuken, toilet beneden plaatsen. Optioneel: Buitenzijde woning stucen (120 m2) en binnen schilderen.

Complete renovatie huis eind jaren 50

Wij denken dit vrijstaande huis te kopen en compleet te laten renoveren. Het zal van binnen opnieuw moeten worden ingedeeld en evt een aanbouw aan de keuken om een mooie eetkeuken te maken. Alles moet aangepakt worden behalve het dak. Alle wanden plafonds electra verwarming etc. Boven willen we de badkamer iets vergroten door de muur in de slaapkamer te verplaatsen en ook de andere muren anders indelen zodat er boven 2 grote en 1 kleine slaapkamer komt. Beneden een uitbouw aan de keuken en zo samenvoegen met de oude laundry. De CV ketel netjes wegwerken en de benedenbadkamer vergroten. Dit is mijn idee nu maar sta open voor suggesties.

Verbouwing nieuw aangekochte woning

Ik zoek een aannemer die mijn woning kan renoveren. Het gaat om het uitbreken van een draagmuur van de keuken naar de woonkamer om nieuwe keuken te kunnen realiseren, dit betreft 3 meter aan muur. Ook gaat het om de badkamer vergroten door een inbouwkast naast de badkamer te betrekken bij de badkamer. Hierdoor gaat de badkamer van 4 naar 5 m2. Daarnaast een nieuwe CV-ketel en vloerverwarming plaatsen (infrezen in beton), dit betreft 80 m2. Ook wil ik de openslaande kozijnen vervangen van de woning en een dakkapel laten plaatsen.

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel van ongeveer 7.56 meter breed laten plaatsen. Deze zal in een zwarte kleur geleverd moeten worden, kunststof met 3 draai kiepramen. De kapel wordt op een schuin dak geplaatst en zal 2 slaapkamers en de badkamer vergroten. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning dient te worden aangevraagd.

Badkamer herinrichten

Ik wil mijn badkamer renoveren. Het bubbelbad moet eruit en het moet gelijkvloers worden. Ik wil het ook groter maken. Het is nu 1 bij 1 meter en ik wil het vergroten naar 2 bij 1,5 meter.