Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine of cel plaatsen:

Douchecabine of cel plaatsen

Oude cabine verwijderen en nieuwe plaatsen. 120 x 90. Zit een klein muurtje waar nu achter de cabine leidingen de lopen. Vloer en andere wanden zijn gereed. Achter de cabine niet. Hiervoor een plaat plaatsen of cel cabine nemen die ondoorzichtig is. Cel of cabine moet ik nog kopen en deze mag zonder plafond zijn. Eenvoudig model.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine of cel plaatsen uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen

Verbouwen badkamer. Wens is een glazen douchecabine. Badkamer heeft behalve de douchebak/-cel een houten vloer (frans eiken). Verder moet er een zwevend toillet in komen, alsmede een design wasbak/-meubel. Verder moet er opnieuw getegeld worden, alsook stucwerk en plafond opnieuw. Oppervlakte badkamer is 2.55x2.50. Sanitair wordt aangeschaft in overleg met- en/of door vakman.

badkamer van 3 bij 2, leidingen lopen nu ...

badkamer van 3 bij 2, leidingen lopen nu over de muur en moeten ingefreesd worden ( sleuven maken en eventueel hak en breekwerk doe ik zelf) de nieuwe douchecabine komt in de slaapkamer, het uitbreken van de wand alsmede het bouwen van de cel doe ik zelf. op de vloer moet een stukje geegaliseerd worden ong. 1m2, omdat hier de oorspronkelike douchecel heeft gezeten. op de wanden moet een deel gestuct worden omdat de oude tegels niet tot het plafond doorlopen en dit wel de bedoeling is. op de vloer moet vloerverwarming direct onder de tegels komen. er moet een hangend toilet komen ( aansluitingen aanwezig). slopen van het oude sanitair en het afdichten van leidingen doe ik zelf als ook de electra.