Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchehoek van glasblokken maken:

Douchehoek van glasblokken maken

Ik wil glasblokken bestellen bij Gamma om een douchehok te maken. Twee kleine muurtjes van 100 × 180 en 40 × 180 cm. Zie bijgevoegde foto. Kan ik dit via jullie laten bouwen en wat kost het me.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchehoek van glasblokken maken uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

Ik zit met een badkamer met daarin een granito vloer. Aan de wand gedeeltelijk tegels. Hierboven en aan het plafond muurverf. Een wand met een radiator. Er staan een toilet, wastafel en wasmachine/droger. De vloer loopt schuin af tot in de douchehoek. Hier is een gewone douche met een thermostaatkraan. Oppervlakte ongeveer 2 x 3 m. Ik zou graag de wanden volledig betegeld zien. Verder een muurtje van bijvoorbeeld glasblokken tussen de douche en de wastafel. Ook de vloer moet vernieuwd. Ik heb begrepen dat het verwijderen van de granito vloer vrijwel onmogelijk is, dus misschien hier overheen tegelen. Dit geldt ook voor de wandtegels. Ook graag een oplossing om van het schimmel aan het plafond en de muur boven de tegels af te komen. De woningbouw gaat de badkamers van de naastgelegen huurwoningen vernieuwen. Hier kunnen wij op 'meeliften", (wij hebben een koopwoning), maar ik vind de geboden oplossing en vooral de prijs niet goed. Te duur voor te weinig. Wat kunt u me bieden? Foto en werkomschrijving zijn beschikbaar.

Aanpak douchehoek

Badkamer is 10 jaar oud. In de douchehoek (kitnaden) zit schimmel, er zit schimmel in de naden van de douchedeur. Daarnaast is er de nodige kalkaanslag die de douchehoek een minder frisse aanblik geven. De opdracht omvat plaatsen nieuwe douchedeur, vervangen kitnaden, vervangen 3 glasblokken in scheidingsmuur tussen douche en bad, mogelijk plaatsen van nieuwe douchebak. Teven aanbrengen nieuwe kitnaden bij het bad. Ik kan foto's via de mail opsturen voor verduidelijking. Graag reageren via de mail. Door mij vakantie ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar. Groeten Jan

Wij willen een badkamer laten verbouwen. ...

Wij willen een badkamer laten verbouwen. de Badkamer is ongeveer 2 meter breed, bij ongeveer 2 meter diep en 2,5 meter hoog. Hetgeen dat gedaan moet worden is: *Het betegelen van de vloer en wanden en indoen nodig het stucwerk voor wanden en vloer. *Een glasblokken muur plaatsen waardoor een afgeschermde douchehoek ontstaat. *Wastafel/meubel plaatsen en aansluiten. *Douche steunen en kranen aansluiten. *Lamp en ventilatie installeren (ventilatiekanaal is al aanwezig) Wij willen dat de hele klus binnen een week is gedaan.

De badkamer willen wij wat opluxen en ...

De badkamer willen wij wat opluxen en netter afwerken: koven om de leidingen, douchehoek vervangen door glasblokken en douchdeur en een douchekollom, design radiator vervangen. In de slaapkamer willen wij een muur tussen ons en de buren isoleren dwz wellicht isolatiemateriaal en een nieuwe daarvoor plaatsen met een plaat. Ik denk dat men 2 of 3 dagen werk nodig heeft.

Voormalige slaapkamer, wordt badkamer is ...

Voormalige slaapkamer, wordt badkamer is 2x3m. Nieuwe afvoer moet verder aangelegd worden, de waterleiding(en) nog maar een stukje. Vloer kan dan dicht met easydrain trapezium-douchedrempel, plan = lichtgewicht beton op lewis platen. 190x80 bad en inloopdouche aan 1 kant. bad aftimmeren en betegelen scheiding bad en douchehoek te maken van Y-tong en "glasblokken", andere zijde douche is ook Ytong muurtje. Achter een schuine te betimmeren hoek in de douche lopen hoofdleidingen en daaraan komt de te kopen Grohe kraan & douche spullen te hangen. Grohe Bad-& douchekraan ook nog niet gekocht. Het duowastafel blok ophangen en aansluiten. Design radiator hangt er, plafond is volledig afgewerkt, electra etc ligt er. vloer en wandtegels zijn groot formaat. Ventilatie ? Huis is bewoond door gezin.

Vloer geheel betegelen. Muren betegelen. ...

Vloer geheel betegelen. Muren betegelen. Afvoer en leidingen douche verplaatsen. Electriciteit verplaatsen. Afvoer en aanvoer wasmachine verplaatsen. Waarschijnlijk een nieuw toilet met inbouwresevoir. Glasblokken muurtje voor afscheiding douchehoek. Als mogelijk, 'rooster'afvoer. Aansluiten wastafel.

Badkamer is verouderd. Zitten 2 deuren ...

Badkamer is verouderd. Zitten 2 deuren in. 1 kan dicht gemaakt worden. Wens een nieuwe douchehoek met glasblokken en halfronde glazen deur. Verder moet alles opnieuw betegeld worden, leidingen in de muur worden weggewerkt en nieuw badkamermeubel geplaatst worden. Nieuw toilet heb ik. De rest niet. Muren zijn nu met stucwerk afgewerkt. Moet overheen getegeld worden. Het is ongeveer 6 vierkante meter in totaal en wens tegelwerk tot ca. 1.80 rondom.