Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor installatie van een stoomcabine:

Installatie van een stoomcabine

Ik heb een stoomcabine op een douchebak aangeschaft van 80 cm bij 120 cm en 2.20 meter hoog. De oude cabine zal ik zelf verwijderen waardoor de vakman gelijk kan starten. De cabine staat inclusief beschrijving klaar voor monteren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie van een stoomcabine uit heel Nederland:

Installatie van een infrarood stoomcabine

De oude stoomcabine die er nu staat ga ik zelf verwijderen. De nieuwe infrarood stoomcabine, Medisauna type Larissa 100-100 kwart ligt in pakket, moet opgebouwd worden, geplaatst en aangesloten worden. De leiding werk hoeft niet verlegd te worden. Er is een eigen elektra groep voor de cabine. De werkzaamheden graag in de week van 13 februari a.s. uitvoeren.

Installatie van een stoomcabine

Ik wil de offerte aanvragen voor het monteren en plaatsen van een nieuwe stoomcabine van 90 bij 90 cm. Daarnaast moet eventueel ook leidingwerk aangepast worden en de opstelling daarvan. Eventueel moeten er andere dingen aangepast worden in eigen beheer. Water en afvoer en elektriciteit is reeds aanwezig.

Installatie van een stoomcabine

Ik zou graag een volledige stoomcabine willen laten installeren, inclusief het koppel materiaal op de bestaande leidingen. Graag nog voor de kerstdagen. Ik zou graag weten wat het gaat kosten. De cabine is aanwezig.

Stoomcabine met spoed installeren

Als het goed is wordt op 8 november mijn nieuwe stoomcabine (Mocoori forte) geleverd, ter vervanging van mijn huidige 13-jarige Teuco. In verband met een longaandoening van mijn man is snelle installatie een groot goed; graag al bijv. 10 of 11 november. Het nieuwe exemplaar heeft precies dezelfde afmeting. Aansluitpunten electriciteit, water en afvoer op ongeveer dezelfde plaats. Het is een bouwpakket, er komt geen kit aan te pas. De oude Teuco is gemakkelijk uit elkaar te halen en hoeft niet via trappen lopen te worden verwijderd, want naast de badkamer kan een en ander zo in de voortuin worden gekieperd. Ik heb een eigen oprit, dus geen parkeerprobleem. Welke installateur, aangesloten bij een branchevereniging, heeft op korte termijn tijd, (mede om medische redenen) en wat gaat alles ongeveer kosten? Graag uw reactie, als het kan vandaag.

Installatie van een stoomcabine

Graag een offerte voor de installatie van een glazen stoomcabine van 90 x 90 cm. Ik ben zelf wel handig, maar het kost te veel tijd om uit te zoeken hoe dit moet. Ik kan wel assisteren. Het is een nieuwe badkamer dus er is geen oude cabine te verwijderen. Het is een nieuwe stoomcabine.

Installatie van een stoomcabine

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de installatie en montage van een stoomcabine met bad. In de bestaande badkamer zijn een warm- en koudwateraansluiting aanwezig. Electra is er nu ten behoeve van de wasmachine en droger. Maar die machines wil ik niet meer in de badkamer, dus die elektra voorziening kan dan voor de cabine gebruikt worden? De nieuwe stoomcabine met bad wordt door anderen geleverd.

Badkamer op zolder laten maken

We willen graag een badkamer op zolder. Er moet nog een wandje met een deur in worden geplaatst, ongeveer 2.5 meter en een raampje, en een douche met stoomcabine (met scheve wand, dus maatwerk), wc en wastafel. Het gaat om timmerwerkzaamheden, aanleg van de leidingen en installatie. De ketel bevindt zich ook op de zolder.

Sharon stoomcabine installeren

Ik ben op zoek naar een installateur die mij kan helpen met de installatie van mijn Sharon stoomcabine. Deze heeft een afmeting van 90 x 90 cm. Er is al een stroomvoorziening aanwezig.

Installatie van een stoomcabine

Ik ga een nieuwe stoomcabine kopen en wil deze graag laten plaatsen.

Nieuwe stoom-/douchecabine installeren

Installatie van een nieuwe stoomcabine. De oude stoomcabine is al verwijderd en de nieuwe stoomcabine is al in ons bezit.