Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchekolom installeren:

Douchekolom installeren

I'd like to install a shower curtain in front of the bathtub and the washing machine (see the picture), because currently when I take a shower, the water spills everywhere on the floor. I think the curtain should be rolled along a U-shape rail, but I'd like to hear your advice as well. The length (bathtub and washing machine area) is around 220 cm, the height around 180 cm should be ok. Please let me know if you are able to install this and how much it will cost.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchekolom installeren uit heel Nederland:

Douchekolom van Handson installeren

Ik heb bij Gamma een Handson douchekolom Julie besteld en wil deze na levering graag laten monteren. Het gaat om artikelcode 574463, een douchekolom met geïntegreerde thermostaatkraan. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Regendouche van Grohe installeren

Graag laat ik een regendouche (Grohe regendoucheset vitalio joy system 180 met kraan) plaatsen. Ik wil bespreken of ik het juiste systeem gekocht heb en een offerte laten opstellen voor het uit te voeren werk. Wanneer de klus hierdoor inhoud dat er een tegelwand verwijdert moet worden e.d. ontvang ik graag een alternatieve oplossing. Mijn huidige douchekolom is defect en moet gedemonteerd en vervangen worden. De hart tot hart bedraagt 12 cm.

Douchecabine en douchekolom installeren

De douchecabine is 88 x 200 cm en de zijdeur is 86.4 x 199. Deze moeten aan de muur gemonteerd worden. De douchekolom wordt in de cabine aan de muur geplaatst.

Installeren sanitair

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van een kookplaat (gas), douchecabine, douchekolom en closetpot. Uitvoering waarschijnlijk in augustus. Materialen lever ik zelf aan.

Installeren badkamer

Het installeren van een inloopdouche, douchekolom, designradiator en badmeubel met hoge kast en kraan + accessoires, alsmede het installeren van een fontein in het toilet op de begane grond. Het betreft hier een nieuwbouwwoning waarbij het leidingwerk, elektra en het tegelwerk al klaar zijn. Het sanitair is al aanwezig.

Vervangen douchekolom en plaatsen douchekraan

Het vervangen van een douchekolom/zuil en het installeren van een tweeknops douchekraan + glijstang.

Badkamer + toilet

Het storten van een dekvloer in de badkamer, installeren van een 2x hangend toilet (badkamer+ toilet), het tegelen van badkamer + toilet en het plaatsen van een douchewand + douchekolom. Tegels vloer 30x30 en wand 30x60.

Het aanbrengen van: - wand- en ...

Het aanbrengen van: - wand- en vloertegels in badkamer en toiletruimte (hoogte 2,65m, toiletruimte tegelen tot 1,20m), rekening houdend met 2 raamopeningen in de badkamer (per raam ca. 1,00x1,80 m2), incl. tegelwerk van bad en inbouwreservoirs. Ombouw van bad uitvoeren met Ytong blokken; - badkamermeubel incl. spiegelkast (+ aansluiten op aanwezige bedrading); - inloopdouche. Het installeren van: - bad; - douchekolom; - easydrain (walldrain); - hangend toilet en inbouwreservoir (2x); - fontein; - (thermostaat)kranen en afvoeren; - radiator. Leidingwerk wordt door hoofdaannemer gedaan. Alle materialen worden geleverd door opdrachtgever (via Happybad), met uitzondering van voegspecie, siliconenkit, overige materialen voor de afwerking en ombouwmateriaal voor de inbouwreservoirs.

berekening m2 badkamer op basis van ...

berekening m2 badkamer op basis van vloer en wanden. Sloop tegelwerk, bad, radiator,wastafel en mogelijk toilet wordt zelf uitgevoerd. Vloer en wanden betegelen en een sierstrip.Tevens een dorpel ivm afwatering (vloer 5m2 wanden 16,5 m2). Verleggen leidingwerk tbv handdoekenradiator en aansluiten daarvan. verleggen ventilatie. Verleggen afvoer toilet en inbouwen zwevend toilet in betaande koof. plaatsen nieuwe doucheput. Installeren douchekolom met thermostatische kraan. (leidingen moeten ws iets verlegd worden)Verleggen leidingen en afvoer tbv wastafelkraan en deze aansluiten. Bevestigen van een glazen sfinck 90 cm douchewand met stabilisatiestang

Het aansluiten van gaskraan en ...

Het aansluiten van gaskraan en doortrekken van gasleiding vanuit de muur. Aansluiten magnetron, afzuigkap, koelkast en koud/warmwater voor vaatwasser en kraan voor nieuw te plaatsen keuken, keuken wordt gemonteerd, gaat alleen om aansluiten. Badkamermeubel monteren en dubbele kraan aansluiten (nu wastafel met 1 kraan) en een douchekolom installeren. Materialen aanwezig, behoudens warm/koudwater slangen.