Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor verstopping badkamer oplossen en opnieuw betegelen:

Verstopping badkamer oplossen en opnieuw betegelen

Onze badkamer heeft een verstopping, om deze te verhelpen zal de vloer eruit moeten. We zoeken naar iemand die de vloer eruit kan halen, de verstopping op kan lossen en een nieuwe vloer kan tegelen, eventueel ook de achterwand van de douche, een nieuwe kraan en nieuwe douchedeur kan plaatsen. Het betreft een kleine badkamer met een vloeroppervlak van ongeveer 2,5 m2. De badkamer bevind zich op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verstopping badkamer oplossen en opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Offerte onderhoudsbeurt cv ketel

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een onderhoudsbeurt aan de CV ketel. Mogelijk hebben we ook een verstopping in de badkamer, aangezien het water niet door de easydrain loopt. Als deze uit de afvoer is (open verbinding), dan loopt het water wel door. Tevens hoor je gebubbel als de kraan van wasbak doorloopt. Ook is de draaidop van de verwarming kapot. Zou u een prijsindicatie kunnen geven. Alvast bedankt.

Broyeur toilet repareren

Ik heb een broyeur toilet in mijn badkamer waarvan de motor niet normaal meer werkt. Doen jullie aan huis reparaties? En wat zou dat kosten? Het probleem: De toilet was verstopt komen te zitten door een tampon. En vanaf die moment hoorde ik ook dat het een ander geluid maakte als ik probeerde door te spoelen, alsof het mechanisme niet meer maalde. Ik heb de verstopping zelf weggehaald, maar de motor maakt nog steeds dat geluid en de wc spoelt nog steeds niet helemaal door.

Divers loodgieterswerk

Ik heb een keukenkraan die vervangen moet worden. Ik heb een acute verstopping van de afvoer in de keuken. Ik heb een kleine lekkage van het waterreservoir van een toilet. En een lichte afvoerprobleem in mijn badkamer.

Voeg-, kit- en tegelwerk in de badkamer

In de doucheruimte in de badkamer moeten de voegen vernieuwd worden. Tevens moet er een betegelde koof van de afvoer van het toilet in de badkamer open gemaakt worden om de afvoerbuis vanwege verstopping te vervangen. Daarna moet een en ander weer betegeld worden.

Afvoer ontstoppen

Onze afvoer van de vaatwasser loopt over. Deze zit verbonden met de afvoer van de gootsteen. De afvoer van de gootsteen klokt, dus volgens mij een (beginnende) verstopping. Heb getracht het met verschillende middelen op te lossen maar dat werkt niet. Ook in de badkamer hebben we last van slecht wegstromend water en een klokkende wasbak. Ik hoor graag.

Verstopping gootsteen en wastafel oplossen

Ik heb een probleem met verstopping: het water blijft staan in zowel de gootsteen (in keuken) als de wastafel (in badkamer). In juni is hiervoor een loodgieter langsgeweest, maar dit heeft uiteindelijk weinig geholpen. Graag wil ik dat dit gerepareerd wordt, zodat het water weer goed wegstroomt.

Verstopping keuken en douche oplossen

Wij hebben een ontstopping in de douche. Na het gebruik van HG ontstopper en trekveer nog steeds last. Keukenafvoer zit aangesloten aan dezelfde muur als douche. Ook daar loopt het water nu moeizaam weg. Wat wel vreemd is dat de vaatwasser het wel goed doet zoals ook de wastafel in badkamer.

Afvoer douche nakijken

De afvoer van de badkamer loopt niet goed. Eerder is er een verstopping geweest en verholpen. Nu lijkt het of het bij de Viega douchesifon niet goed doorloopt. Anders is het verderop in de afvoer. Het water loopt tijdens het douchen niet goed weg. Ik zoek een ervaren loodgieter die met dit merk werkt. Als de douchebak verwijderd moet worden dan moet het daarna weer tip top in orde gemaakt worden.

Bubbelbad repareren en overig installatiewerk

De pomp van bad in de badkamer is kapot, en er zit een klein lek in een van de leidingen onder het bad. Daarnaast loopt de wc niet goed door, waarschijnlijk door verstopping in de leiding. En ik zou graag een vaatwasser in de keuken willen laten installeren. Hiervoor moet even gekeken worden naar de mogelijkheden. Hij kan waarschijnlijk op hetzelfde leidingwerk als de gootsteen aangesloten worden. De vaatwasser is mee aan te bieden.

Verstopte afvoerleiding ontstoppen

Sinds korte tijd loopt het douche putje niet goed door. Tevens komt er ook een stank en water uit het douche putje omhoog wanneer de wasmachine water wegpompt, waarschijnlijk door de verstopping, de wasmachine staat in de badkamer. We willen graag dat dit verholpen wordt!