Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor verstopping badkamer oplossen en opnieuw betegelen:

Verstopping badkamer oplossen en opnieuw betegelen

Onze badkamer heeft een verstopping, om deze te verhelpen zal de vloer eruit moeten. We zoeken naar iemand die de vloer eruit kan halen, de verstopping op kan lossen en een nieuwe vloer kan tegelen, eventueel ook de achterwand van de douche, een nieuwe kraan en nieuwe douchedeur kan plaatsen. Het betreft een kleine badkamer met een vloeroppervlak van ongeveer 2,5 m2. De badkamer bevind zich op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verstopping badkamer oplossen en opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Divers loodgieterswerk

Ik heb een keukenkraan die vervangen moet worden. Ik heb een acute verstopping van de afvoer in de keuken. Ik heb een kleine lekkage van het waterreservoir van een toilet. En een lichte afvoerprobleem in mijn badkamer.

Voeg-, kit- en tegelwerk in de badkamer

In de doucheruimte in de badkamer moeten de voegen vernieuwd worden. Tevens moet er een betegelde koof van de afvoer van het toilet in de badkamer open gemaakt worden om de afvoerbuis vanwege verstopping te vervangen. Daarna moet een en ander weer betegeld worden.

Afvoer ontstoppen

Onze afvoer van de vaatwasser loopt over. Deze zit verbonden met de afvoer van de gootsteen. De afvoer van de gootsteen klokt, dus volgens mij een (beginnende) verstopping. Heb getracht het met verschillende middelen op te lossen maar dat werkt niet. Ook in de badkamer hebben we last van slecht wegstromend water en een klokkende wasbak. Ik hoor graag.

Verstopping gootsteen en wastafel oplossen

Ik heb een probleem met verstopping: het water blijft staan in zowel de gootsteen (in keuken) als de wastafel (in badkamer). In juni is hiervoor een loodgieter langsgeweest, maar dit heeft uiteindelijk weinig geholpen. Graag wil ik dat dit gerepareerd wordt, zodat het water weer goed wegstroomt.

Verstopping keuken en douche oplossen

Wij hebben een ontstopping in de douche. Na het gebruik van HG ontstopper en trekveer nog steeds last. Keukenafvoer zit aangesloten aan dezelfde muur als douche. Ook daar loopt het water nu moeizaam weg. Wat wel vreemd is dat de vaatwasser het wel goed doet zoals ook de wastafel in badkamer.

Afvoer douche nakijken

De afvoer van de badkamer loopt niet goed. Eerder is er een verstopping geweest en verholpen. Nu lijkt het of het bij de Viega douchesifon niet goed doorloopt. Anders is het verderop in de afvoer. Het water loopt tijdens het douchen niet goed weg. Ik zoek een ervaren loodgieter die met dit merk werkt. Als de douchebak verwijderd moet worden dan moet het daarna weer tip top in orde gemaakt worden.

Bubbelbad repareren en overig installatiewerk

De pomp van bad in de badkamer is kapot, en er zit een klein lek in een van de leidingen onder het bad. Daarnaast loopt de wc niet goed door, waarschijnlijk door verstopping in de leiding. En ik zou graag een vaatwasser in de keuken willen laten installeren. Hiervoor moet even gekeken worden naar de mogelijkheden. Hij kan waarschijnlijk op hetzelfde leidingwerk als de gootsteen aangesloten worden. De vaatwasser is mee aan te bieden.

Verstopte afvoerleiding ontstoppen

Sinds korte tijd loopt het douche putje niet goed door. Tevens komt er ook een stank en water uit het douche putje omhoog wanneer de wasmachine water wegpompt, waarschijnlijk door de verstopping, de wasmachine staat in de badkamer. We willen graag dat dit verholpen wordt!

WC laten ontstoppen

De wc in onze badkamer, begane grond, achterin huis, is verstopt. Dit is eerder gebeurd omdat de leiding niet goed op afschot ligt. Om deze opstopping op te lossen is een elektrische veer benodigd. Hoeveel zou het bij jullie kosten om deze verstopping op te lossen? Graag een reactie via de email.

Werkzaamheden in toiletruimte

Onlangs is er bij ons een rioleringsbedrijf langs geweest om een verstopping in de riolering op te lossen. Hierbij is een springveer gebruikt die in de wc in de badkamer vast is komen te zitten in de afvoer van de wc. Deze springveer moet verwijderd worden en hierbij zal ook al het tegelwerk en de wc verwijderd moeten worden en opnieuw geplaatst moeten worden. Ik heb het rioleringsbedrijf aansprakelijk gesteld, maar zij kunnen dit niet oplossen. Het is inmiddels een verzekerings- / juridisch conflict geworden. Graag ontvang ik voor u een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Ik maak graag een afspraak om de werkzaamheden hier even te bespreken.