Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor wastafelkraan met waste installeren:

Wastafelkraan met waste installeren

Ik wil een wastafelkraan met waste geïnstalleerd hebben in de badkamer. Er zit er nu ook een in met waste afvoer, dus het gaat enkel om het vervangen hiervan.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wastafelkraan met waste installeren uit heel Nederland:

Bruynzeel Elements badkamermeubel monteren

Ik heb interesse in een badkamermeubel van de serie Bruynzeel Elements. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de montage. Het betreft: *Onderbouwkast grijs eiken 55.5 x 120 x 45 cm *wastafel Keramiek wit 18 x 120 x 46 cm *greep rond M RVS 2 x 36 x 3 cm, 4 greepjes nodig *afvoerbuis grijs 5 x 33 x 3 cm, 2 afvoerbuizen nodig Naast mijn bovenstaande verzoek om een offerte, vraag ik me af: - of de 'Handson wastafelkraan Oscar met waste' die Gamma verkoopt op de wastafelmeubel past van de serie Elements? - welke artikelen er nog meer nodig zijn om de badkamer meubel in elkaar te zetten/aan te sluiten?

Kraan met waste laten monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten monteren van een wastafelkraan met waste op de wastafel in de badkamer. De kraan haal ik bij Praxis. Kunt u op maandag of vrijdag de kraan vervangen? De oude eraf en de nieuwe erop.

Grohe Start L-size wastafelkraan met waste monteren

Ik wil mijn mengkraan vervangen (ik vermoed door een Gamma Grohe Start L-size wastafelkraan met waste), maar ik ben er niet zeker van. De huidige lekt. Dus het liefst heb ik dat een vakman even kijkt welke het moet zijn en die ook installeert. En als de vakman komt kijken/installeren wil ik ook graag een deskundige tweede blik op een andere lekkage: iets van het bad lekt, een beetje. Genoeg om de muur aan de andere kant nat en schimmelig te maken. Het installatiebedrijf van het bad verving in 4 jaar tijd twee keer de afkitting, maar nu lekt het weer. Nu is dus mijn vraag of het weer de kit is, of iets anders. En hoe ik het nu goed oplos.

Wastafelkraan met waste vervangen

Zojuist heb ik bij Gamma een Grohe Touche Wastafelkraan gekocht. Ik wil deze graag laten aansluiten op mijn wastafel.

Grohe wastafelkraan met waste monteren

Ik heb een wastafelkraan van Grohe met waste gekocht. Nu wil ik mijn oude kraan laten verwijderen en de nieuwe kraan graag laten aansluiten op de huidige wastafel.

Wastafelkraan plaatsen

Plaatsen van een wastafelkraan met waste en oude verwijderen. Kraan is gekocht.

Een bij Praxis aangeschaft Siena ...

Een bij Praxis aangeschaft Siena Badmeubel en wastafelkraan + waste luxus Chroom te monteren in de plaats van de wastafel welke 10 jaar terug als standaard in de toen nieuw opgeleverde woning werd geinstalleerd.