Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor stoomcabine vervangen:

Stoomcabine vervangen

De oude stoomcabine afvoeren, nieuwe installeren. De vloer (ongeveer 16 m2) bestaat uit gepolijst marmer op lewisplaten. Mogelijk laten zoeten om gladheid tegen te gaan.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoomcabine vervangen uit heel Nederland:

Stoomgenerator van de stoomcabine repareren

Graag zou ik een offerte hebben voor het vervangen van de stoomgenerator van een stoomcabine van het merk Mocoori (Lusso 1400). De generator is te bereiken vanuit een onderhoudsdeur. Het materiaal heb ik al binnen.

Deurstrip van Schavis Indoor Duo stoomcabine repareren

Deurstrip bijschanieren en onderkant vervangen

Douchecabine in de badkamer vervangen

Een nieuwe stoomcabine plaatsen en de huidige cabine Rialto 90 (91x91 cm) verwijderen en afvoeren. De douchecabine vervangen door de Stoomcabine White Water R 115 x 85 cm (zitting rechts). Kunt u de cabine mee aanbieden? Hij is te bestellen via beslist.nl.

Douche plaatsen

Onze huidige douche/stoomcabine (gesloten) is stuk. We willen deze vervangen voor een andere douche. Daar er achter de cabine niet is betegeld zoeken we een oplossing met douchewand. In de Praxis staat een Hybrid douche oplossing. Zie bijgevoegd document. (deze staat niet op de site van de praxis maar dus wel in de winkel. Wij willen deze laten plaatsen op een hoge bak met een losse douchegarnituur (ook van de Praxis).

Verbouwing van de badkamer

Ik wil mijn badkamer graag opknappen. Achter de tegels van de wanden zit vocht. Deze tegels moeten worden verwijderd en nieuwe tegels geplaatst. Verder moet het sanitair vervangen worden, douche stoomcabine en wastafel. De indeling blijft dan ook het zelfde in een badkamer van 2 bij 2 meter met een schuin dak en verlaagd plafond.

Ucosan stoomcabine repareren

Het binnenwerk van de douchemengkraan zit vol met kalk. Daardoor kan de temperatuur van het water niet ingesteld worden. Het binnenwerk moet vervangen worden. Het bedieningspaneel werkt niet meer goed. Hierdoor kan de lamp in de cabine niet meer bediend worden (stoom werkt wel). Het betreft een Ucosan Artica 90 x 90

Thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis

De thermostaatkraan werkt vanaf gisteren niet meer. Ik zie ook lekkage uit de plaat waarop kraan en thermostaatkraan zijn gemonteerd. Graag offerte vervanging thermostaatkraan en verhelpen lekkage

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het douchebak is lek en de andere onderdelen werken niet meer. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om een inbouwmodel, een Schavis Indoor Duo of iets dergelijks. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine, die eventueel vervangen mag worden met een normale douche.

Thermostaatkraan vervangen van de Schävis stoomcabine

Thermostaatkraan vervangen en lamp.

Onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen

Voor de duo stoomcabine douche EL -3300i model 2012 indoor duo: vervangen rubbers deur magneet strip deur kraan lekt. Kortom: groot onderhoud?

Partners

Partners van Casius