Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor stoomcabine vervangen:

Stoomcabine vervangen

De oude stoomcabine afvoeren, nieuwe installeren. De vloer (ongeveer 16 m2) bestaat uit gepolijst marmer op lewisplaten. Mogelijk laten zoeten om gladheid tegen te gaan.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoomcabine vervangen uit heel Nederland:

Vervanging thermostaatkraan

Mijn thermostaatkraan werkt al een hele tijd slecht , de kunststof ring is zo versleten dat hij niet goed af te stellen is op temperatuur en dat is niet fijn. Het gaat om een thermostaatkraan in een stoomcabine in zijn geheel vervangen inclusief kunststof ring.

RAP stoomcabine repareren

Bij mijn stoomcabine krijg ik geen warm water. Waarschijnlijk is de thermostaat stuk en zal vervangen moeten worden .

Reparatie thermostaat in stoomcabine

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die de thermostaat in mijn stoomcabine kan vervangen. Het regelen van de thermostaat gaat lastig, mogelijk door een lekkende kraan.

Bedieningpaneel stoomcabine

Het bedieningspaneel van mijn stoomcabine is uit mijn handen gevallen en aan 2 kanten gescheurd. Ik zou graag willen weten of dat te repareren is of te vervangen. Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten.

Kraan van stoomcabine repareren

Ik wil 2 kranen laten vervangen in mijn douche-/stoomcabine wegens lekkage. Één kraan is een thermostaatkraan en daarboven bevindt zich een regelaar.

Wanden stoomcabine vervangen

De wanden van mijn Rap stoomcabine zijn gebarsten. Het bedrijf waar de stoomcabine aangeschaft is bestaat niet meer en ik weet niet of de wanden nog op een andere wijze aan te schaffen zijn.

Ventilatoren vervangen en toilet- en schuifdeur repareren

Ik wil een tweetal badkamer ventilatoren laten vervangen die niet goed meer werken. 1 zit boven de stoomcabine en de ander boven de badkuip. Materiaal hiervan nog niet aanwezig. Tevens wilde ik een "Alfoldi Kiwa" staande toiletpot op de begaande vloer, waar diverse scheuren in zitten, laten vervangen. Materiaal nog niet aanwezig. Liefst zelfde model zodat de stenen vloer geen schade oplevert, zodat een en ander er netjes uit blijft zien. Daarnaast heb ik een glazen schuifdeur naar de tuin die niet goed opengaat, waarschijnlijk omdat er een schroef onder zit waardoor deze niet meer makkelijk open en dicht gaat.

Elektra aanpassen en groepenkast vervangen

Ik wil de elektra in de woning vervangen en een groepenkast vervangen. Wij hebben een wasmachine, droger, 3 tv's, schuur met elektra, sauna, stoomcabine en volwaardige keuken met keukenapparatuur waarvan ook een inductiekookplaat. De woning is drielaags.

Apollo stoomcabine repareren

Ik heb een Appollo A-0818 (1CFPS-H -XEN) van Ri-Jo, stoom douche cabine uit 2005, waarvan de stoomuitlaat afgebroken is. Is die te vervangen?

Stoomcabine repareren

Ik ben de bezitter van een stoomcabine type relax circle plus. Deze heeft een service beurt nodig waarbij het binnen werk van de mengkraan vervangen en ingeregeld moet worden.

Partners

Partners van Casius