Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamerverbouwing:

Badkamerverbouwing

Het betreft een badkamerverbouwing. Sloop van oude badkamer doen wij zelf, evenals de inkoop van materialen voor de nieuwe badkamer. Grootte is 2.03 m x 3.46 meter. Oude badkamer is voorzien van vloerverwarming. Originele tekeningen met leidingwerk aanwezig.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamerverbouwing uit heel Nederland:

Complete badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen laten. Afmeting 2.5 x 2.0 m2.

Badkamerverbouwing inschatten

Ik sta op het punt een nieuwe woning te kopen. De badkamer moet verbouwd worden, ongeveer 2,40 x 3,40 meter. Er moeten een toilet, douche en badmeubel geplaatst worden. Als eerste wil ik graag een inschatting van de kosten, tbv onderhandelingen.

Badkamer verwijderen en verbouwen

Badkamerverbouwing (6 m2): douche, toilet, wastafelmeubel. Vloer-en wandtegels. Verwijderen en afvoeren. Vervangende sanitair plaatsen en installeren.

Badkamerverbouwing

Graag zou ik de badkamer (ongeveer 2 x 2 mtr) willen laten verbouwen. Wensen: vloer- en wandbetegeling, toilet, wasbak met kastje, douchecabine, linnenkast.

Toilet- en badkamerverbouwing

Geheel vernieuwen van de toiletruimte (1 x 1.10 meter). Het betreft het plaatsen van het toilet en tegelwerk van de muren en vloeren. Dan is er nog een doucheruimte. Deze moet vernieuwd worden (2.60 x 1.10 meter). Dit is de doorgang naar vroegere slaapkamer en moet dicht gemaakt worden. Ook hier plaatsen van een muur en leggen van een tegelvloer. Het betreft een jaren '50 flat.

Badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter. Tegelwerk moet vervangen worden, alles moet eruit, de douchebak moet een inloopdouche worden. Het dient een inbouw wc te worden. Wasbak moet ook vervangen worden. Er mag ook een designerradiator komen. Ook moet er vloerverwarming komen en mechanische ventilatie.

Badkamerverbouwing

Badkamer slopen, leidingen verleggen, tegelen, wanden maken, nieuw apparatuur aansluiten. *Gehele verbouwing van de badkamer

Badkamerverbouwing: bad vervangen door douche

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Het is een kleine badkamer van 2. 30 bij 1. 85. Op dit moment is er een bad aanwezig maar die zou ik graag vervangen voor een douche. Verder willen we graag een nieuwe tegelvloer en tegelwanden en wasbak. Een toilet is niet aanwezig en in de nieuwe situatie ook niet gewenst.

Badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmetingen zijn 97 cm bij 200 cm. Het zwevende toilet zal ongeveer 20 cm naar links opgeschoven moeten worden, daarnaast komt de wastafel van 40 cm en dan een wandje van 10 cm breed met betegeling. Er moet een thermostaatkraan bij de douche geplaatst worden. De oude tegels van de wand dienen te worden verwijderd, de douchebak ook en een afvoergoot, langwerpig, geplaatst. De oude vloer tegeltjes moeten of worden verwijderd of er kan overheen betegeld worden. De elektra dient ongeveer 1,5 meter verplaatst te worden voor de verlichting boven de wastafel. Hierboven dient er een spiegel geplaatst te worden.

Badkamer verbouwen

Badkamerverbouwing Maten: 2.09 meter x 1.05 meter. Douche, toilet, wastafel meubel met lades en spiegelkast.

Partners

Partners van Casius