Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine aanleggen:

Douchecabine aanleggen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen in mijn badkamer. De douchecabine is 2 meter hoog en 1,10 meter breed.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine aanleggen uit heel Nederland:

Badkamer aanleggen in de wasruimte

Het betreft het aanleggen van een kleine badkamer in de wasruimte van een jaren 30 huis. In het bijzonder gaat het om de volgende werkzaamheden: slopen van 1/2 meter draagmuur, doortrekken van leidingen, installeren van afgesloten douchecabine en wastafel. Ruimte is in totaal 2 vierkante meter groot.

Badkamerrenovatie en keukenplaatsing

Wij zijn opzoek naar een aannemer waarmee wij een aantal werkzaamheden kunnen uitvoeren: -Een muurtje verwijderen en een deur vervangen met een wand. -Heet en koud water aansluiting en afvoer aanleggen voor een keuken -Eventueel plaatsen van simpele Ikea keuken, als dit voordelig uitpakt tegenover hun eigen plaatsing service -Vloer tegels leggen in badkamer en installeren van douchewand -Heet water leiding en afvoer verleggen voor plaatsing douchecabine, andere badkamer -Installeren douche cabine en een aantal m2 wandtegels plaatsen Onze woning is verdeeld over 3h en 4h (voor), ieder met een eigen ingang en deurbel. Ze zijn momenteel kadastraal samengevoegd als 1 appartement, wij zouden graag dit willen splitsen. Hiervoor heb ik begrepen dat wij een omgeving vergunning moeten aanvragen met duidelijke bouw tekeningen waaruit blijkt dat wij zullen voldoen aan de bouwbesluit eisen voor splitsen in Amsterdam. Er is verder volgens de WABO geen splitsingsvergunning nodig. Hebben jullie hier de nodige kennis voor? Zo ja, zouden wij een afspraak kunnen inplannen om een offerte te maken en te kijken wat hiervoor nodig zal zijn? We laten ons ook graag hierover adviseren.

Badkamer en toilet installeren en tegelen in een nieuwbouwwoning

Op 28 november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We zoeken nu een vakman die onze badkamer en toiletruimte kan betegelen en de volledige installatie kan verzorgen. Wij hebben zelf alle materialen hier al voor aangeschaft. Het gaat om de volgende zaken: 1. Toilet beneden (92 x 122,5 x 290 cm): hangtoilet, inbouwunit, fontein met kraan, wand- en vloertegels plaatsen in de hele ruimte van 60 x 60 cm. 2. Badkamer (290 x 213,5 x 290 cm): hangtoilet, inbouwunit, handdouche, wastafel + wastafelmeubel, inbouw bad + badkraan, douchecabine + douche, radiator, extra wandcontactdoos aanleggen, wand- en vloertegels plaatsen in de hele ruimte van 60 x 60 cm. We hebben in totaal 45 m² tegelwerk opgemeten. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die vanaf eind november tijd hebben voor deze klus.

Douchecabine installeren

Nieuwe douchecabine installeren inclusief leidingwerk/electra. Tevens fontein in wc aanleggen en water/afvoer/boiler in de bijkeuken installeren.

Kiezelvloer of gietvloer aanleggen

Wij willen graag een offerte voor het aanleggen van een kiezelsteen of een gietvloer in de douchecabine van onze badkamer. De douchecabine is 3,5 m2. Er ligt nu een grove kiezelsteen met epoxylaag in. Hier kan de nieuwe vloer overheen gestort worden.

Waterleiding in de badkamer aanleggen

Ik wil graag een waterleiding laten aanleggen om de nieuwe douchecabine van 80 x 80 cm te installeren. Er is geen bestaande kraan/waterleiding voor de douche. Er staat wel een wasmachine naast met waterleiding en waterafvoer. Hoeveel kost het om dit aan te leggen?

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer : - bad en ander sanitair verwijderen alsook de tegels verwijderen. - een toilet aanleggen, die is er nog niet. - douchecabine vervangen door inloopdouche - er is nu een wasbak op een houten tafel, alleen de tafel vervangen en de wasbak erop plaatsen - het tegelwerk van vloer en wanden (bij de douche tot aan het plafond) Het plafond hoeft niet gedaan te worden. De materialen wil ik zelf aanschaffen. De badkamer is 2 x 3 meter, ongeveer.

Garage tot slaapkamer verbouwen

We willen graag de Inpandige garage ombouwen naar slaapkamer. De ruimte is +/- 18m2. Verder willen we ook eenpersoons sanitair (douchecabine + wastafel) laten aanleggen. De garagedeuren moeten worden vervangen door een gevel en ook ramen, allemaal in de zelfde stijl. De Wanden en het Plafond moeten worden gestuct.

Badkamer volledig verbouwen

Badkamer slopen, kaal maken, nieuwe leidingen aanleggen en vernieuwen, flexibele pijp in schoorsteenkanaal aanbrengen, rooster monteren, afwerken door anti-schimmel schilderwerk en vinyl foto behang, sanitair plaatsen en aansluiten (ligbad, douchecabine, wastafel, radiator handdoek rek, wasmachine, droger), ook wil ik graag een vloer leggen. De badkamer is 4 bij 2.50 meter. Het is een huis van 1912. De vloer is van hout.

Badkamer maken in een aanbouw

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht waar onder een kantoorruimte is aangebouwd onder een carport. Wij willen daar graag een kleine badkamer laten maken van ongeveer 5 m². We willen er een toilet, douchecabine en wastafel in. Wij kopen zelf het sanitair en tegelwerk. Alle overige materialen laten we graag opnemen in de offerte. De kantoorruimte grenst aan de oprit en onder deze oprit ligt een aansluitpunt van het riool op ongeveer 3 meter afstand. De waterleiding zal vanuit het huis moeten worden aangelegd, ook onder de oprit door, ongeveer 5 meter. Ik zou graag een offerte willen met twee aparte indicaties: voor het deel van het aanleggen van riool en waterleiding en voor het deel van het installeren van de badkamer. Er staan foto's van de woning op Funda.

Partners

Partners van Casius