Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor staand toilet vervangen:

Staand toilet vervangen

Een staand toilet leveren en plaatsen. Een duoblok. Er staat nu ook een duoblok. De oude verwijderen en afvoeren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor staand toilet vervangen uit heel Nederland:

Toilet terugplaatsen

Sinds 2 maanden wonen mijn vriendin en ik in onze nieuwe huis. De vorige bewoners hebben het toilet beneden weggehaald en daar een garderobekast van gemaakt. Nu zou ik graag weer een toilet willen terugplaatsen. Als het goed is, liggen de leidingen et cetera er nog. De ruimte is vrij klein, ongeveer 70 bij 80 centimeter. Wat zouden ongeveer de kosten zijn als we uitgaan van een normaal staand (duoblok) toilet inclusief betegeling? Het hoeft geen design te zijn maar gewoon normale tegels is prima.

Volledige verbouwing van de badkamer

In m'n aangekochte huis is een ouderwetse badkamer, die ik graag wil laten verbouwen. Badkamer is 2 x 2 meter. In mijn plannen blijven het toilet, de wasmeubel op dezelfde plek, en wil ik het bad verwijderen en een douche met douchebak en wand van 1,20 meter laten installeren. Het is nu een staand toilet wat een hangend toilet moet worden. Verder tegelwerk. Tegels en sanitair verzorg ik zelf, overige materialen niet. In februari krijgt de klant de sleutel.

Closetpot vervangen

Wegens een breuk in de closetpot wil ik deze laten vervangen. Huidige closetpot is standaard (staand- PK pijp kort) afvoer in de muur. Hoogte 40 cm - Diepte 47 cm - Breedte 37 cm Zeer waarschijnlijk is de afstand van de schroeven in de huidige en de nieuwe closetpot niet. Deze zullen zeer waarschijnlijk opnieuw geboord moeten worden. Graag ontvang ik een offerte voor - demonteren closetpot - monteren closetpot - opgave voor oude materialen afvoeren Vervangend model- zie: -toiletpot-smart-wit-achter-onderhtml -keuken-wonen/toilet/wc-potten/aquavive-closetpot-vlakspoel-pkAlvast hartelijk dank voor uw offerte. Met vriendelijke groet, Caroline KOOL

Staand toilet installeren

Wij willen onze staande wc vervangen. Er hoeft niets te worden verlegd. Alleen de staande wc inclusief spoelbak en wc-bril installeren. Wij willen onze tioletruimte verbouwen. Het zal gaan om nieuw tegelwerk, nieuwe vloer, nieuwe wc (waarbij de riolering moet worden verlegd, want het was een staande wc en wij willen nu een zwevende wc)en nieuwe wastafel. Onze ruimte is 125 cm bij 84 cm. Ook willen wij dat er laminaat in de hal wordt neergelegd. De hal is 101 cm bij 110 cm.

Vervangen staand toilet

Graag willen wij ons bestaande staande toilet met afvoer aan de onderkant vervangen voor een nieuw compleet exemplaar. Oude toilet moet verwijderd worden en nieuw staand toilet geplaatst worden.

WC verbouwen

Wij willen ons toilet verbouwen (circa 1 x 1,5 m2). Nieuwe vloer (grijze tegels) en wand tegels (wit) en dorpel, eenvoudig staand toilet met stortbak en wasbakje. Kan eventueel zelf de ruimte strippen. Wat zijn ongeveer de kosten hiervan?

Staand toilet plaatsen

De klant wil graag een staand toilet laten plaatsen door de vakman. De klant zal deze zelf aanschaffen bij de Gamma.

Staand toilet vervangen

Ik heb een staand toilet. De pot (pk wit) wil ik graag laten vervangen. De rest is prima. Graag wil ik weten wat zoiets kost, hoe lang het duurt en of jullie er tijd voor hebben.

Toiletpot met reservoir plaatsen

De huidige pot lekt schoon water van onder uit en moet dus vervangen worden. Het gaat om een staand toilet met twee schroeven aan de buitenkant.

Nieuw staand toilet plaatsen

Het huidige oude toilet met oude stortbak weghalen en nieuw, staand toilet plaatsen. Een normaal toilet, maar een nieuwer model. Het materiaal is in overleg te leveren.

Partners

Partners van Casius