Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine direct op tegels plaatsen:

Douchecabine direct op tegels plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het installeren van een douchecabine rechtstreeks op de tegels. De cabine is vierkant en 90 bij 90 cm groot.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine direct op tegels plaatsen uit heel Nederland:

Douchecabine plaatsen

Douchecabine laten plaatsen. We hebben de douchecabine al gekocht. Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de badkamer klaar is. Alleen de douchecabine ontbreekt. De douchecabine wordt direct op de vloer geplaatst.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen. Het is een nieuwbouwappartement, de rest is al geïnstalleerd alleen de douchecabine moet nog geplaatst worden. De cabine is zonder bak. Direct op de betegelde vloer plaatsen. De wanden zijn ook betegeld. De cabine is al besteld.

Plaatsen van een douchecabine

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een douchecabine te plaatsen. Het betreft een sealskin swingdouchedeur met zijwand 90 x 90 zonder douchebak en zou direct tot op de vloer geplaatst moeten worden. Kan er vrijblijvend de situatie bekeken worden. De woning is een aanleunwoning en zonder drempels. Er hoeft niets weggehaald te worden, enkel geplaatst. Graag een kostenplaatje.

Douchebak plaatsen

Douchebak plaatsen en douchecabine hierop herplaatsen (in badkamer van chalet). Afvoerputje is aanwezig en zit vrijwel op dezelfde plek als de douchebak. Douchecabine is nu direct op vloer geplaatst, als kan graag deze douchecabine opnieuw plaatsen bovenop de douchebak. De (hoge) douchebak al aangeschaft.

Lekkage verhelpen en badkamer aanpassen

Wij hebben lekkage in onze badkamer waardoor er schade is ontstaan in het ondergelegen toilet. We vermoeden dat er een lek in een waterleiding in de muur zit. We willen de hulp van een vakman inroepen om de oorzaak vast te stellen en te repareren. We willen bovendien onze badkamer dan ook direct laten aanpakken. Daarbij moeten de leidingen in de muur worden geplaatst en moet de muur opnieuw worden betegeld. We overwegen om een douchecabine te laten plaatsen en ook het toilet te laten vervangen. Het is een badkamer van ongeveer 3,5 x 3 meter. We willen graag materialen in een budgetvriendelijke prijsklasse. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Douchecabine leveren en installeren

Ik heb een bestaande 5 hoekige douche waarvan de douchebak vervangen moet worden. Foto's ervan. De afmetingen zijn 90 x 90 cm (vijfhoek) met een bakhoogte van 15 cm. Deze ligt op de vloer met de afvoer direct onder het gat van de douchebak. Ik zoek een vervangende douchebak met installatie ervan. Als een vervangende bak niet mogelijk is dan een soortgelijke douche met installatie ervan. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Renovatie van de badkamer

De badkamer totaal renoveren met verplaatsing van de CV ketel en aanpassing van het plafond. Er is in de badkamer ernstige lekkage. Een leiding is niet goed aangelegd. Waarschijnlijk is de aansluiting van het bad niet goed. De gehele badkamer strippen en opnieuw opbouwen. Wat er in moet komen: bad met glazen douchewand, douchecabine (direct op de vloertegels), wastafel, wandtegels en vloertegels. De maximale maten zijn 3,70 meter en 2,18 meter. Sanitair en tegels schaf ik zelf aan.

Douchecabine monteren en spiegel plaatsen

Ik wil in mijn badkamer graag een douchecabine laten monteren. Deze kan direct op de vloer geplaatst worden. Daarnaast ook een spiegel met ingebouwde verlichting.

Douchecabine vervangen

Ik wil bij Praxis een douchecabine met hoek instap kopen en ik wil hem graag laten plaatsen. De douchecabine moet direct op de vloer worden geplaatst en is 90 x 90 cm. Tevens graag de oude cabine verwijderen. Wanden en vloer zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine plaatsen

Een douchecabine plaatsen. De oude cabine verwijderen we zelf. De oude cabine heeft een douchebak, die halen we ook weg. De nieuwe cabine dient direct op de betegelde vloer geplaatst te worden, zonder bak. De wanden zijn ook betegeld. Wat zou dit kosten?

Partners

Partners van Casius