Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Den Haag of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, badkamer en toilet renoveren, badkamer en toiletruimte opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Den Haag:

Douchecabine aanleggen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen in mijn badkamer. De douchecabine is 2 meter hoog en 1,10 meter breed.

Lekkage badkamer opsporen en verhelpen

We kampen al enige tijd met lekkage in de badkamer. In eerste instantie dachten wij dat het uit de douchehoek komt. Maar daar zijn alle kitvoegen tegelwerk en voegen gecontroleerd. Kunnen jullie met een soort meter of scan de lekkage opsporen en verhelpen?

Staand toilet vervangen

Een staand toilet leveren en plaatsen. Een duoblok. Er staat nu ook een duoblok. De oude verwijderen en afvoeren.

Douche(bak) renoveren

Wij willen de douchebak eruit en tegelen gelijkvloers

Douchecabine direct op tegels plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het installeren van een douchecabine rechtstreeks op de tegels. De cabine is vierkant en 90 bij 90 cm groot.

Douchecabine plaatsen

Een nieuwe douchecabine inclusief douchebak plaatsen. De nieuwe cabine is 81 bij 801 cm. groot met een deur die openslaat. Eventueel dient de vakman de oude douchebak te verwijderen maar dat kunnen wij ook zelf doen als dat gewenst is.

Douchewand monteren

Wij willen een douchewand gecoat glas van 80x200 cm laten monteren. Aluminium profiel is al geplaatst. Wandglas moet vakkundig in het profiel worden gemonteerd.

Bad installeren

In mijn net opgeleverde woning wil ik een bad laten plaatsen met zijpaneel. Het gaat om een Fiji-ligbad van 160 x 90 x 48 cm. met poten zonder afvoer. Momenteel is een douchehoek aanwezig. Het bad moet in deze douchehoek komen. Hiervoor wil ik een vakman vragen om dit goed en duurzaam te installeren. Ik wacht de offerte af.

Toiletpot vervangen

Ik heb in mijn toiletruimte een nieuw hangend waterreservoir met een oude staande toiletpot. Ik wil die toiletpot graag laten vervangen. Ik heb nu een vlakspoel model en wil graag een diepspoel uitvoering. De afvoer zit aan de achterkant. Ik laat de vakman graag even bekijken welke pot er nodig is en ontvang daarna een offerte voor de vervanging.

Badkamer verbouwen en uitbreiden

We willen onze bestaande doucheruimte van 85 x 140 cm verbreden met een ruimte van 115 x 220 cm zodat een L-vorm ontstaat. Dit deel wordt van de aangrenzende slaapkamer afgehaald. Een deel van de bestaande muur moet gesloopt worden en er moeten nieuwe muren worden geplaatst. Materialen zoals het bad, de douche, tegels en een wasbak worden zelf aangeschaft. We slopen zelf de oude doucheruimte en willen ook de betegeling zelf doen. Optioneel is het plaatsen van een dakkoepel. Er is al een bestaand gat in het dak voor de luchtafvoer. Eigenlijk hebben we een vakman nodig voor de ruwbouw, leidingen, elektra, eventueel vloerverwarming en een dakkoepel. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Badkamer zonder toilet slopen

Het slopen van een badkamer, inclusief douche, bad en wastafel/wasbak. De badkamer heeft geen toilet. De ruimte is 2 x 2 meter.

Plaatsen douchecabine en wasbak vervangen

Ik wil bij Gamma een douchecabine zonder douchebak gaan kopen en een kleine wastafel. Op de wand zitten een paar leidingen, daar moet een extra profiel worden geplaatst voor het aansluiten van de douchecabine. De wastafel is een vervanging van een groter model. Ik wil graag vooraf even een prijsindicatie voor de montagekosten.

Bruynzeel Lino douchecabine installeren

Ik zou graag de douchecabine gemonteerd willen hebben. Hoeveel kost het monteren en het verwijderen van de oude douche cabine. Eventueel kan ik zelf de oude cabine verwijderen.

Badkamer voegen en kitten

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor onderhoudswerkzaamheden in onze badkamer van 1,5 meter x 2 meter. Het voegwerk tussen de vloertegels en enkele wandtegels moet gedeeltelijk verwijderd worden en opnieuw gevoegd. Er is nog geen lekkage, maar wel zijn er scheuren te zien in het voegwerk. Ik wil lekkage bij onze onderburen voorkomen en er nu al herstelwerk aan laten uitvoeren. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten bekijken. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en offerte.

Kleine verbouwing badkamer i.v.m. lekkage

Wij hebben in onze badkamer lekkage, vermoedelijk afkomstig van het inbouwreservoir van ons hangend toilet. We willen het tegelwandje laten slopen, de lekkage laten opheffen en daarna de wand weer laten herstellen met nieuwe tegels en voegwerk. We hebben hier geen reservetegels voor, die kunnen eventueel ook worden geleverd. Verder willen we nog een douchekraan laten vervangen. Wij willen een afspraak maken om de klus even te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Douchecel vernieuwen

Er dient een nieuwe douchebak geplaatst te worden en 2 wanden van 1 meter breed en 2.30 meter hoog betegeld te worden. De douchestand wil ik dan ook gelijk laten vervangen.

Douchewanden van GAMMA plaatsen

Ik wil een douche cabine van gamma laten plaatsen. Het gaat om de draaideur en zijwand. Het gaat om een Maerk Omni van Bruynzeel. De badkamer heeft een granieten vloer.

Glazen douchewand plaatsen

Ik woon in een huurwoning uit bouwjaar 2016 en heb in de badkamer een douchehoek waar ik graag een glazen wand wil laten plaatsen. De wand moet worden geplaatst op de tegelvloer, maar zonder te boren, omdat er vloerverwarming in zit. Ik laat mij graag adviseren welke maat het meest geschikt is, ik denk zelf een wand van 80 x 200 cm. Ik ontvang graag u advies en offerte.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen op een bestaande douchebak van 90 bij 90 centimeter. Oude douchecabine ook weghalen. Optioneel is afvoeren van de oude cabine, dit ligt aan de meerprijs.

Verbouwing badkamer

De muren van de badkamer moeten opnieuw betegeld worden, wij hebben een vloer die moet of eruit of nieuwe tegels erover heen, ik weet niet wat daarin mogelijk is. Vloer bij douche putje wat af laten lopen zodat de badkamer niet kletsnat wordt na het douchen. Leidingen indien mogelijk iets wegwerken, die liggen nu open en bloot. Wij hebben lekkage waarschijnlijk door voegen die stuk zijn waardoor bij het douchen water door de muren komt. Dat moet verholpen worden. Er moet een nieuwe wasbak met daaronder meubel gemonteerd worden. Douche systeem moet gemonteerd worden, nieuwe verwarming moet gemonteerd worden. Indien nodig moeten de muren gestuct worden voordat plaatsing tegels plaats vindt

Totale verbouwing van de badkamer

Onze oude badkamer is sterk verouderd, tegels moeten eruit aan de muren, ze moeten gestuct worden, nieuwe tegels erop, nieuwe vloer, leidingwerk enigszins wegwerken, vloer iets laten aflopen, zodat met douchen niet heel de badkamer nat is, nieuw sanitairmeubels( kunnen we ook zelf kopen. We lijken lekkage te hebben in de badkamer, wij denken doordat voegen bij de douche stuk zijn waardoor elke keer met douchen water door de muur lekt en dit lekkage veroorzaakt. Het puin kunnen wij zelf afvoeren en bepaalde items kunnen wij ook zelf kopen. Wij wonen op 4 hoog zonder lift.

Stoomcabine plaatsen

Ik wil graag mijn huidige stoomcabine laten vervangen door een nieuwe. Ik ben op zoek naar iemand die deze nieuwe stoomcabine kan installeren.

Douchecabine plaatsen en lekkage opheffen in de douchehoek

Wij hebben momenteel lekkage in onze badkamer. Er is daar een betegelde vloer in de douchehoek, waarop 2 glazen douchewanden staan. We willen die laten verwijderen en er een douchecabine met geïntegreerde douchebak laten plaatsen. We willen de vakman vragen om vooraf te komen kijken welke werkzaamheden er nodig zijn om tot een goede lekvrije doucheruimte te komen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Douchecabine en dubbele wastafel monteren

Ik heb een glazen douchecabine gekocht en wil die graag laten monteren. Het gaat om een wand en een schuifdeur. Verder heb ik een dubbele wastafel gekocht die ook gemonteerd moet worden. Ik wil deze klus graag in de 1e week van november laten uitvoeren en ontvang daarvoor graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Douchecabine plaatsen

Ik heb een douchecabine gekocht met een afmeting van 100 x 100 cm. Deze dient te worden geïnstalleerd op de vloer. De voorkeur gaat het werk uit binnen 2 weken uit te voeren.