Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor tegelvloer en glazen douchewand vervangen door betegelde muur:

Tegelvloer en glazen douchewand vervangen door betegelde muur

Ik wil de oude vloertegels eruit halen en nieuwe laten plaatsen met daarin een afvoergoot van 1 meter ongeveer. Het gaat om een badkamer van 4 m2. De bestaande douchewanden moeten vervangen worden door een betegelde muur voor de inloopdouche. De muur moet ongeveer 1 bij 2 meter worden en ook betegeld worden.
Onze klant uit Den Bommel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer en glazen douchewand vervangen door betegelde muur uit heel Nederland:

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Glazen wand in de badkamer verwijderen en herplaatsen

In onze badkamer bevindt zich een grote glazen douchewand van ongeveer 2300 x 2000 mm van veiligheidsglas. Die wand is bij de bouw van de badkamer geplaatst door de vorige bewoners (wij wonen er inmiddels 11 jaar). Die wand is in de gegoten vloer geplaatst en in de badkamerwand. Op 1 hoek van die grote en zware wand zit een beugel. We hebben momenteel lekkage via de vloer bij een kitrand langs die wand, omdat die wand kennelijk toch wat beweegt. We willen die douchewand laten verwijderen uit de wand en vloer. Daarna moeten de badkamermuur en douchevloer worden hersteld. Vervolgens willen we die douchewand weer laten plaatsen, maar ditmaal met een profiel aan de wand en verder moet hij boven op de tegelvloer komen. Het risico op breken van het glas is voor ons als opdrachtgever en niet voor de vakman. We zoeken een vakman die dit toch voor ons wil proberen en laten de klus hier graag beoordelen. Vanwege het gewicht van de wand is dit een klus voor meerdere mensen. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Glazen douchewand plaatsen

Ik woon in een huurwoning uit bouwjaar 2016 en heb in de badkamer een douchehoek waar ik graag een glazen wand wil laten plaatsen. De wand moet worden geplaatst op de tegelvloer, maar zonder te boren, omdat er vloerverwarming in zit. Ik laat mij graag adviseren welke maat het meest geschikt is, ik denk zelf een wand van 80 x 200 cm. Ik ontvang graag u advies en offerte.

Monteren van een douchecabine in een nieuwbouwappartement

Ons appartement is net opgeleverd en ik wil daar nu in de badkamer een glazen douchecabine laten monteren, rechtstreeks op de tegelvloer. Ik zal de materialen zelf inkopen. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Plaatsen van een douchecabine met hoekinstap

Ik wil in mijn badkamer graag een glazen douchewand met deur laten plaatsen op de tegelvloer. Ik denk bijvoorbeeld aan een Sealskin douchecabine met hoekinstap. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de montage.

Douchecabine, kraan en doucheset plaatsen

Ik heb bij Praxis een nieuwe douchecabine gekocht, een nieuwe kraan en ook een nieuwe doucheset (slang, stang en douchekop). Ik wil die hier graag laten monteren. Het is een glazen wand met deur onder douchebak die rechtstreeks op de tegelvloer kan worden geplaatst. Ik vind het prettig als de vakman eerst even komt kijken en mij dan een duidelijke offerteprijs geeft voor de montage.

Douchewand en douchedeur monteren

Ik heb bij Gamma een glazen douchewand en douchedeur besteld en wil die hier graag laten monteren na levering. Ze moeten rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Inloopdouche vervangen door douchebak

Ik heb in de badkamer momenteel een inloopdouche met een verzonken douchegoot en glazen wanden die rechtstreeks op de tegelvloer zijn geplaatst. Daaronder zit een houten ondervloer constructie. Ik wil dit laten wijzigen. Ik wil een douchebak van 90 x 90 cm met lage instap kopen en die daar laten plaatsen en aansluiten op de afvoer. De constructie van de vloer moet daarbij gecontroleerd worden en indien nodig worden aangepast. Ik denk dat de huidige glazen wand en deur hergebruikt kunnen worden. Ik ontvang hiervoor graag uw advies en een prijsopgave.

Badkamervloer renoveren

Onze betegelde badkamervloer is niet goed op afschot gelegd en daardoor loopt het water is de doucheruimte niet naar de doucheput toe. Ik wil de tegelvloer laten verwijderen, de vloer opnieuw laten egaliseren en er daarna nieuwe tegels met een afwateringsgoot laten leggen. Het huidige putje moet dan vervallen. Ik haal zelf de glazen schuifdeuren weg. De wanden hoeven niet gewijzigd te worden. Ik ontvang graag uw advies over de tegelmaat en een offerte.

Diverse vervangingen in de badkamer

Ik heb in mijn woning een badkamer van 128 x 136 cm en 238 cm hoog. Ik wil daar de komende maanden een kleine renovatie laten verzorgen. Ik wil de bestaande wasbak, spiegel, radiator en douchestang met douchekop laten verwijderen en afvoeren. Daarna laat ik in het douchegedeelte graag een Sansibar douchepaneel rvs monteren en een glazen douchewand die mooi aansluit op de licht aflopende tegelvloer. Het gaat om een easyclean douchewand van 75 x 200 cm met muurprofiel. Verder wil ik een Palermo designradiator horizontaal wit laten monteren met de maat 688 x 550 mm. Als laatste laat ik graag een badkamermeubel met wasbak en kraan monteren op de plek van de oude wasbak. Ik laat de ruimte hier graag even beoordelen en laat mij dan ook adviseren of dit alles haalbaar is. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze klus. Alle materialen zal ik zelf aanschaffen.

Partners

Partners van Casius