Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Delft of directe omgeving.

1299 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer installeren/betegelen, installatiewerk in de badkamer en keuken, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer verbouwen en uitbreiden, badkamer en toilet verbouwen, badkamer volledig renoveren, badkamer verbouwen, badkamer vervangen, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toilet plaatsen in nieuwbouw, badkamer volledig verbouwen en opknappen, badkamer en WC-ruimte vernieuwen, nieuwe badkamer en WC-ruimte installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Delft:

Badkamer installeren in nieuwbouw woning

In een nieuwbouwhuis wordt de badkamer, 3.25 x 2.80 meter, casco opgeleverd. Hier dienen een aantal waterleidingen worden omgelegd voor de kranen, 2 wastafelkranen, 2 thermostaatkranen, bad en douche en 1 elektraleiding. De afvoeren dienen te worden aangesloten, bad, douchedrain een en wastafel. Er zal een vloer gestort moeten worden over de reeds aanwezige vloerverwarming en betegeld en daarna zal de vloer en 2 wanden moeten worden betegeld. Daarnaast moet er los een toiletruimte betegeld worden tot 1.50 meter hoog.De ruimte is 1 bij 1 meter groot.

Zwevend toilet plaatsen

Plaatsen zwevend toilet en wegwerken leidingen naar fontein

Badkamer vernieuwen en verbouwen

Oude badkamer vernieuwen, nieuwe tegels en sanitair en ws verplaatsing toilet kleine ruimte, douche in het bad, grootste wens is dat het weer een mooie uitstraling krijgt en bad/douche lekvrij worden. Afmetingen L-vorm 2, 2.10 , 1.65 bij 1.50

Badkamer verbouwen in huis

Ik wil de badkamer verbouwen. Afmeting: 2,50 bij 3 meter. Ligbad er uit, douche erin met hangend toilet en wastafel.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een badkamerwand/vierkante cabine op tegels plaatsen. Afmetingen van de wand zijn ongeveer 80 bij 80 cm waarschijnlijk. Graag voor 7 Februari 2018.

Douchewand en -deur plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het monteren van een douchewand en een douchedeur direct op de grond. Daarnaast moeten er 2 wandtegels van 19.5 bij 14.5 cm geplaatst worden. De wand, de deur en de tegels zal ik zelf aanleveren, de overige materialen dient de vakman te leveren.

Toilet opknappen

Bestaande toiletpot en reservoir vervangen De vloer (0,8 m²) voorzien van Wediplaten en betegelen.

Stoomcabine verwijderen en douchecabine plaatsen

Een Apollo stoomcabine uit de badkamer verwijderen en een nieuwe douchecabine plaatsten. De stoomcabine staat in een hoek van de badkamer. De hoek is 170 x 90 cm ongeveer 210 cm hoog. Alles is al betegeld. Ik heb nog geen douchecabine aangeschaft. Graag uw offerte.

Douchecabine plaatsen

Douchecabine plaatsen met glazen wanden. (4 in totaal)

Badmeubelset Luka installeren

1.meubel + wastafel ophangen 2. Water aansluiten + kraan plaatsen 3. Afvoer monteren

Gat in muur van douche maken voor ventilatie

Ik wil dat er een gat in de muur gemaakt wordt met eventueel een ventilator zodat de douche beter ventileert zodat er geen schimmel meer ontstaat. Ik wil graag weten of dit kan zonder de binnentegels te breken.

Plaatsen van een wastafel

Ik wil mijn wastafel aan de andere kant van de badkamer plaatsen in verband met het plaatsen van een bad. Hiervoor moet de waterleiding verlegd worden en de wastafel aangesloten op de afvoer. De waterleiding zit in de muur.

Douchecabine Capri demonteren en nieuwe monteren

Ik heb een lekkage en wil mijn douche vervangen. Ik wil de douchecabine van Capri demonteren en een nieuwe erin zetten.

Cabine in de douche monteren

Een tijdje geleden bij de Gamma een Tiger douche cabine gekocht. Type Boston 90 x 90 cm kwartrond. Deze moet geplaatst worden op een bestaande douchebak. Oude douche cabine is ondertussen verwijderd. De badkamer is geheel betegeld. Vind het zelf plaatsen bij nader inzien toch een beetje ingewikkeld

Douchecabine plaatsen

Een tijdje geleden bij de Gamma een Tiger douche cabine gekocht. Type Boston. Deze moet geplaatst worden op een bestaande douche bak. Oude douche cabine ondertussen verwijdert. De badkamer is geheel betegeld. Vind het zelf plaatsen bij nader inzien toch een beetje ingewikkeld.

Douchebak opnieuw kitten

Onze douchebak is inmiddels 17 jaar oud en moet opnieuw gekit worden. Het water loopt nu tussen de naad op de vloer. Het moet tegen de wand opnieuw gekit worden en op de vloer. Het gaat om een kwart douchebak. Graag zo snel mogelijk.

Wastafelmeubel vervangen

Hello, I want to refurbish the washbasin cabinet in the bathroom. The old one was made of wood board, while they were deformed probably due to the humid atmosphere in the bathroom. Basically, as attached picture, new boards that used to support the washbasin and used as the cabinet door are needed. And of course installing them. I'm also willing to know the suggestions of the material. Thanks!

Badkamermeubel vervangen

Ik wil mijn oude badkamermeubel laten vervangen. Ik zal daarvoor zelf een nieuw badkamermeubel kopen. Ik wil vooraf weten wat de montagekosten zijn.

Extra stopcontacten maken en douchewand installeren

Ik wil graag twee extra stopcontacten laten maken in ons nieuwbouwhuis. Er moet voor beide stopcontacten zo'n 2 meter freeswerk worden gedaan vanaf een bestaand stopcontact, leiding en bedrading doortrekken, en de wand weer dicht stuken. In bijlage vind u een tekening van de keuken, de rode stippen zijn de nieuwe stopcontacten. Op de andere tekening staan de aansluitpunten van de huidige stopcontacten in de keuken. Ook zoek ik een klusser die voor ons een douchecabine met draaideur van (90x90cm) in de badkamer kan installeren, tegen de tegelwand en op de tegelvloer. Stopcontacten en douche cabine kopen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamerkraan en doucheset monteren

Wij zouden graag een badkamerkraan en doucheset laten plaatsen. Oude kraan en douche verwijderen en afvoeren.

Tweede toilet plaatsen

Op de badkamer zou een tweede toilet (hoog) in huis geplaatst moeten worden, en indien mogelijk de wasmachine van de zolder naar dezelfde badkamer (eerste verdieping) gebracht en aangesloten, én \'derde\' klus: van de toilet beneden zou de pot vervangen moeten worden naar een hoog toilet alsmede een nieuw \'fonteintje\' moeten worden.

Toiletruimte laten vernieuwen

Wij willen graag een offerte voor het vernieuwen van ons toilet: Ong. 1 m² - Verwijderen tegels en huidige staande toilet; - Plaatsen zwevend toilet; - Betegelen.

Kapot bad laten vervangen

Ik heb een los bad waar mijn vriend laatst doorheen is gezakt. Twee van de poten zijn er nu af. Ik wil hem graag tegen de muur vast laten zetten met een ombouw erom heen. Dit dient daarna betegeld te worden Mooi betegeld en wel. De hoek van de muur loopt wat schuin, er zit dus een grote kier tussen het hoofdeind van het bad en de muur. Misschien weten jullie daar raad mee. De afvoer zit aan de andere kant van de badkamer dus ik wilde dit oplossen met een flexibele slang die ik in de afvoer kan plaatsten om het bad leeg te laten lopen.

Badkamerkasten en een spiegel monteren

Graag zouden wij een geheel vrijblijvende offerte willen opvragen voor het monteren van 2 wastafelkastjes (ongeveer 60 x 24 x 48 centimeter), 1 slanke verticale kast van ongeveer ( 36 x 30 x 180 centimeter) en een spiegel (ongeveer 140 x 70 centimeter) in de badkamer. Het betreft nieuwbouw dus er hoeft niets te worden verwijderd. Ik verneem graag uw reactie.

Badkamerkasten in de badkamer plaatsen

Graag zouden wij een geheel vrijblijvende offerte willen opvragen voor het plaatsen van 2 wastafelkastjes (ongeveer 60 x 24 x48 cm) en 1 slanke verticale kast van ongeveer (36 x 30 x180cm) in de badkamer. Ik verneem graag uw reactie. Met vriendelijke groet,