Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: volledige badkamer plaatsen in nieuwbouw woning, verbouwing badkamer, verbouwing badkamer en toilet, complete badkamerrenovatie, verbouwen badkamer, badkamer en toiletruimte verbouwen, toilet beneden uitbreiden, renovatie badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toiletten installeren, renovatie badkamer, badkamer installatie/renovatie, doucheruimte en toiletten renoveren, gehele badkamer renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Capelle aan den IJssel:

Douchecabine monteren

Het betreft het monteren van ene kwartronde douchecabine op een bestaande douchebak.

Toilet erbij plaatsen in badkamer

Ik heb een badkamer van 225 x 145 x 226 cm. Op het moment zit er een douchecabine, wastafel en verwarming in maar ik wil ook een toilet erbij willen. Er is dus leidingwerk nodig en moet eventueel ook betegeld worden. Ik heb een douchecabine van 90 bij 90 cm en als ik deze zou vervangen door een van 80 bij 80 cm zou ik meer ruimte hebben indien nodig. Ik wil een zwevend toilet.

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer verbouwen. De afmeting is 2. 30m bij 2. 07m. Complete oplevering? In overleg

Nieuwe douchecabine monteren

Wij zouden graag een nieuwe douchecabine plus douchebak willen laten monteren. De oude douchecabine moet ook verwijderd worden. De cabine is halfrond en 90 bij 90 cm. De nieuwe cabine is hetzelfde. Het kitwerk moet door de vakman geregeld worden.

Badkamer verbouwen

Wij willen graag onze badkamer vergroten en geheel vernieuwen. Badkamer is nu ongeveer 175 cm bij 120 cm, er moet een gipsplaten wand weggehaald worden en een deurkozijn verplaatst. Er moet een gipsblokken wand geplaatst worden, badkamer wordt dan 175 x 210 cm (plus minus). Er moet een vloertje gestort worden van beton, ongeveer 2 vierkante meter en 10 cm hoog. De oude tegels moeten verwijderd worden, nieuwe tegels geplaatst in de gehele badkamer, er moet een bad geplaatst worden en een wastafel. Er moeten ook wat leidingen verlegt worden. Mocht u interesse hebben dan kan ik later nog een foto opsturen van de situatie.

Douchecabine met schuifdeuren plaatsen

Ik wil een 90 x 90 cm douchecabine laten plaatsen. Graag een offerte hiervoor. Zijn 2 wanden met schuifsysteem op rail.

Badkamerrenovatie met Fibo Trespo wandpanelen

Met fibo trespo wandpanelen de badkamer opknappen. Wij zoeken dus iemand die ervaring heeft met het plaatsen van deze panelen. De afmeting is 244 bij 185 cm.

Toilet compleet renoveren

Ik wil mijn toilet opnieuw laten betegelen, de toiletpot vervangen door een duoblok en een nieuw wasbakje laten monteren. Het nieuwe toilet is inclusief montage materiaal, het wasbakje niet. Graag het leveren van egalisatie materiaal, tegellijm en montage materiaal voor het wasbakje en het overzetten van de huidige kraan meenemen in de offerte. Tegels wand 20 x 25 en een strip van 4,7 x 33 (wanden 8,1 m2) en de tegels vloer 33,8 x 33,8 (1 m2) zijn beschikbaar. Optioneel graag een aparte prijs opnemen voor het infrezen en aanleggen van nieuwe waterleiding in het toilet en voorwerk.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag een aantal klussen uitgevoerd hebben: 1. Ligbad vervangen door douche; 2. Vloertegels vervangen van 1,5 x 2 meter; 3. Wandtegels vervangen van 13 m2; 4. Afvoer van een badmeubel.

Teuco douchecabine repareren

Ik heb een douchecabine die meerdere storingen geeft. ERR 04 ERR 12 enz. Enz. Daardoor werken een aantal functies ook niet meer in de douchecabine, waaronder de sauna en de stoomcabine. Graag maak ik een afspraak met de vakman, voorkeur is op korte termijn, om de cabine te laten controleren en repareren.

Glazen schuifdeur plaatsen

De huidige douche is niet afgesloten waardoor het water tijdens het douchen tot aan de wastafel loopt. Ik wil de douche afschermen met een glazen schuifdeur. De schuifdeur moet dan gemonteerd worden. Ik heb de deur al besteld, maar nog niet gehoord wanneer het wordt geleverd. Daarnaast heb ik een trekschakelaar in de badkamer waar ik niet bijkom. Als hier ook een passende oplossing voor bedacht kan worden, graag.

Badkamer meubel plaatsen

Ik wil graag de kosten weten voor het plaatsen van een badkamermeubel Monta van Bruynzeel (wastafel en spiegelkast). Ze zijn voorgemonteerd. Inclusief en exclusief het demonteren van het oude badkamer meubel (wastafelkast, kolom en spiegel).

Douchecabine plaatsen

Douchecabine laten plaatsen. We hebben de douchecabine al gekocht. Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de badkamer klaar is. Alleen de douchecabine ontbreekt. De douchecabine wordt direct op de vloer geplaatst.

Nieuwe badkamer en toilet maken

Ik heb een badkamer van 3 x 3 meter die 10 jaar oud is. Ik zou graag de indeling willen veranderen, het bad eruit, geen nieuwe voor terug, nieuwe douche, toilet en wastafel. Ook nieuw tegel- en schilderwerk van wanden en vloer. Ik heb een indeling gemaakt waarbij het omleggen van leidingen beperkt wordt maar sta uiteraard open voor advies. Ook het toilet in de hal zou ik in dezelfde stijl willen hebben, is nu nog origineel jaren '80. De ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter en heeft een staand toilet. Dit mag worden vervangen voor of een staand of een zwevend model. De wanden dienen tot aan het plafond te worden betegeld en de vloer moet ook betegeld worden. Het fonteintje laat ik graag vervangen.

Inbouwtoilet plaatsen

De klant graag zijn oude toilet laten vervangen voor een inbouwtoilet. Compleet met tegelwerk. De klant heeft geen idee hoeveel vierkante meter dit ongeveer bedraagt.

Badmeubel en spiegel plaatsen en aansluiten

Wij hebben momenteel een badmeubel met een enkele spoelbak (60 cm breed) en willen dit meubel vervangen door een badmeubel met dubbele spoelbak en met twee kranen (120 cm breed). Ook moet er een andere spiegel met verlichting en verwarming worden opgehangen. Wij zouden graag een offerte willen ontvangen over hoeveel de kosten hiervan zijn, zowel met verwijderen van het bestaande badmeubel en spiegel als zonder het verwijderen van het bestaande badmeubel en spiegel (in dat laatste geval gaan wijzelf het badmeubel en de spiegel verwijderen en de waterleiding van de kraan afsluiten). Het badmeubel is twee weken geleden besteld en zal tussen nu en 4 weken geleverd worden. De kranen zijn al in ons bezit. Waarschijnlijk zal er ook wel enig leidingwerk verricht moeten gaan worden, maar dat zal niet veel zijn omdat de aansluiting van de kraan al aardig in het midden van de muur zit waar het badmeubel geplaatst moet worden, evenals de afvoer.

Badkamer slopen en afvoeren

In de badkamer dient de ligbad, toilet, wastafel en radiator verwijderd te worden. Daarnaast dienen ook de wand- en vloertegels verwijderd te worden. Hierna dienen de wanden en het plafond gestuukt te worden. De ruimte is 2 bij 2.70 meter groot. Het puin dient ook door de vakman te worden verwijderd.

Ligbad vervangen

Het ingebouwde bad in onze badkamer is beschadigd en ik wil het door eenzelfde bad laten vervangen. Het gaat om een bad van Villeroy & Boch, type Loop & Friends UBA 180L FS2V (maat 80 x 180 cm). Ik ontvang graag uw offerte voor de levering, montage en gehele afwerking.

Douchecabine vervangen door kwartronde cabine

Ik wil een bestaande douchecabine vervangen door een 1/4 ronde cabine op een antislip vloer. Douche circa 90 x 90 cm.

Badkamermeubel plaatsen

Ik zou graag willen weten wat een badkamermeubel plaatsen kost met kraan en spiegel. De oude wastafel moet verwijderd worden.

WC vervangen

Ik wil de oude wc weghalen en een nieuwe plaatsen. Ik heb nu een staand toilet maar daar wil ik een zwevend toilet voor hebben. Daarnaast wil ik ook dat de vakman de betegeling doet om het toilet heen. De vakman dient het puin dan ook af te voeren.

Installatieklus in de badkamer

Ik wil een nieuwe douchecabine, kwartrond Get Wet by Sealskin 105, laten plaatsen op de bestaande douchebak. Daarna afkitten. Ook de bestaande douchebak opnieuw kitten. De bestaande cabine verwijderen wij zelf. De douchebak blijft staan.

Toilet in de badkamer vervangen

Toilet in badkamer is oud (meer dan 17 jaar) en lekt. Ik wil het daarom graag laten vervangen. Prijsopgave graag inclusief toilet, montage, alle materialen en het verwijderen van het oude toilet. Toilet zelf mag een eenvoudige zijn. Uiterlijk vind ik niet zo belangrijk.

Douchecabine in badkamer plaatsen

Ik wil een douchecabine plaatsen in badkamer. De cabine is 190 x 90 cm. Twee wanden en een deur. En een plaat/douchebak op de vloer. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. De wanden en de vloer zijn betegeld.

Renovatie van een kleine badkamer

Het betreft het renoveren van een kleine badkamer. De badkamer is 2.75 x 1.75 x 2.50 meter. Het oude tegelwerk van de vloer en wanden dienen te worden, let op metal stud wanden, en een elektrische vloerverwarming geplaatst. Verder gaat het om de volgende werkzaamheden: -Verplaatsen en inbouwen douche -Creëren van flinke nis -Betegelen + afschot vloer -Betegelen wanden en nis -Plafond verlagen en spots in plaatsen -Plafond afwerken -Meubel en spiegel plaatsen -Kraan aansluiten meubel -Terug plaatsen van ruit inloopdouche Het meubel, spiegel, tegelwerk, kranen, en dergelijke worden door ons aangeleverd, het overige materialen is in overleg.