Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor schuifdeur voor doucheruimte realiseren:

Schuifdeur voor doucheruimte realiseren

Ik wil een schuifdeur realiseren voor de doucheruimte. Lengte 200 hoog 240 cm. Muur 110 cm breed en deur 90 cm breed, de deur is 201 cm met glasplaat erboven tot plafond.
Onze klant uit Brielle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur voor doucheruimte realiseren uit heel Nederland:

Douchecabine met bak plaatsen

Bestaande doucheruimte. De naden tussen de wanden en en tussen vloer en wand moeten waterdicht gemaakt worden. Plaatsen van een douche met vierkante bak met schuifdeur. plaatsen douchekraan.

Douchewand en douchedeur plaatsen

In nieuwe badkamer douchecabine met schuifdeur plaatsen op de vloer, dus zonder bak eronder, alleen de wanden. De cabine moet ik nog aanschaffen. Waarschijnlijk een cabine van 90 x 90 cm. De doucheruimte zal worden opgeknapt door de woningbouw. Echter, een douchecabine plaatsen ze niet. Begin juni uitvoeren.

Badkamer installeren

Badkamer nu: oud tegelwerk, leidingen buiten muren, oude toiletpot op vloer. Moet er allemaal uit. De ruimte is 1,90 x 2,02 x 2,59 meter. Badkamer nieuw: nieuw tegelwerk, hangend toilet, leidingen in muren frezen, mengkranen voor douche en badkamermeubel, glazen doucheruimte met schuifdeur, muurtje aan 1 kant voor doucheruimte met daarin een vak voor eventueel shampoo e.d. Voor het muurtje met de sparing mogelijk groene gipsplaten gebruiken. Aanschaf van sanitair en tegels voor vloer en muren doen we zelf. Ook voor complete wc set. We krijgen half oktober de sleutel van de woning. Voor die tijd is in overleg met de huidige bewoners gekeken worden.

Tegels zetten in de badkamer

We willen tegels laten zetten in de badkamer. We willen grote tegels voor vloer en wanden en een muurtje aan 1 van de douchewanden met daarin een vak voor bijvoorbeeld shampoo en doucheschuim. De ingang van de doucheruimte willen we met een schuifdeur, als dat mogelijk is. We willen een hangend toilet en daarvan moet ook de spoelbak betegeld worden. De doucheruimte heeft heeft een afmeting van 1.90 x 2,02 x 2,40 meter. We willen het tegelwerk tot het plafond. De oppervlakte is ongeveer 10 m2.

Doucheruimte bouwen en inrichten

Er is een ruimte van ongeveer 88 x 188 cm. Drie zijden zijn dicht, de voorzijde van 188 minus 44 cm is open: dient een matglazen schuifdeur in te komen In de betonnen vloer zitten buizen voor warm en koud water: vroeger was het ook al een douche. Er zit al een verwarming en wastafel. Er is geen afzuiging, Tegels zijn er tegen 1 wand, maar niet op de vloer. Wellicht allemaal te vervangen. De bedoeling is dat het een inloopdouche wordt.

Glazen wand in de doucheruimte maken

Ik ben op zoek naar een glazen douchewand met deur om een gesloten douche ruimte te creëren. Eventueel met een schuifdeur. De afmetingen zijn B: 1900 mm x H: 2600 mm.

Glazen schuifdeur plaatsen

Het betreft een deur tussen inloopkast en doucheruimte. Hier zou ik graag een glazen schuifdeur willen laten plaatsen. De deur zal 1 meter breed en 2.31 meter hoog moeten worden.

Kunststof vloeistofdichte gietvloer in de doucheruimte

Aanbrengen kunststof gietvloer in docuheruimte, anti slip, oppervlak 270 x 142 cm waarvan 100 x 142 cm af moet lopen naar een afvoergoot. Op de vloer komt een glazen schuifdeur als douchewand.

Douche plaatsen en badkamer en toilet kitten

Plaatsen van douchewanden om doucheruimte te creëren. Zie link voor type douchewanden; https://www. Sanidirect. Nl/ben-novalle-soft-2-0-zijwand-voor-schuifdeur-chroom-novalles2z80. De douchewanden en bevestigings materialen zijn aanwezig op locatie. Afkitten van gehele badkamer en toilet. Deze werkzaamheden dienen z.s.m. te gebeuren, tussen 21 en 23 juni 2016.

Diverse klussen in een aanleunwoning

Ik krijg op 10 mei de sleutel van mijn aanleunwoning. Ik wil graag een klusbedrijf inschakelen om een aantal werkzaamheden in de woning met mij door te nemen. Er moet wat behang- en schilderwerk worden verzorgd en er is een inbouwkast waar de schuifdeur niet goed van loopt. Verder wil ik in de doucheruimte een rekje laten ophangen en een ronde roede laten plaatsen voor het ophangen van de douchegordijnen. Er moet een nieuwe toiletbril worden geplaatst. Er zijn nu kranen in de keuken en op de wastafel met knoppen. Ik wil die laten vervangen door kranen met een hendel. Er zijn nog wel een aantal kleine klusjes. Ik wil qua materialen graag een goede kwaliteit, in de budgetklasse. Ik maak graag een afspraak om alles te bespreken. Het werk kan zo snel mogelijk na 10 mei worden uitgevoerd.