Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Brielle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Brielle heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Brielle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Brielle of directe omgeving.

134 klanten uit Brielle bevelen een bij Casius in Brielle aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Brielle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, renovatie badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Brielle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Brielle:

Schuifdeur voor doucheruimte realiseren

Ik wil een schuifdeur realiseren voor de doucheruimte. Lengte 200 hoog 240 cm. Muur 110 cm breed en deur 90 cm breed, de deur is 201 cm met glasplaat erboven tot plafond.

Badkuip verwijderen en tegelwerk aanhelen

Ik wil de badkuip van 175 x 75 cm verwijderen. Deze wil ik laten vervangen door een slipvrije vloer. Tegels aanhelen, zowel de vloer (inclusief eventueel plaatsen van een putje) als de wanden (ongeveer 60 cm hoog). Kleur tegels is geen halszaak. Het is de bedoeling dat achter het gordijn gedoucht wordt. Geen cabine dus. Handsteun(en) plaatsen. Hoger toilet plaatsen.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine plaatsen. Deze heeft een draaideur met zijwand 90 x 90 x 190 cm. Hij komt op de vloer te staan.

Badkamermeubel Aquaplus plaatsen

Ik overweeg om bij Gamma het badkamermeubel Aquaplus te gaan kopen. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het verwijderen van mijn oude wastafel en monteren van dat badkamermeubel, zonder aansluiten van de verlichting.

Onderhoud in de badkamer

Ik wil graag in mijn badkamer een nieuw plafond en nieuwe tegels.

Kamer ombouwen tot badkamer

Wij gaan een huiskopen waar de huidige badkamer in het midden van de boververdieping bevind zonder ramen en extreem smal. Nu willen wij een kleine kamer van 320x220 om laten bouwen waar wij een badkamer kunnen realiseren. De verbouwing zoals tegels douch cabine was tafel wc willen wij zelf plaatsen. Alleen de afvoer en aanvoer voor wc douch cabine en was bak moeten aangelegd worden. Electriciteit is uiteraard aanwezig wel moet het aangepast worden t.g.b. vochtige ruimte. Wat zal deze pre verbouwing kostne. Met vriendelijke groet. Barbara Loki

Douchecabine van Schavis repareren

Graag een offerte voor een douchecabine van het merk Schavis,waarvan de douchedeur aan het verzakken is en de thermostaatkraan is niet regelbaar meer. Deze mankementen willen wij graag laten verhelpen door een deskundige firma!

Badkamer vervangen en verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, dit betekent dat ik de oude badkamer wil laten slopen (inclusief bad) en afvoeren om vervolgens de badkamer opnieuw te laten opbouwen. Afmeting badkamer: 2.2 x 2.6 meter. Tegelen tot aan plafond (2.6 meter hoog). Installatie van inloopdouche met scherm, wastafel, hangend toilet, verwarming, douchestang + kraan. Tegels (ongeveer 40 x 60 centimeter). Ik wil zelf het sanitair aanschaffen. Prijs graag verdeeld in arbeidsloon en overige materialen.

Badkamer herstellen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor herstelwerkzaamheden van onze badkamer. Wij hebben eind december de sleutel gekregen van onze koopwoning, de woning is ± 5 jaar oud. De badkamer zag er op het eerste oog erg mooi uit, maar na de eerste keer de douche gebruiken is onze mening hierover veranderd. De afvoer van het water is niet zoals dit moet zijn in een douche, aangezien het water wegloopt richting de deur en eronder door i.p.v. richting het putje. Maar daarnaast is ook de thermostaatkraan niet warmer of kouder te verstellen. Deze staat alleen maar op ongeveer 38 graden. Tevens zijn de vaste douchewand en douchedeur allebei scheef afgesteld, maar de stelboutjes zijn niet meer te gebruiken. Hierdoor sluit de douche niet goed tegen de vaste wand, er blijft altijd een kier open staan. Ook het tegelwerk is helaas niet zo recht als men mag verwachten. Wij hopen dat dit 'gewoon' scheef betegeld is, en niet dat er een andere oorzaak achter zit, bijvoorbeeld vocht of waterschade. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor het opmaken van de schade en de wat de herstelkosten hiervoor zouden zijn. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wachten uw reactie met belangstelling af.

Badkamer geheel renoveren

Slopen bestaande badkamer en wc. Opbouwen badkamer + wc totaal ongeveer 42 m² tegels. Badkamer meubel spiegel + verlichting, design radiator plaatsen + inloop douche. Douche goot kraan en douche kolom. Wc ruimte: zwevend toilet + ombouw hergebruiken. Plaatsen fontein, afvoer in wand wegwerken. Puin afvoeren. Overige informatie: materiaal sanitair is aanwezig. Leidingen, lijm voegsel en kit is niet aanwezig, graag in offerte opnemen. Het zijn twee ruimtes op de begane grond. Bouwjaar woning 1999.

Badkamer renoveren op een woonboot

Ik woon op een varende woonboot in Brielle. De badkamer dient te worden vervangen. Het oude sanitair dient te worden verwijderd. De badkamer van 3 bij 2 meter dient opnieuw ingedeeld te worden. De wanden en de vloer moeten opnieuw worden betegeld, de douche vervangen, een wastafel en een nieuw onderwater toilet moeten worden geplaatst.

Volledig slopen en renoveren badkamer

Mijn huidige badkamer is sterk verouderd en moet helemaal gesloopt, inclusief tegelwerk en opnieuw opgebouwd met kastruimte en inloopdouche en nieuw hangend toilet. Badkamer is maximaal 2 bij 3 meter. Leidingwerk zal minimaal verlegd moeten worden. Nieuwe tegels op wanden en vloer. Tevens nieuw badmeubel en radiator plaatsen. Levering van de materialen in overleg met de vakman.

Badkamer opknappen

Door lekkage is onze badkamer vernield. Er moet een nieuw plafond in komen, nieuwe verlichting, misschien nieuwe afvoer, als de loodgieter dat niet doet, en repareren van de muur. Badkamer van 2,5 bij 2 meter. A.s. woensdag komt de loodgieter en dan weten we precies wat er verder nog moet gebeuren. Hopelijk heeft u tijd eind van de week contact met ons op te nemen.

Badkamer verbouwen

Het slopen van de oude badkamer en opnieuw inrichten met een inloopdouche en sanibroyeur toilet, wasmeubel en design radiator. De afmetingen +/- zijn 2.00 x 3.00 mtr. Wanden en vloer opnieuw betegelen. Het slopen bestaat uit het verwijderen van de douche bak, wasmeubel, design radiotor en alle vloer en wandtegels. Ook een klein wandje dient gesloopt te worden. Materialen als sanitair en tegels willen we zelf kopen.

Verlichting en afzuiging badkamer defect

Verlichting en afzuiging in de badkamer doen het niet meer. Verlaagd plafond met verlichting. Doet het helemaal niet meer. Dit dient gerepareerd te worden. Meeste zit weggewerkt in verlaagde plafond.

Installeren badkamer

Huidige badkamer afvoeren en nieuwe badkamer installeren. Betreft 8,64 m2 vloer betegelen met vloerverw.matten 4,2 m2, 27 m2 wand. Vloer en wand met 30x30. Montage van inloopdouche 1,20 meter x 1,95 meter met rainshower douche en RVS drain van 100 cm. Hangend closet en montage badkamermeubel bestaande uit onderkast 1.70 meter met twee laden met wastafel met twee bakken en twee kraangaten, 1 hoge kast en 1 designspiegel van 170 x 70 meter. Op de spiegel komen twee lampjes te hangen. De vloertegels kunnen waarschijnlijk op de bestaande tegels waarbij onder het bestaande bad dat niet terugkomt geegaliseerd zal moet worden. De wandtegels nunnen waarschijnlijk op 3 van de 4 muren op het huidige tegelwerk. We gaan de materialen zelf kopen.

Vernieuwing badkamer met beperkte ruimte

Ik heb een huis gekocht met een erg geknutselde badkamer, die tevens zo lek is als een mandje. De erg kleine ruimte is het moeilijk uit te denken en te realiseren. Die is 2,5 x 2,5 meter. Er zit een schuin dak in voor de helft, daaronder zit nu een bad. Liefst met inloopdouche. Nieuwe tegels. HELLUP Heel graag. Ook heb ik een garderobe / bijkeukenprobleem waar jullie misschien bij willen helpen. Garderobe zit onder trap, er moet een kastindeling in.

Plaatsen van badkamer in een ...

Plaatsen van badkamer in een nieuwbouwwoning. Plaatsen inloopdouche + drain + inbouwdouche (rainshower), verhogen van de vloer, plaatsen bad + opbouwbadkraan, plaatsen wasmeubel + spiegel + inbouwkraan, verplaatsen radiator, tegelen. Totale oppervlakte van de badkamer is circa 5m2. Betreft dus alleen het werk.

Een badkraan vervangen door een ...

Een badkraan vervangen door een douchekraan. Er komt wat leidingwerk bij.

Nieuwe badkamer plaatsen. Voorraad kast ...

Nieuwe badkamer plaatsen. Voorraad kast naast de badkamer bij de badkamer trekken. Offerte van leverancier voor materialen. Nu zoeken we iemand voor het werk. Bestaande badkamer verwijderen. Leidingwerk verleggen/plaatsen. Plafond. Sanitair plaatsen. Betegelen vloer en wanden.

De vloer en wanden moeten getegeld ...

De vloer en wanden moeten getegeld worden. Extra Verlichting aanbrengen. Vloer: 7 m2 en wanden (incl. scheidingswanden) 20m2. De kamer is oorspronkelijk (3,25m bij 2,2 m) slaapkamer. De bedoeling is dat er een 2 scheidingswanden en een drempel komen voor het douche gedeelte. Het douche gedeelte moet verhoogd worden zodat de leidingen onderlangs kunnen lopen. Aan de wand komen 2 aparte douchekoppen. Het (duo)bad wordt een dicht geheel met rondom tegels. Aan de wand komt een kleine wasbak waarvan de leidingen direct langs de wand en vloer zullen lopen. De basis is al aangebracht door de loodgieter. Aansluitingen/leidingen van sanitair moeten nog aangesloten worden. Alle materialen zijn al aangeschaft. Graag wandtegelwerk apart aangeven. Bouwtekening is aanwezig.

ik woon in een heel oud huisje in ...

ik woon in een heel oud huisje in brielle en mijn douche is erg klein er zit ook de wc in en wil zoveel mogelijk ruimte cereeren en wil graag advies en dat het voor mij word uit gevoerd. Moet rondom getegeld en een wandje geplaats worden

Lekkage in de badkamer op 2 plaatsen. ...

Lekkage in de badkamer op 2 plaatsen. Offerte nodig voor verwijderen van wandtegels, vloertegels, sanitair en het opnieuw aanbrengen van genoemde. Hierbij dient ook e.e.a. aan loodgieterswerk uitgevoerd te worden.

Monteren, installeren afkitten van een ...

Monteren, installeren afkitten van een Sealskin draai- douchedeur op basis van douche bak 90 x 90 cm. Deur staat klaar, is nieuw.