Error loading MacroEngine script (file: Subnav.cshtml)

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor ophang- en montagewerk:

Ophang- en montagewerk

Graag wil ik een hoekdouchewand (dus alleen 2 glazen panelen). Ik heb zelf al de wanden aangeschaft. De vakman moet deze monteren op de bestaande vloer en muren (tegels).
Onze klant uit Bleskensgraaf (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ophang- en montagewerk uit heel Nederland:

Montagewerk in de woning

Ik wil een aantal zaken laten installeren te weten: * een trapleuning naar ons dakterras, * een plank in de keuken (tussenmuur), * een nieuw slot op onze "binnen voordeur" en * een nieuw slot in de slaapkamer (momenteel alleen een deurklink zonder slot). Wij hebben de plank in huis inclusief ophang mechanisme, alsmede de trapleuning en het slot voor onze slaapkamer echter weten we niet welk slot we moeten kopen voor de "voordeur", want dit is een ouderwets slot met een grote sleutel en niet iets moderns. Wij hebben niet de mogelijke benodigde schroeven en pluggen in huis, maar er zitten meerdere bouwmarkten bij ons in de buurt (1 km afstand).

Ophang- en montagewerk

Het wandrek en de plank moeten worden geplaatst in een winkel. Het is een oud pand met een oude muur. Alles is aanwezig behalve de pluggen en de schroeven. Wandrek raster is 60 x 200 centimeter (van Retif). De plank is 175 centimeter lang en ongeveer 2.5 centimeter dik. Steunen aanwezig. Ook moet er een grote spiegel worden opgehangen en nog een paar kleinere ophang klusjes in de winkel. De winkel is goed bereikbaar met de auto, parkeren is mogelijk voor de deur.

Ophang- en montagewerk in huis

5x luxaflex ophangen, 1x rolgordijn ophangen, 1x gordijn ophangen. +/- 6x accessoires ophangen in badkamer. +/- 5x schilderijen ophangen. +/- 8x lampen ophangen. +/- 10 planken ophangen. Afzuigkap ophangen. 1x make-up tafel met spiegel ophangen. Ik zie uw offerte graag tegemoet!

Ophang- en montagewerk in huis

Ik heb nog een aantal klussen die ik zou willen laten uitvoeren. Namelijk : - Het ophangen van 6 lampen ; - Afzuigkap aansluiten en ombouw maken zodat pijp afzuigkap niet meer zichtbaar is ; - Kapstok ophangen (gaten zijn al geboord) ; - 2 toiletrolhouders ophangen.

Ophang- en montagewerk in huis

Ik wil een spiegel ophangen, wat schilderijen ophangen, twee lampen ophangen en een lamp na laten kijken. Ik weet niet wat er mis mee is.

Ophang- en montagewerk in huis

Ophang- en montagewerk in huis: * 9-tal (plafond) verlichting ophangen * 2 spiegels ophangen * 3-tal schilderijen ophangen * wandklok ophangen * 2-tal closetrolhouders plaatsen Wanden zijn tussenwanden, ik denk gipsbeton. Plafonds van beton, tussen appartement, niet nieuw. Alle materialen in huis, misschien nog ergens een schroefje oid nodig.