Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Bleskensgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Bleskensgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Bleskensgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Bleskensgraaf of directe omgeving.

12 klanten uit Bleskensgraaf bevelen een bij Casius in Bleskensgraaf aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bleskensgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: twee badkamers installeren, douche en toilet plaatsen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en WC installeren en betegelen, bathroom renovation, badkamer opknappen of opnieuw aanleggen, badkamer verbouwen, badkamer in nieuwbouwwoning, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, kleine badkamer renoveren, badkamer verbouwen, verbouwing badkamer, badkamer opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Bleskensgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Bleskensgraaf:

Badkamer vernieuwen

Nieuwe badkamer: 1,52m x 2. 20m

Ophang- en montagewerk

Graag wil ik een hoekdouchewand (dus alleen 2 glazen panelen). Ik heb zelf al de wanden aangeschaft. De vakman moet deze monteren op de bestaande vloer en muren (tegels).

Badkamer opknappen en renoveren

In de badkamer, afmeting 275x198 cm., dient de harde granieten vloertegels verwijderd te worden en het vloer- en leidingwerk aangepast. Er zal dan een douchewand op de vloer geplaatst worden inclusief drain. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en het wastafelmeubel en zwevend toilet geplaatst. Ik ben in staat zelf hand- en spandiensten te verlenen, muurtegels en verwijderen oude spullen kan ik zelf. De nieuwe materialen en tegels moeten nog aangeschaft worden. Hiervoor zijn we ons aan het oriënteren bij Sanidump enz.

Wij willen graag dit jaar nog onze ...

Wij willen graag dit jaar nog onze badkamer vernieuwen. Alles moet nog gesloopt worden. De geplande werkzaamheden: de douchecabine, wasbak + badmeubel vernieuwen, plaatsen van een radiator en vloerverwarming en het aanleggen van een 2e toilet. Uiteraard moet er ook getegeld en gestucd worden. Ook willen we graag de toilet beneden (die zit direct onder de badkamer) vernieuwen. Alle benodigde materialen (muv leidingen enz.) zijn al in huis, dus er kan direct begonnen worden. De materialen zijn nieuwe gekocht. Door omstandigheden gaat het niet meer lukken om de badkamer + toilet zelf te doen, dus nu zoeken we iemand die dit voor ons wil doen. Wie kan/wil ons helpen??