Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor spoelsysteem toilet vervangen:

Spoelsysteem toilet vervangen

Mijn spoelsysteem van het toilet doet het niet. Ik wil een nieuwe laten plaatsen. Het hangt aan de muur.
Onze klant uit Bleiswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spoelsysteem toilet vervangen uit heel Nederland:

Binnenwerk van toilet vervangen

Hallo ik heb twee toiletten en bij beide zou ik graag het binnenwerk van t spoelsysteem willen vernieuwen. Is dat mogelijk ?

Spoelsysteem toilet defect

Mijn drukknop van mijn toilet is defect. Ook het spoelsysteem werkt niet. Denk dat de bovenkant vernieuwd moet worden.

Toiletruimte op de begane grond vernieuwen

Afmeting van de ruimte is ongeveer 150 x 200 cm. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd: 1. Slopen/afvoeren van oud materiaal 2. Montage van bij Gamma te bestellen Grohe compleet pakket hangend toilet (closet) met inbouw waterreservoir, duale spoelsysteem en isolatiemateriaal. Prijs EUR 379,00. 3. Montage van bij Gamma te bestellen hoek fontein set wit 'Differnz Keres' 12.5 x 32 x 32 cm/ Prijs EUR 109 4. Montage Plieger spiegel Charleston zilver 120 x 30 cm, plaatsing op hoek boven fontein. Prijs EUR 25,75 5. Montage/vervanging van oude ventilator. Huidige ventilator aangesloten op tijdsduur van lichtknop toilet. Bij installatie dient rekening gehouden te worden dat er maar 1 toilet in huis is. Dus van belang dat toilet binnen 1 dag geïnstalleerd /klaar voor gebruik is. Graag wil ik van u vrijblijvend een offerte ontvangen. Producten nog niet besteld. Kan dit tegelijk meegenomen worden in de totale prijs offerte (inclusief bezorgkosten)?

Zwevend toilet renoveren

Zwevend Toilet beneden, oud exemplaar en wasbakje verwijderen en wandtegels verwijderen. (VLOER BLIJFT) Nieuw zwevend toilet plaatsen incl. Spoelsysteem, opnieuw wand betegelen (5. 5m2) Toilet boven verwijderen incl. Achterwandje (1. 2m2). Rest blijft in tact. Plaatsen nieuw toilet en spoelsysteem ,achterwandje(1. 2m2) op nieuw betegelen.

Hangend toilet plaatsen

Waar nu een staand toilet is in de badkamer, willen we graag een hangend toilet hebben. Wat kost het plaatsen. De afvoer hoeft niet verplaatst te worden. Wij regelen zelf het toilet en het spoelsysteem. Ook moet er betegeld worden, of het wandje glad afwerken met een waterafstotend materiaal. Er is geen haast bij.

Toilet vervangen voor hangend toilet

Staand toilet vervangen voor een hangtoilet. Het oude toilet verwijderen en afvoeren. De uitgang van het toilet is nu in de vloer. Vloer aanhelen en betegelen met grote zwarte tegels van Gamma. Een Geberit spoelsysteem en hangend toilet kan ik zelf aanschaffen, die heb ik al gezien. Wand om het spoelsysteem timmeren en betegelen. Het leidingwerk en de materialen daarvoor dient u te verzorgen.

Vervangen staand toilet en spoelsysteem

Wij willen op de begane grond een nieuw staand toilet met spoelbak laten plaatsen, die wij zelf kopen bij Praxis. We zoeken nu een ervaren vakman die ons kan adviseren welk toilet hier het beste zal passen en deze ook na de levering kan monteren. Vooraf ontvangen wij graag uw prijsopgave.

Zwevend toilet plaatsen

Ik wil een klus laten uitvoeren. Het gaat om het plaatsen en aansluiten van een zwevend toilet gekocht bij jullie. Het is een Grohe Solido. Ik heb nu nog een staande WC pot met aparte stortbak aan de muur..... riool/afvoer gaat ook naar de muur. Zelf kan ik het tegelwerk van de ombouw van het spoelsysteem en vloer wel doen.

WC vernieuwen

WC compleet vernieuwen: - Closet pot en spoelsysteem veranderen naar een hangend toilet; - Betonnen vloer en leidingwerk aanpassen, nu is de uitlaat van het toilet in de vloer; - Plaatsen tegelwerk op vloer en wanden, op de wanden tot aan het plafond. Het toilet is 90 x 85 cm. Optioneel het sloopwerk ook.

Staand toilet en fonteintje vervangen

Ik wil mijn oude toilet en fonteintje vervangen. Weer een gewoon staand toilet installeren. Voor het toilet gaat het om het complete toilet met spoelsysteem. Het toilet en het fonteintje heb ik nog niet aangeschaft. Mogelijk zijn er meer klussen/klusjes te doen.

Partners

Partners van Casius