Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamerraam vervangen en wanden witten:

Badkamerraam vervangen en wanden witten

In de badkamer hebben wij nu een raam dat niet open kan. Graag willen wij deze vervangen door een raam dat wel open kan. Het raam is ongeveer 2 meter lang en 50 cm breed. Daarnaast dient het deel stuukwerk boven de wandtegels en het plafond gewit te worden. De badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter hoog. Graag zouden wij beide gespecificeerd op de offerte terug zien.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamerraam vervangen en wanden witten uit heel Nederland:

Badkamerraam vervangen

Ik wil graag een houten raam vervangen door een kunststof raam. Het gaat om een badkamerraam van 140 bij 35 cm.

Binnen- en buitenmuur opmetselen

Wij hebben jaren '60 woning. Het badkamerraam van 1.54 meter hoog en 2.05 meter breed willen wij vervangen door een raam van 40 cm hoog en 2.05 meter breed. Hieronder zal de gevel dichtgemetseld moeten worden.

Raamdorpelstenen vervangen en voegwerk renoveren

Ik wil aan de voorzijde van mijn huis de raamdorpelstenen laten vervangen. Het gaat om de raamdorpels onder het keukenraam op de begane grond, bestaande uit 2 delen met een totale lengte van ongeveer 3,30 meter. Verder gaat het om de raamdorpels onder een badkamerraam op de 1e verdieping, ongeveer 0,6 meter. Verder wil ik in totaal ongeveer 25 m² voegwerk van de gemetselde buitenmuur van mijn garage laten reinigen en renoveren. De voegen zijn slecht en moeten worden vernieuwd, ook naast de garagedeur. De muur is nu bedekt met klimplanten en die verwijder ik zelf. Ik ontvang graag uw offerte. U bent welkom om de klus hier even te beoordelen.

Raam in de zijgevel en zolderraam vervangen

We willen een badkamer raam in de zijgevel laten plaatsen met een uitsparing van 37 bij 82 cm en eventueel het raam op zolder laten vervangen door kunststof met een uitsparing van 76 bij 107 cm met hor en rolluik. Er moeten wel nog wat vergunningen opgevraagd worden, wat wellicht niet moeilijk is omdat er tegenover ons hetzelfde is gedaan. Er moet een latei geplaatst worden. (Foto is van huis waar al een badkamerraam is geplaatst, wij willen graag zo'n raam).

Badkamerraam aftimmeren

Ons badkamerraam is met de bouw afgetimmerd met mdf. Dat is 6 jaar geleden. Nu is dit helemaal uit gaan zetten en moet het vervangen worden met beter materiaal wat goed gebruikt kan worden in vochtige ruimtes.

Achterpui, kozijnen en schuifpui vervangen

Het gaat om het vernieuwen van de achterpui, inclusief raamkozijnen en schuifpui en zijraampje (keukenraampje). Alles is nu van hout, maar nodig toe aan vervanging. Ik wil nu graag kunststof. Graag advies over materiaal en sluit mogelijkheden, nu kunnen we niet achteruit, omdat de pui van binnenuit dicht moet worden gedaan. De breedte is ongeveer 5.50 meter. De hoogte is ongeveer 2.40 meter. De schuifpui heeft een schuivend deel en een vast deel. Boven hebben we ook twee ramen en een badkamerraam.

Schuttingdeur plaatsen en raamscharnieren vervangen van badkamerraam

Ik zou graag een nieuwe schuttingdeur van ongeveer 89 x 183 cm laten plaatsen in de tuin. Ook wil ik graag een badkamerraam, voorzien van 2 nieuwe scharnieren en op laten hangen. Kozijn blijft zitten (houten kozijn). Graag materiaal aanschaffen in overleg met de vakman.

Raam in de badkamer restaureren of vervangen

Badkamer raam woning moet worden gerepareerd of zelfs helemaal worden vervangen. Het hout rond het badkamerraam is versleten / rot. (Ter info: op dit moment wordt de badkamer gerenoveerd). Wanneer: op korte termijn.

Nieuwe kozijnen op de 1e etage plaatsen

Op de eerste verdieping dienen er 4 kozijnen te worden vervangen door kunststof kozijnen met een houtstructuur en dubbel glas. De 2 kozijnen aan de achterzijde zijn even groot, voor gaat het om 1 groot raam en een badkamerraam. De precieze afmetingen zijn nog niet bekend.

Raam en kozijn in de badkamer vervangen

Ik wil graag mijn badkamerraam vervangen. Daarnaast ook het kozijn eromheen. Offerte aanvragen voor kunststof en hout.