Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor ligbad verwijderen en douchecabine installeren:

Ligbad verwijderen en douchecabine installeren

Huidig ligbad moet verwijderd worden en vervangen door douchebak en douchecabine. Noodzakelijk tegelwerk uitvoeren.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ligbad verwijderen en douchecabine installeren uit heel Nederland:

Bad verwijderen uit huurwoning

Het slopen van het bad ligbad in een huurwoning incl puin verwijderen

Badkamer renoveren

Wij hebben een badkamer van ongeveer 2 x 3 meter die geheel betegeld is. Omdat we op leeftijd zijn, willen we de badkamer wijzigen. We willen het ligbad laten verwijderen en op die plek een goede en veilige inloopdouche laten maken. Er is verder een toilet en een wastafel. Ik weet niet of die iets verplaatst moeten gaan worden. Het tegelwerk is 10 jaar oud en we moeten bespreken of dat vervangen moet worden. Ik wil een afspraak maken om onze wensen te bespreken en alles te laten inmeten. Wij staan open voor uw advies en ontvangen graag uw gedetailleerde prijsopgave.

Badkamer tegelen en een nieuw bad en hangend toilet installeren

Betegelen vloer en wanden badkamer met grote tegels (45 m2 tezamen). Er dient over de bestaande tegels heen betegeld te worden, dus hoeft er niet verwijderd te worden. Verwijderen oude badkuip en installeren en rondom betegelen van nieuwe. Scheidingswand maken en betegelen tussen nieuw ligbad en inloopdouche. Installeren glazen douchedeur. Installeren ingebouwd hangtoilet (nu normaal toilet). Installeren badkamerkasten en wastafel. Alles afkitten. Tussen 15 en 29 december dit jaar.

Douche vervangen door een ligbad

Op de plek van de douche moet een ligbad komen. De douchecabine met bak verwijderen en afvoeren. Er is lekkage dus op korte termijn willen we een bad waarin we ook kunnen douchen. Met een spatscherm op de badrand. De wanden en vloer zijn betegeld.

Badkamer op laten knappen

Muur en plafond moeten gestuct worden. Oude wastafel verwijderen en nieuw badmeubel en spiegelkast plaatsen. Mengkraan ligbad plaatsen en badrand kitten. Eventueel meerwerk te bespreken. Ventilator mooier ophangen na het stucen.

Badkamer en toilet renoveren

1 badkamer: ligbad eruit halen en een staande douche met glazen wand plaatsen en het tegelwerk vernieuwen. 2 toilet: oude toilet verwijderen en nieuwe toilet plaatsen en een design radiator en tegelwerk vernieuwen. Afmetingen kunnen worden opgevraagd bij de klant. Afvoer van het afval is voor de vakman. De werkplekken zijn goed bereikbaar.

Badkamer compleet renoveren

We willen graag onze badkamer compleet vernieuwen. Het tegelwerk is 48 m2 douche kraan aanpassen van 12 naar 15 cm radiator aansluiten oude verwijderen ligbad plaatsen incl kraan + verdere werkzaamheden.

Diverse wanden glad stucen in een appartement

Wij hebben een appartement gekocht en krijgen daarvan op 29 september de sleutel. Wij laten daar in week 40 graag de keuken slopen en afvoeren. Ook laten we het ligbad, 2 wasbakken en een toilet verwijderen en afvoeren. Als dat klaar is, willen wij de wanden in de keuken glad laten stuken en eventueel ook een wand in de badkamer. Er is een grote goederenlift en een personenlift. De woning ligt op de 2e verdieping. Ik ontvang graag uw offerte voor de stucwerkzaamheden.

Sloopwerkzaamheden in een appartement

Wij hebben een appartement gekocht en krijgen daarvan op 29 september de sleutel. Wij laten daar in week 40 graag de keuken slopen en afvoeren. Ook laten we het ligbad, 2 wasbakken en een toilet graag verwijderen en afvoeren. Er is een grote goederenlift en een personenlift. De woning ligt op de 2e verdieping. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Bad verwijderen en douchecabine plaatsen

Het plaatsen van vloertegels, circa 2.60 x 1.95 meter. Het plaatsen douchecabine met hoge douchebak. Rand onder de douchebak maken. Kraan vervangen. Er zit nog een ligbad in die moet eruit. We zijn er nog niet over uit welke materialen het worden maar kunt u ons wel een schatting van de installatie geven?

Partners

Partners van Casius