Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Berkel en Rodenrijs:

Putje en sifon van de douchecabine vervangen

Het putje van de douchebak is stuk, sifon moet weer vastgemaakt worden welke onder de douchecabine zit. Deze zal dus van zijn plek gehaald moeten worden om de sifon te kunnen vervangen. Na het vervangen van de sifon moet de douchebak weer worden terug geplaatst en de randen van de douchebak moeten opnieuw gekit worden. Intussen is de douchewand al verwijderd en is er een poging gedaan om een de kit te verwijderen. Graag een indicatie van de kosten.

Douche vervangen door inloop

Ik wil de huidige douche vervangen door inloop 180 x 90. Ligbad verwijderen. Wastafel vervangen. Tegelwerk aanpassen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Installation badkamer kranen

I would like to have quotations for removal of the old water taps and douche taps in our badkamer and to install the following: - Ben Lavion 250 regendoucheset - Ben lavion 3-gats wastafelmengkraan inbouw - Ben lavion badmengkraan cool thermostatisch

Professioneel reinigen van vloer en deur douchecabine

Graag zou ik i.v.m verkoop woning, de vloer van de douchecabine 1 bij 1,5 m en de deur professioneel laten reinigen. Dit i.v.m kalkaanslag welke ik zelf niet weg krijg.

Badkamerraam vervangen en wanden witten

In de badkamer hebben wij nu een raam dat niet open kan. Graag willen wij deze vervangen door een raam dat wel open kan. Het raam is ongeveer 2 meter lang en 50 cm breed. Daarnaast dient het deel stuukwerk boven de wandtegels en het plafond gewit te worden. De badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter hoog. Graag zouden wij beide gespecificeerd op de offerte terug zien.

Badkamer en toilet plaatsen in nieuwbouw

Voor ons nieuwbouw huis nabij Rotterdam zoeken we iemand die onze badkamer en toilet zou willen plaatsen, wij zullen zelf materiaal (betreft tegels, meubels, verlichting) kopen. De oplevering van deze woning is verwacht begin september 2018 (week 36/37). Bij de keuze van een vakman zullen willen we graag iemand die ook met ons kan meedenken om tot keuzes te komen. Alvast dank. Badkamer: Afmetingen: 2740 x 2300 x 2650 mm (lxbxh). Afmetingen vloer- en wandtegels: 60 x 60 cm (volledig betegeld tot aan het plafond). Sanitair: hangtoilet met inbouw spoelbak, wastafelmeubel met twee kranen uit de muur (inbouw), LED wandspiegel, een inbouw stortdouche met drain en een bad van ongeveer 700 x 1700 mm waar bij de uiteinden tevens betegeld moet worden zodat het 1 geheel lijk (inbouw). Toilet: Afmetingen: 113 x 121 x 2835 mm (lxbxh). Afmetingen vloer- en wandtegels: 60 x 60 cm (volledig betegeld tot aan het plafond). Sanitair: hangtoilet met inbouw spoelbak en een wasbak met een kast eronder. De badkamer en het toilet worden met afgedopte leidingen opgeleverd. We houden in grote lijnen dezelfde indeling aan als de casco oplevering. Dit betekent dat het verleggen van de leidingen minimaal zal zijn.

Badkamer renoveren

Verouderde badkamer moet weg (bad en douche) en we willen één inloopdouche ervoor in de plaats met een grote wasbak. Alleen het natte gedeelte willen wij betegeld en rest gestuct. Op grond willen we een grote vloertegel.

Oude badkamer slopen en nieuwe installeren

Begin juli moet onze badkamer gesloopt en vernieuwd worden. De afmeting is 2,75 meter x 1,80 meter. De radiator blijft er in, en indien mogelijk het inbouwreservoir van het toilet ook. Er moet geplaatst worden: een badmeubel met 2 kranen, douche, glazen wand. De tegels aan muur en vloer moeten ook vernieuwd worden

Bathroom- and toiletrenovation

New bathroom: 2,4m x 2,84 m New toilet 1 : 0,95 m x 1. 6 m New Toilet 2 : 1,1m x 1,4 m

Installatie van een douchewand en -deur

Ik wil graag 2 douchewanden laten installeren. Het gaat om de afmetingen van 90 bij 90 cm. Er zit een verdikking van 2mm op de grond en ik vraag me af of de deur dan wel open kan gaan.

Badkamer vernieuwen

Wij willen de badkamer deels vernieuwen. De ruimte is ongeveer 10 m2. De doucheruimte zouden wij graag willen vernieuwen. De cabine dient te worden verwijderd. Er zal een nieuwe douche geplaatst moeten worden met een douchebak en wanden. Hier naast zal er een scheidingswandje geplaatst moeten worden voor het toilet. Er is nu nog geen toilet in de badkamer aanwezig. Leidingen, af- en aanvoer moeten worden geplaatst en het toilet geïnstalleerd. Eventueel zal de ruimte ook betegeld moeten worden maar dit ligt deels aan de kosten van de werkzaamheden.

Ligbad vervangen door een douchecabine

Ik heb 2 klussen in huis. Ik wil ons ligbad laten vervangen door een douchecabine en daarbij het tegelwerk laten aanpassen. Verder wil ik de strip die als waterkering op de tuindeur zit, laten vervangen. De materialen kunnen in onderling overleg ook door u worden geleverd. Ik wil deze klussen hier even laten bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.

Douchecabine plaatsen

Wil een douchecabine laten plaatsen

Toilet vervangen in badkamer

In badkamer moet het toilet vervangen worden (geen inbouw), tevens wil ik graag de kraan van de wastafel laten vervangen.

Badmeubel plaatsen

Het betreft het plaatsen van een badmeubel van 1.60 m breed inclusief het aansluiten 2 kranen en afvoer aansluiten en plaatsen van toiletkastjes boven dit meubel. Afhankelijk van de prijs willen we ook een hangend toilet plaatsen. Kopen wij deze zelf of kunnen jullie deze ook leveren. Wij hebben nog 3 passende tegels van 30/60 redden wij dat. E.e.a. zou geplaatst kunnen worden laatste week van juli. Hoor graag van u.

Kwartronde douche plaatsen

Ik wil graag een douche laten plaatsen (kwartrond) in de badkamer. Afmeting zijn 90 bij 90 cm. Douchescherm moet aan de muur worden bevestigd en komt op de tegelvloer te staan.

Douchescherm monteren

Wij hebben een douchescherm van 100 x 100 x 195 cm, dat wij graag met hulp van een vakgenoot willen monteren bij een klant van ons. Het is een groot scherm en het weegt 79 kg. We willen dit graag op korte termijn laten verzorgen.

Badkamer aanpassen

Bestaande douchebak en schuifwand dienen verwijderd te worden. Vervolgens wil ik een glazen douchewand, wastafelmeubel, en een badkamerspiegel laten plaatsen.

WC's verbouwen

Ik wil graag 2 separate toiletten uit 1970 laten renoveren. De ruimte beneden als boven zijn ongeveer 1.20 bij 1.30 meter groot. De staande toiletten dienen te worden vervangen door zwevende toiletten, leidingwerk vernieuwd en de vloer en de wanden betegeld.

Maatwerk douchedeur en -wand plaatsen

Bijgevoegd hebben we 2 foto’s van onze douche opstelling voor onze badkamer op zolder. De breedte is ongeveer 180 cm en de hoogte willen wij graag op 200 cm hebben. Het idee is om zowel een linker als rechter deel vast te hebben en daartussen een deur van circa 75 cm. Dit betekend dat ook van de deur een hoekje af moet aangezien we het linker paneel op 180 cm willen laten stoppen omdat anders de douchedeur teveel naar rechts moet. Kunt u ons wellicht wat tips geven voor deze inrichting en mogelijk vertellen wat zo’n opstelling ongeveer moet gaan kosten? Er zijn foto's beschikbaar.

Complete installatie van de badkamer en toilet

Eind december/ begin januari wordt onze nieuwbouw hoekwoning opgeleverd. In de badkamer dient er een toilet, badkamermeubel, regendouche, douchecabine en een radiator geplaatst worden. De vloer, 5.77 m2, en de wanden, 7.59 m2, dienen betegeld worden en 15.61 m2 stucwerk aangebracht. In het toilet gaat het om het tegelen van de vloer, 1.02 m2, de wanden, 3.54 m2, tot 1.20 meter hoog en daarboven stuken, 4.25 m2. Verder gaat het om de montage van het toilet en een fonteintje. In de keuken dient er 8.65 m2 vloertegels gelegd te worden. Er is een bijlage beschikbaar.

Meubels in de badkamer plaatsen en aansluiten

Ik heb bij Praxis een badkamermeubel met wastafel en kraan en een kolomkast gekocht. Deze worden uiterlijk 17 november geleverd. De bestaande wastafel zullen wij zelf verwijderen. Graag laat ik daarna de nieuwe meubels plaatsen en aansluiten. Er moet ook een radiator worden verplaatst. Daarbij moeten de leidingen worden aangepast. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Plaatsen van douchewand en douchedeur

Ik zou graag een douchewand en douchedeur laten plaatsen. De douchewand is een schot van 200 x 35 cm en de douchedeur is 200 x 93 cm. De douchewand, douchedeur en bevestigingsmaterialen zijn aanwezig.

Casco badkamer en toilet installeren

Nieuwbouwhuis in Berkel en Rodenrijs, verwachtte oplevering begin 2016. Zowel de toiletruimte op de begane grond als de badkamerruimte op de 1e etage worden casco opgeleverd. Aanschaf benodigdheden/ accessoires: in overleg met aannemer. Toiletruimte: 93 cm bij 128 cm. - installeren inbouwtoilet; - monteren/installeren fonteintje; - betegelen vloer; - betegelen muur 1/2; - overig muur: in overleg Badkamerruimte:219cm bij 263cm - montage/ installeren inbouwtoilet; - montage/ installeren vrijstaand bad; - montage/ installeren doucheruimte (drain, douche, glazen deur); - montage/ installeren wasbak/badkamermeubel; - betegelen vloer, incl. Plint; - betegelen muur doucheruimte; - overig muur: in overleg Er zijn plattegronden beschikbaar.

Douchecabine vervangen

De huidige douchecabine heeft een douchebak. De bedoeling is een eenvoudige inloopdouche zonder douchebak. Dus: de oude douchecabine verwijderen en een nieuwe plaatsen. Daarbij is advies nodig betreffende de nieuwe douchecabine en welke mogelijkheden er zijn. Eventueel moet een horizontale verwarmingsradiator vervangen worden door een verticale om plek te maken voor de inloopdouche.