Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine:

douchecabine

Weghalen van een oude douchecabine en nieuwe laten plaatsen (kwartrond, schuifdeuren) De afmeting is ongeveer 90 x 90. De nieuwe douchecabine heb ik al aangeschaft.
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine uit heel Nederland:

Klussen in badkamer

We willen onze badkamer renoveren. De douchecabine en douchekraan moet vervangen worden en de radiator verwijderd. De rest van de renovatie willen we zelf doen. Het betreft een kleine inpandige badkamer in een flat ( met lift)

Badkamer renoveren

Wij willen graag een inloop douchen laten plaatsen. Op dit moment zit er een douchecabine in, deze gaat er uit. Hier moet dan een aantal glazen wanden zodat 1.5 meter lang. Daarnaast willen wij het toilet verplaatsen naar een andere zijde, hiervoor zouden dus leidingen voor verlegt moeten worden en willen wij alles opnieuw laten betegelen. Het te betegelen oppervlakte is ongeveer 2 x 2 meter.

Klussen in Badkamer en slaapkamer

Douchecabine vervangen badmeubel verwijderen een nieuwe badmeubel plaatsen en 4 tegels vervangen EN slaapkamer behangverwijderen opnieuw behangen

Douchecabine plaatsen

Douchecabine monteren, twee glazen platen, zonder bak

Douchecabine plaatsen incl vernieuwen thermostaatkraan (regendouche)

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen en de kraan vervangen

Badkamer opnieuw inrichten

Ik wil mijn badkamer opnieuw inrichten. In mijn badkamer moeten de volgende dingen gedaan worden: verwijderen oude douchecabine, plaatsen nieuwe douchecabine, onder wastafelkast, hangkastje, wasbak, inclusief montage wastafelkraan en badkraan. De badkamer is ongeveer 10m2. Alles ga ik zelf aanschaffen.

Renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat

A. Aanpassen douche: - Verwijderen en afvoeren bestaande douchecabine - Herstellen gaten in tegels van doucheruimte - Nieuwe afvoer (door watergoot?) - Plaatsen douchewand (douchewand in overleg aan te schaffen) B. Vervangen gasfornuis door inductiekookplaat - Indien nodig aanpassen elektriciteit - Plaatsen van, in overleg aan te schaffen, inductiekookplaat

Douchecabine plaatsen

De oude douchecabine moet verwijderd worden, de materialen voor de nieuwe heb ik al in huis

Douchebak en cabine plaatsen

Ik wil onze douchecabine vervangen inclusief de douchebak. De douchekabine heeft twee deuren. De achter en zijwant zijn betegeld en de douche etc zit er al en hoeft niet te worden vervangen. Ik kan zelf de oude cabine en bak verwijderen. Hij komt in de hoek van de badkamer en is goed toegankelijk.

Douchecabine en douchebak verwijderen en nieuwe plaatsen

Tevens douchekraan en stang/douchekop verwijderen en vervangen. Ook graag nieuw badmeubel plaatsen met wasbak en nieuwe kraan. Wil geen tegels vervangen maar gewoon alles nieuw op zelfde plek en zelfde maat. Graag ook aangeven hoe lang u denkt bezig te zijn. Badkamer is niet echt groot. Bad blijft erin. Heb nog geen nieuwe spullen gekocht. Ben nog zoekende.

Partners

Partners van Casius