Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor doucheset en thermostaatkraan monteren:

Doucheset en thermostaatkraan monteren

Ik wil een doucheset en thermostaatkraan laten monteren.
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doucheset en thermostaatkraan monteren uit heel Nederland:

badkamer klus

Ik wil graag in de badkamer ipv de oude douchecabine een nieuwe douchecabine en douchebak laten plaatsen, een doucheset met thermostaatkraan te monteren. materialen zijn al aanwezig.

Regendoucheset en thermostaatkraan laten installeren

Ik wil mijn huidige doucheset laten vervangen door de Hansgrohe Croma 160 Showerpipe met thermostaatkraan chroom. Ik heb de nieuwe set al in huis.

Complete doucheset laten installeren

Ik zou graag een complete doucheset willen laten installeren (incl. nieuwe thermostaatkraan). Allereerst willen we graag dat er een vakman naar komt kijken. Wij hebben wel warm en koud water prima lopen via andere kranen maar die douche geeft alleen maar heet water de laatste tijd.

Doucheset en thermostaatkraan monteren

Onze doucheset is recentelijk kapot gegaan. We hebben de materialen in huis, maar hebben hulp nodig met het vervangen van het huidige materiaal en het bevestigen van de nieuwe onderdelen. Het zal gaan om een douchestang, de douchekop en de thermostaat kraan.

Grohe Vitalio Joy 260 installeren

Graag willen wij de Vitalio Joy 260 doucheset van Grohe laten monteren. De set bestaat uit een thermostaatkraan, douchekop en regendouche. Bestaande set demonteren. Alle materialen zijn in huis.

Opbouw douchekraan installeren

In de badkamer heb ik een inbouw douche thermostaatkraan (aan vervanging toe in verband met lage druk warm water en brommende kraan tijdens douchen), welke ik wil vervangen voor een opbouw thermostaatkraan. Hiervoor moet deels het tegelwerk vervangen worden om bij leiding in de achterwand te komen. En de leiding moet iets aangepast worden vanwege de installatie van de opbouw douchethermostaat. Tegels en doucheset zorg ik zelf voor.

Douchekraan door thermostaatkraan vervangen

Ik wil in de douche mijn oude kraan voor een thermostaatkraan vervangen en meteen een nieuw doucheset laten monteren. De kraan en de doucheset haal ik zelf bij Praxis.

Douchecabine met thermostaatkraan leveren en plaatsen

Ik wil een douchecabine in mijn badkamer laten plaatsen (90 x 100). Tevens wil ik een nieuwe doucheset laten plaatsen (met thermostaatkraan). Materiaal niet in bezit.

Douchegarnituur en thermostaatkraan installeren

Ik wil een doucheset en kraan laten vervangen. Het gaat om een douchestang met slang, douchekop en handdouche en een thermostatische douchekraan. Ik heb alle materialen al aangeschaft. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.

Doucheset laten vervangen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het vervangen van een douche set. Het betreft een thermostaatkraan, glijstang en douchekop. De oude set moet worden verwijderd en vervolgens de nieuwe monteren op een betegelde muur.