Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecel renoveren:

Douchecel renoveren

Wij willen graag een renovatie van onze douchecel. De werkzaamheden bestaan ongeveer uit: - een nieuwe douchestang met douchekop aanbrengen, de huidige doet het niet goed meer -deel nieuwe tegels er in, waar de douchestang bevestigd was, - de voegen van de bestaande tegels moeten worden schoongemaakt of opnieuw aangebracht - de kit verwijderen, vies, en nieuwe aanbrengen - nieuwe hangconstructie voor de glazendeur aanbrengen. Zo mogelijk willen we ook in plaats van de huidige douchebak een soort inloopvloer hebben in de douche. De douchecel is ongeveer 1 bij 1 meter en heeft 3 muren en 1 glazen deur. Graag uw offerte.
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecel renoveren uit heel Nederland:

Renoveren badkamer

Wij willen de badkamer renoveren, nu is er een douchecel, toilet en badkamermeubel met kast, wij willen graag een inloopdouche met antisliptegels, hangend toilet en badkamermeubel eventueel met kast. De maten van de ruimte zijn: 200 bij 170 cm. Eventueel moeten de wanden betegeld worden als het tegelwerk beschadigd raakt door verwijderen van de douchecel.

Badkamer renoveren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: in mijn gerenoveerde badkamer ligt nu een beton-cire vloer waar ik niet tevreden over ben. Ik wil graag de mogelijkheden bespreken om een marmeren vloer aan te leggen inclusief douchecel. De badkamer is 8 m2. In welke stijl heb je interesse? : modern. Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? : nieuwe vloer. Gaat om een oud huis, graag ook marmer in de doucheruimte. Bad mag verwijderd worden en de mengkraan ook. Afvoerrooster moet ook verplaatst worden.

Badkamer en douchecel tegelwerk renoveren

Ik heb in zowel de badkamer (op de vloer) als de 2e douche (1 m2) last van losgeraakte voegen. In de douchecel leidt dit tot lekkage. In de badkamer zijn er diverse voegen uit en liggen tegels ongelijk. Het gaat dus om 2 verschillende ruimtes. Ik zou graag beoordeeld willen hebben of het opnieuw voegen en afkitten van beide ruimtes een afdoende oplossing biedt of dat het nodig is de ruimtes opnieuw te betegelen. Afhankelijk van deze beoordeling de ruimtes opnieuw kitten/afvoegen dan wel opnieuw betegelen.

Badkamer in de stacaravan renoveren

Douchecel vernieuwen. Wastafel, toilet, douche. Plafond en vloer, alle wanden. Afmeting: lengte 2 meter, breedte is 1.10 meter. Inclusief alles verwijderen en afvoeren.

Stacaravan renoveren

Renoveren stacaravan: - Kozijnen en deur vervangen - Douchecel plaatsen - Misschien nog meer De stacaravan is 11 x 3 meter groot en alles is van hout.

Douchecel renoveren

Douchecel renoveren Verwijderen, weghalen: - Bestaande tegelwand isolatie materiaal - Uithakken bestaande put en afvoer - Afvoer leidingwerk Installatiewerk: - Egaliseren ondervloer - Omranding houtwerk onderzijde - Aanbrengen houtwerk achterzijde kraan - Aansluiten nieuwe afvoer - Plaatsen doucheplaat/bak - Aansluiten bestaande kranen Bouw en montage: - Isoleren wanden - Kimband hoeken en aansluitingen - Knauf aquapanelen onderzijde - Vocht werend gips bovenzijde Afbouw: - Betegelen en voegen - Kitten naden en kieren - Monteren douchecabine Let op: Materialen aanwezig.

Badkamer renoveren

Graag de huidige douchecel vervangen en dubbele wastafels in plaats van één wastafel die er nu zit. We hebben nu een ingebouwde douche met een deur ervoor, maar aan de onderzijde hebben we lekkage.

Badkamer deels renoveren

Badkamer met vast ligbad . Bad verwijderen en tegelwerk wand aanvullen (ca 3 m2)Vloer opnieuw betegelen (ca 3,5 m2) Douchecel 90x90 plaatsen Douchekraan verplaatsen,,afvoer ook voor wasmachine aansluiten. 2e Telefoonnummer

Badkamer met lekkage renoveren

Ik wil een lekkage laten verhelpen. Onze betegelde douchecel is lek en hierdoor ontstaat er wateroverlast onder de vloer. Waarschijnlijk moet alle betegeling van de wand en de vloer om het probleem te verhelpen. Het vocht kruipt namelijk in de wanden. De ruimte bevind zich in het souterrain van een pand uit 1898.

Badkamer laten renoveren

Badkamer ontdoen van badkuip, daarvoor in de plaats een douchecel plaatsen en betegelen van de wanden. De douchecel en de tegels mee aanbieden. Graag even laten zien wat u kan aanbieden m.b.t. de materialen. Graag een afspraak voor op een vrijdag, dan zijn de huurders thuis.