Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwbouw badkamer compleet maken:

Nieuwbouw Badkamer compleet Maken

Het gaat om een badkamer vernieuwing van een nog op te leveren nieuwbouwappartement. 1. Bestaande douchekraan verwijderen en regendouche monteren. 2. Douche wand (140 x 200 cm hoog) monteren. 3. Wastafel verwijderen en wastafel inclusief wastafelmeubel monteren. Deze komt tegen de voorzetwand aan Al het materiaal schaf ik zelf aan.
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw badkamer compleet maken uit heel Nederland:

Egaline tbv nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw woning wordt op iedere verdieping vloerverwarming gelegd, daarom willen we een PVC laminaat vloer welke op een geëgaliseerde vloer gelegd moet worden. Het gaat om of alleen de beneden verdieping Of ook inclusief de overige twee verdiepingen begane grond: +/- 50m2 eerste verdieping (excl badkamer) +/-40m2 tweede verdieping +/-46m2 Ik zou graag een opgave willen voor alleen de begane grond en voor alles. alvast bedankt

Badkamer nieuwbouw 220 x 260

Nieuwbouw, oplevering ongeveer april 2021 De ruimte wordt door de bouw opgeleverd met - cemente dekvloer (m.u.v. de douchehoek) - standaard radiator - inbouwreservoir t.b.v. het toilet - leidingwerk op de standaard plaats afgedopt - wanden onafgewerkt - plafond voorzien van standaard spuitwerk - vloerverwarming volgens het standaard legplan aangebracht Zie bijgaand: - Definitieve 0 tekening badkamer.pdf - Badkamer-idee.jpg - Inspiratie.jpg Graag een offerte voor - (Iets) verplaatsen van elektra en water in gipswand - Aansluiting koud water en afvoer voor wastafel in de slaapkamer ernaast - Tegelwerk: vloer en wanden tot plafondhoogte - In douchehoek: brede nis voor shampoo enz (indien mogelijk) - Monteren douchegoot met flens - Monteren douchekraan en stang - Monteren douchedeur - Monteren dubbele wastafel + meubel + spiegelkast (ongeveer 20 cm van buitenmuur) - Monteren wc pot (reservoir reeds aanwezig) - Monteren plankjes voor handdoeken Tegelwerk (zie Badkamer-idee.jpg) ------------------------------------------------- Argenta powder decor warm 60x60 (5,7 m2) 5,7 vloer Argenta powder decor ambre 30x60 (17,2 m2) 6,9 muur wastafel 0,9 koof bij wc 2,1 koof voorzijde 1,3 muurtje bij koof 0,2 muurtje kopse kant 2,4 muurtje douchehoek 3,1 muur deur 0,3 boven deur Vintage Masia brillo Blanco 7,5x30 (6,2 m2) 2,8 muur onder raam 1,0 wc reservoir 2,4 achter douche Castelvetro Aequa Silva 13,3x80 (4,4 m2) 3,0 muur naast raam 1,1 boven wc reservoir 0,2 boven op reservoir Zie eventueel ook Inspiratie.jpg

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

We wonen net sinds anderhalve maand in ons nieuwe huis (geen nieuwbouw, een woning van 1997) en nu blijkt dat de display van de elektrische vloerverwarming in de badkamer niet werkt. Deze willen we graag laten vervangen. Ik weet niet hoe oud de vloerverwarming is en er staat geen merk op de display. Wat zou vervanging kosten (materiaal en arbeidsloon)? Ik heb een foto van het display bijgevoegd.

Hal, toilet en badkamer voorzien van een granieten vloer

Wij willen in onze hal toilet en badkamer een granieten vloer laten leggen. Het gaat om een nieuwbouw huis met waarschijnlijk betonnen ondergrond met vloerverwarming. Het gaat om 7,1 - 5,5 en 1,3 m2. Ik wil dat dit één geheel is zonder te veel randen.

Advies over infrarood-vloerverwarming en zonnepanelen voor nieuwbouw

Ons nieuw te bouwen huis in ALMERE willen we op de begane grond verwarmen met infraroodvloerverwarming, dit willen we ook in de badkamer. In de drie slaapkamers willen we een warmtepaneel. We gaan ons huis nog bouwen, maar zijn benieuwd naar een offerte voor deze manier van verwarmen. De. BG is ongeveer 90 m2 en de badkamer ongeveer 6m2. De kamers zijn tussen de 15 en. 20 m2. We krijgen een goed geïsoleerd huis en zijn ook benieuwd naar de energie die we hiervoor moeten opwekken middels zonnepanelen. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor muren, vloerverwarming Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Nieuwbouwproject

In nieuwbouw woning tegelzetten

Ik wil graag de vloer laten betegelen van de hal, serre, toilet, badkamer. En van de badkamer ook de wanden. Het gaat om een oppervlakte van 55 m2 in totaal. Voor vloeren tegels van bijvoorbeeld 30 bij 60 cm. Deze tegels moeten we nog aanschaffen en ook deels voor de wanden van de badkamer ook nog tegels aanschaffen. Als u dit zou kunnen doen staan wij daar graag voor open. Voor 1 wand van de badkamer zijn tegels 7.5 bij 30 cm.(deze tegels zijn aangeschaft.). Alles is gelegen op de begane grond. De ondergrond van de vloer is beton en de ondergrond is gips waarschijnlijk. Locatie Oosterwold Almere (nieuw adres staat nog niet op de kaart). Deze straat wordt deze maand gebouwd.

Nieuwbouw stuken 180m2

Nieuwbouw maisonnette woning die opgeleverd wordt in week 28 (schatting). Alles is nog leeg. Muren worden \behang klaar\ opgeleverd. Alle muren glad stuken muv badkamer en toilet om geschilderd te worden. Schilder werk mag optioneel opgenomen worden (of ik laat doen of zelf doe ben ik nog niet over uit). Het gaat om 180m2 die we ten minste willen hebben glad gestuct, waarbij 80m2 aan vloeren moet worden afgeplakt.

Nieuwbouwwoning stucen met beton cire

We hebben een nieuwbouw appartement gekocht welke okt/nov wordt opgeleverd. De badkamer wordt met standaard tegels opgeleverd en we zouden in de badkamer graag beton cire toepassen op de wanden en de toilet. Het is ongeveer totaal 30/35 m2.

Stompe binnendeuren en deurkozijnen (12 stuks) nieuwbouw

Voor onze nog te bouwen woning zijn wij op zoek naar stompe houten deuren met bijpassend deurkozijn. Het betreft in totaal 11 deuren waarvan 2 toilet en 1 badkamer. Of in elk geval 3 deuren op de begane grond waarvan 1 toilet en 1 meterkast. Graag spoedig een prijsindicatie. Bijgevoegd inspiratie foto. *** CASIUS 07/05/20 : We hebben deze aanvraag niet op tijd na kunnen bellen. Omdat de aanvraag anders veroudert sturen we hem toch aan u door en ontvangt max 1 Casius Partner de contactgegevens. ****

Verlaagd plafond begane grond en 1e verdieping

Wij willen verlaagd plafond laten aanbrengen in onze nieuwbouw woning op de begane grond en 1e verdieping. Dit inclusief badkamer zonder isolatie, maar wel met spotjes. In totaal gaat het om 100 m2. Graag stuc- en schilderwerk apart op de offerte vermelden.

Partners

Partners van Casius