Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Barendrecht of directe omgeving.

897 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Barendrecht:

Quooker 5 in 1 plaatsen

Graag wil ik een quooker 5 in 1 laten plaatsen in mijn keuken. De oude kraan moet eraf. Ik heb geen elektra voor handen, dus eventueel moet mijn vaatwasser moet er uit. Ik zal dit zelf uitzoeken. De keuken is gelegen op 3 hoog, er is een lift aanwezig.

Nieuwbouw Badkamer compleet Maken

Het gaat om een badkamer vernieuwing van een nog op te leveren nieuwbouwappartement. 1. Bestaande douchekraan verwijderen en regendouche monteren. 2. Douche wand (140 x 200 cm hoog) monteren. 3. Wastafel verwijderen en wastafel inclusief wastafelmeubel monteren. Deze komt tegen de voorzetwand aan Al het materiaal schaf ik zelf aan.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Slopen wil ik zelf doen. Daarna opnieuw tegelen, wc, badkuip en wandmeubel vernieuwen. Verder nieuwe radiator plaatsen, plafond vervangen door gips met inbouw spots en goede afzuiging plaatsen. Ook wil ik geadviseerd worden over een vloerverwarming. Afmetingen: breedte 1.95 x diepte 2.25 meter. Ik probeer zoveel mogelijk zelf het materiaal aan te leveren, zoals de tegels.

Compleet badkamer vernieuwen

De badkamer is ongeveer 4 m2 groot. Ik wil een nieuwe douchecabine, wastafels en tegels laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2,30 x 2,30. Er zit nu douche, bad en wastafel in. Douche wordt vervangen. Bad en wastafel houden we. Alles moet opnieuw betegeld worden en radiator wordt vervangen. Ook willen we de kranen vervangen.

Tegels vervangen

Wij willen de tegels in onze 17 jaar oude badkamer vervangen. Er beginnen nu tegels los te laten. Die moeten vervangen worden en ook zouden we een nieuwe vloer erin willen. Zijn er alleen nog niet uit of we alle tegels eruit moeten halen of alleen degene die los gaan en dan erover opnieuw betegelen of alle tegels eruit en dan opnieuw tegelen en dat geld ook voor de vloer. De badkamer is ongeveer 3 bij 3,50 meter groot en 2,50 meter hoog.

Douchehoek en mengkraan vervangen

Een douchehoek plaatsen. 90x90 cm. De douchebak blijft. De oude douchehoek halen we zelf weg. Tevens een mengkraan vervangen. Die is al in huis. De cabine krijgen we vrijdag binnen. Kunt u vrijdag of anders zo spoedig mogelijk de cabine vervangen.

Badkamerrenovatie met X2O materiaal

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn badkamer de wastafel kan vervangen door een reeds bestelde nieuwe wastafel. De oude dient verwijderd te worden. Daarnaast moet ook de keukenkraan vervangen worden.

Badkamer en WC vernieuwen

Wij verhuizen binnenkort en willen graag de badkamer en wc van het nieuwe helemaal renoveren. Tegels, wc-pot en nog andere benodigdheden schaffen we aan in overleg met u. Badkamer afmeting is 280 cm bij 180 cm. Oude materiaal afvoeren mag meegenomen worden in de offerte. WC is 130 cm bij 90 cm.

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen, hij is ongeveer 2 bij 2 meter en de wc beneden van 1,15 bij 95 badkamer met ligbad waarin we kunnen douchen, hangtoilet en wastafel. Toilet met hangtoilet en wasbak

Badkamer- en toiletrenovatie

In de tweede week van juni wil ik graag mijn badkamer renoveren. Het is een oude badkamer wat dus geheel opgeknapt moet worden. Het oude eruit en nieuwe erin. Het gaat dan om plaatsing hangtoilet, aanleggen douchedrain. Plaatsing van badkamermuur ter behoeve van douchegedeelte en een bad meubel (het gaat hier om een badkamer van 2 x 2 meter. Ook het toilet (1 x 1 meter) op de begane grond dient betegeld te worden en een hangcloset te worden opgehangen. Optioneel is afvoeren van de materialen.

Bubbelbad vervangen door een normaal bad

Ik wil een bubbelbad (langwerpig) laten vervangen door een normaal bad. Het oude bubbelbad hoeft niet per sé afgevoerd te worden, dit kunnen wij zelf ook.

Opnieuw kitten van de douchehoek

Het gaat om het kitten van de douche hoek van 3 x 2,2 meter en 2 x 0,9 meter. Dit moet met witte kit. Er zijn nieuwe tegels en voegen aangebracht

Wastafel verplaatsen en onderkast maken

De wastafel wil ik 2 à 5 cm. naar rechts laten plaatsen. Deze is recentelijk geplaatst. Leidingwerk en afvoer kunnen gewoon blijven zitten. Vervolgens wil ik onder de wastafel 4 plankjes van steigerhout laten plaatsen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchebak plaatsen inclusief materialen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van een douchebak, inclusief materiaal en plaatsen, inclusief kitten. De afmeting is 90 bij 90 cm.

Douchecabine "Pure Square" plaatsen

Graag zou ik een douchecabine "Pure Square Cabine" die ik bij de Praxis gekocht heb door jullie willen laten plaatsen in mijn badkamer over 2 weken. Graag zou ik de kosten daarvan willen weten.

Toilet renoveren

Plaatsen hangend toilet (Geberit) op begane grond + betegelen vloer en achterwand + plaatsen fonteintje (graag offerte voor aparte onderdelen). Oude staande toilet is verwijderd, afvoer komt nu uit de grond en moet naar het hangend toilet (vloer moet stukje worden uitgedrild). Tegels vloer zijn 30,5 x 61 cm, tegels achterwand 30 x 30 cm. Afmetingen toiletruimte: 120 cm diep, 91 cm breed. De afvoer voor de fontein is aanwezig recht onder het fontein. De tegels op de vloer mogen op het bestaande tegelwerk worden gelegd. Toilet, inbouwreservoir, isolatie mat, wasbak en tegels zijn al aangeschaft. De opdracht moet voor 17 november worden afgerond.

Toilet renoveren en sanitair vervangen

Tegelen van het toilet en sanitair vervangen. Plafond dient ook aangepast te worden.

Douchecabine vervangen

Onze huidige douchecabine lekt, waardoor er water buiten de douchecabine komt. Daarom hebben we een nieuwe hoek instapdouchecabine (90 x 90 x 190 cm) aangeschaft. De oude moet verwijderd worden, kit moet verwijderd worden, en de nieuwe douchecabine moet worden geplaatst en goed afgekit worden. Inclusief het afvoeren van de oude douche.

Badkamer laten renoveren

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. De badkamer is 3 bij 2.50 meter. In de badkamer wil ik een Whirlpool, een inloopdouche, een badmeubel en een WC. Grote tegels op de wanden tot aan het plafond. Ook grote tegels op de vloer. Het plafond heeft nu kunststof schroten met spotjes. Dat moet eruit en een glad plafond ervoor in de plaats maken. De badkamer leeghalen dient ook door u gedaan te worden. Ik wil graag luxe sanitair. Graag een totaalprijs. Uitvoeringstermijn in overleg.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmetingen zijn 273 x 182 x 246 en de hele badkamer is voorgestript minus de douche bak en wastafel. (Nog demonteren). Werkzaamheden zijn het demonteren van de oude douchebak en wastafel. Het betegelen van de wanden van 20 m2. Aanbrengen inloopdouche bak (180 x 90 x 2.50 cm) inclusief het aansluiten op afvoer. Vloer egaliseren voor PVC tegels + lijmen (3,3 m2) Afvoer oude materialen.

Bruynzeel bubbelbad repareren

Mijn Bruyneel bad sluit niet af, ik zou graag offerten aanvragen voor eventuele reparatie. Afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Bestaande douchebak laten vervangen

Bestaande douchebak 90 x 90 x 15 cm vervangen. Nieuwe douchebak (zelfde afmeting) is aanwezig, alleen het montagemateriaal niet. Het gat van de afvoer zit alleen wel op een andere plek. Het gaat dus vooral om het aansluiten op de afvoer. Bak is aan 3 kanten ingesloten door muur (zie foto's). De deur verwijder ik zelf.

Montageklussen in de badkamer en op zolder

Ik wil in mijn badkamer een douchecabine laten plaatsen met een douchebak daaronder. Verder wil ik daar een staand toilet laten vervangen door een hangend toilet. De aansluitingen en het tegelwerk moeten ook worden uitgevoerd. Als laatste klus wil ik een aansluiting voor de wasmachine laten maken op onze zolder. Ik maak graag een afspraak om de klussen hier te bespreken en ontvang daarna uw aanbieding.

Buitenkraan plaatsen en werkzaamheden badkamer

Ik wil graag voor het huis een buitenkraan. Deze komt vlakbij de voordeur (ongeveer 2 meter van de meterkast). Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2009. Verder is ons bad verzakt en deze moet weer rechtgezet worden. Eerst moeten dan de ombouw tegels (3 grote) er af en daarna weer teruggeplaatst worden. Daarna willen we graag het bad met kit afgewerkt hebben net als de douchecabine.