Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchegedeelte vernieuwen:

Douchegedeelte vernieuwen

Ik wil in een bestaande badkamer een nieuwe douchecabine laten plaatsen. De bestaande douchebak is 90 x 90 cm. De nieuwe wordt 120 x 100 cm. Op de douchebak rand te plaatsen een glaswand van 120 x 200 cm en een glazen deur van 100 x 200 cm. De oude douchebak heeft een hoge instap van circa 24 cm en dan een "val" van 14 cm. De nieuwe is totaal 4 à 5 cm. De nieuwe zo laag mogelijk plaatsen, maar wel op pootjes, om hoogte te houden voor de aanpassing van de pvc-afvoer-leiding. Alles moet nog gekocht worden. De glaswand/deur is van 'GETWET' by Sealskin type I am met RVS scharnieren, grepen en steunen. De bestaande plint gaat eruit en de (veel) lagere nieuwe plint wordt ook weer betegeld. De douche-meng-kraan verandert niet van plek, maar wordt wel vernieuwd. Het slopen en afvoeren van de bestaande bak en douchewanden verzorg ikzelf. Er zijn foto's gemaakt van de huidige situatie. Desgewenst toe te sturen.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchegedeelte vernieuwen uit heel Nederland:

Badkamer en toilet renovatie

Ik wil graag het toilet en de badkamer vernieuwen. Het toilet is 1 bij 1 meter groot en de badkamer 1.30 bij 2 meter. Het oude sanitair en tegels moeten bij beide worden verwijderd en afgevoerd. In de badkamer is nu een douche en een wastafel aanwezig. Graag zou ik hier ook een toilet realiseren. Bij het douchegedeelte dient er een muurtje gemetseld te worden. De wanden en de vloer wil ik laten betegelen. In het toilet wil ik graag of een zwevend of een staand toilet laten plaatsen. Verder wil ik hier een fonteintje en tegelwerk. De wanden moeten tot de helft betegeld worden.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Ik heb in 2010 mijn badkamer laten vernieuwen nadat ik lekkage had in het douchegedeelte. Nu heb ik daar wederom lekkage. Er staat daar een douchecabine met een geïntegreerde douchebak. Als ik er in stap voel ik de bak bewegen, dus mogelijk zit daar het probleem. Ik laat de klus hier graag bekijken en ontvang dan uw reparatievoorstel en een prijsopgave.

Vloervoegen vervangen in badkamer

We hebben een badkamer van ongeveer 6 jaar oud. Het bedrijf wat deze badkamer heeft geplaatst is failliet. Wij hebben wat barsten in de voegen waardoor wat lekkage. In het douchegedeelte van de badkamer zit een voeg met barsten. Waarschijnlijk uitfrezen en opnieuw voegen. Graag voegen vernieuwen en onderste rand weer kitten. Geen grote klus maar wel extraatje als het met spoed opgelost kan worden. De kosten van deze klus zijn niet te declareren bij de verzekering. Ik ben dus ook niet op zoek naar een offerte voor de verzekeraar met naar iemand die met spoed dit probleem kan oplossen.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vernieuwen

2 jaar geleden is onze badkamer vernieuwd, maar er is lekkage naar de benedenverdieping. Een lek-detectiebedrijf heeft geconstateerd dat het kit- en voegwerk niet in orde is in het douchegedeelte. De oude aannemer wil er niets meer aan doen en het gaat waarschijnlijk een rechtszaak worden. Ik wil het wel zo snel mogelijk laten repareren. Het gaat om een vloer van ongeveer 2 bij 1.50 meter en dan voegwerk vanaf de vloer tot 50 cm hoog. Ik ontvang graag uw offerte.

Kleine badkamer vernieuwen

Ik heb een klein appartement gekocht en krijg daarvan op 7 juli de sleutel. Er is daar een badkamer/toiletruimte van 100 x 200 cm en die wil ik graag laten opknappen. Ik wil de tegels vervangen en een wandje laten maken voor het douchegedeelte. Er moet een nieuwe wastafel in en een nieuw staand toilet. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Er staan foto's van de situatie op Funda. Misschien kan er over de bestaande tegels heen getegeld worden, dat moet even worden bekeken. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Vervangen van voegen en kitranden

Wij hebben lekkage vanuit onze badkamer en ik wil daarom graag zo snel mogelijk de cementvoegen en kitranden in het douchegedeelte laten vernieuwen. Er moet opnieuw gevoegd worden en nieuwe kitranden moeten worden aangebracht. Graag laat ik ook de stenen dorpel bij de ingang van de badkamer opnieuw plaatsen. Ik heb het volgende per strekkende meter vastgesteld: -strekkende meters voegwerk, circa 50 meter, voegranden tussen de 3 -4 mm breed -strekkende meters kitranden, circa 22,5 meter. Voor beide geldt dat de oude voegen en de oude kitranden verwijderd moeten worden. Ik heb niet het aantal m² vastgesteld. Het douchegedeelte is niet zo groot. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil het werk graag op korte termijn laten verzorgen, zodat daarna de overige schade hier in huis kan worden hersteld.

Bestaande badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 6 m² graag vernieuwen. De bestaande radiator moet verwijderd worden en we willen er vloerverwarming laten aanleggen. We willen nieuwe wand- en vloertegels laten plaatsen. Er moet een vloerdrain worden geplaatst in de betonnen vloer. Er moeten aanpassingen aan de waterleiding, de riolering en het elektra worden verzorgd. We willen er graag een verlaagd plafond in met inbouwspots. In het douchegedeelte willen we graag een regendouche en kranen laten plaatsen. Er moeten ook wastafels en kranen worden geplaatst. Het afvoeren van het puin kan naar de HVC met een gemeentepas en kan zonder kosten. Wij zullen alle materialen zelf aanschaffen. We maken graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte. We willen het werk eind april of eind mei in overleg inplannen.

Badkamer laten opfrissen

Ik wil de badkamer in een vakantiewoning opfrissen. Dit omvat: vernieuwen van spoelbak toilet en plaatsen van een douchedeur. Eventueel komt ook vervanging van de wastafel met kastje in aanmerking. De ruimte is 1.14 meter breed. De vloer in het douchegedeelte ligt 3-4 centimeter lager dan de rest van de badkamer.

Vloer betegelen en douchecabine plaatsen

Ik wil in mijn badkamer van 340 x 200 cm het douchegedeelte laten vernieuwen. Er zit nu een douchebak in van 15 cm hoog, waar de afvoer onder zit. Ik wil die douchebak verwijderen en daar de vloer laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm. Er moet even beoordeeld worden of er een douchedrain geplaatst kan worden of een doucheput. Verder moet er een glazen douchewand met deur geplaatst worden. Het gaat om in totaal ongeveer 7 m² tegelwerk. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en sta open voor uw advies.

Voegen in de badkamer vernieuwen

Het verwijderen en opnieuw voegen van het douchegedeelte van de badkamer. Ongeveer 5 m2. Het zijn tegels van 15 x 19,5 cm.