Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plaatsen douchebak en douchecabine:

Plaatsen douchebak en douchecabine

Plaatsen van Bruynzeel kwartronde douchebak met plint en op poten tevens plaatsen van Bruynzeel kwartronde douchecabine in bestaande badkamer. Waar nodig afkitten en aansluiten op afvoer. Oude bak en cabine ( overigens ook Bruynzeel) worden door mijzelf verwijderd. Indien nodig vervangen van enkele tegels mochten de maten afwijken van oude Bruynzeel cabine.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen douchebak en douchecabine uit heel Nederland:

Klussen in badkamer

-Douchebak plaatsen ( geen afschot naar easydrain). - plafond (monteren incl materialen bv een wit luxalon). - ombouw van radiator en toilet afvoer

Plaatsen douchecabine en wasbak vervangen

Ik wil bij Gamma een douchecabine zonder douchebak gaan kopen en een kleine wastafel. Op de wand zitten een paar leidingen, daar moet een extra profiel worden geplaatst voor het aansluiten van de douchecabine. De wastafel is een vervanging van een groter model. Ik wil graag vooraf even een prijsindicatie voor de montagekosten.

Badkamer renovatie

Het gaat om een redelijk kleine badkamer van ongeveer 2 bij 2, waarbij ook een muurtje gesloopt moet worden wat tussen de badkamer en de wc zit. Hieronder even alles op een rij: Badkamer : -oude tegels en sanitair verwijderen en wegbrengen -een wand verwijderen - nieuwe aanvoer en afvoer voor wastafel, douche, wasmachine en wc + invrezen - nieuwe douchebak plaatsen - toilet plaatsen(inbouwreservoir)en afmonteren, plaatsen van druktoets - ombouw inbouwreservoir - cv leiding afdoppen - wandcontactdoos voor spiegelverlichting - wandcontact doos algemeen gebruik bij wastafel - stucwerk - kimband en pasta aanbrengen in de inwendige hoeken, vloer en wanden van de douche -nieuwe plafond met spotjes plaatsen en afwerken met glad stucwerk+ wit verven -tegelen wanden en vloer,hoeken ontvetten en afkitten -dubbel schakelaar(spotjes en ventilator) - sanitair installeren conform tekening:-badkamermeubel incl. Wastafel, kranen, spiegel, wc, wasmachine

Verhoogde inloopdouche maken

Momenteel hebben wij in de badkamer een douchebak met een douchecabine. Ik wil die gaan slopen en op die plek door een vakman een inloopdouche laten maken van 100 x 140 cm. Onder de huidige douchebak lopen nu leidingen en zit ook de sensor van de elektrische vloerverwarming. Daarom zal er in de inloopdouche een verhoogd vloertje gemaakt moeten worden met nieuwe tegels. Daarop wil ik dan 2 glazen wanden laten plaatsen en alles moet waterdicht worden afgekit. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met mij te bespreken. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een offerte. We hebben geen haast met de klus. We plannen die graag in onderling overleg met u in.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een oude douchecabine laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het is een standaardformaat vierkante douchecabine, op een douchebak en de wanden zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine plaatsen

Wij willen een nieuwe douchecabine plus douchebak laten plaatsen. Ivm kleine badkamer mag hij max 90 bij 80 zijn en moet hij(bij de 80cm kant)4cm in de muur. We willen 1 vaste wand(de 76cm kant) en een deur aan de 90cm kant. Of een douchecabine met schuifdeuren. (zie foto)

Badkamer laten verbouwen

Ik wil een badkamer laten verbouwen leiding douchebak en leiding wastafel moeten in de muur. De badkamer is 3 meter bij 1. 5 meter. De muurtegels en vloertegels moeten opnieuw gelegd worden. Muur tegel formaat 60x30 cm. Vloer tegels zullen wel 60x60 zijn. En een nieuwe douchebak plaatsen.

Badkamer renoveren

De oude douche verwijderen. Een glaswand 200/110 en douchebak 90/110 plaatsen. En 8 a 10 wandtegels plaatsen. Alle materialen zijn al besteld en staan klaar om afgehaald te worden. Graag uw offerte op korte termijn, uitvoering hoeft pas in april 2018.

Douchewanden plaatsen

Graag een offerte voor. 2 glazen wanden voor bestaande douchebak 80 bij 80 cm.

Douchebak van steen plaatsen

Een stenen douchebak van 90 bij 90 cm wil ik in mijn badkamer laten plaatsen. Afvoer zal ongeveer 10 centimeter verplaatst moeten worden. De vloer is betegeld. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius