Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchepaneel laten installeren:

Douchepaneel laten installeren

Oude kraan verwijderen en een douchepaneel installeren.
Onze klant uit Alblasserdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchepaneel laten installeren uit heel Nederland:

Douchepaneel en kolomkast monteren

Nieuw douchepaneel installeren en de oude demonteren. En het monteren van een nieuwe kolomkast. Douchepaneel en kolomkast apart zelf aanschaffen of bij inbegrepen in overleg.

Douche installeren

Van de week is het veiligheidsglas van het douchepaneel in gruzelementen gevallen. Afhankelijk van de offerte zijn de twee opties of dat ik een nieuw douchepaneel laat plaatsen of een 'normale' douchekraan laten installeren.

Douchekraan of -paneel monteren

In verband met een defekte themostaatkraan willen wij graag het onderstaande produkt laten installeren: douchepaneel Mundo XXL. RVS geborsteld. Met 3 massagejets. Met thermostatische kraan en handdouche. Artnr. 5046220 Omdat het de douche betreft hopen we dat het op korte termijn kan. Wij schaffen e.e.a. aan in overleg met de vakman.

In de kelder wordt een inloopdouche en ...

In de kelder wordt een inloopdouche en sauna geplaatst. Vloer met vloerverwarming is gestort. Er is voor de sauna 380v aangelegd. Leidingen voor sanitair moet nog worden gelegd doe. Sanitair moet nog worden aangeschaft. Er wordt een inloopdouche gemaakt met douchepaneel en stortdouche. Activiteiten die ik wil uitbesteden zijn: Plaatsen van wand en vloertegels. Installeren van de extra pomp voor de vloerverwarming. Leidingen van vloerverwarming en centrale verwarming liggen bij elkaar aansluit klaar, de pomp is aangeschaft. Afvoer aansluiten op de reeds aangeschafte drain. Plafont systeem graag advies en uitvoering.

Badkamer L2.06 X B1.46 X H2.54 nieuwbouw ...

Badkamer L2.06 X B1.46 X H2.54 nieuwbouw wordt casco in juni/juli opgeleverd. Leidingwerk is aanwezig en afgedopt. Alles kan op de bestaande plaatsen worden aangesloten. Werkzaamheden: Dekvloer storten Tegelwerk vloer (tegels 50X50) Tegelwerk muren tot plafon (tegels 35x60) Installeren en aansluiten: Douchecabine 90X90 Douchepaneel Radiator 50 cm breed Zwevend toilet en voorwandelement Wastafel 70 cm breed, spiegelkast en kraan

Badkamer afmetingen: 139x191x235 ...

Badkamer afmetingen: 139x191x235 (BrxLxH) Verwijderen oude badkamer wand en vloertegels. Verplaatsen van waterleiding & afvoer, elektra en CV. Wanden aanhelen. Aanbrengen cv of elektrische vloerverwarming. Betegelen vloer & wanden tot plafond. Installeren douchepaneel, kwartronde glazen douchecabine, badmeubel met spiegel/elektra/water en designradiator.

Tegelzetten toilet, installeren ...

Tegelzetten toilet, installeren inbouwtoilet (ipv bestaand duoblok) en vervangen fonteintje. Tegelzetten badkamer, installeren bad, badwand, douchepaneel en wasbak. Vervangen huidige radiator, moet ook iets hoger komen Totaal oppervlakte muren 32 m2, totaal oppervlakte vloer 6.5 m2. Wandtegels zijn gekocht (Spinx). NB een deel van de tegels komt op gipswanden. Sloop en afvoer oud tegelmateriaal is ook nodig.

Keuken (3.3*2.53)demontage oude ...

Keuken (3.3*2.53)demontage oude keukenblokken, plaatsing nieuwe keukenkasten en wasbak (hulp bij het vinden van geschikte keukenkasten gewenst), tegelwerk in de keuken. badkamer:weghalen oude wastafel, installeren nieuwe wastafel, badmeubel spielgelkast en verlichting, installeren douchekabine, douchepaneel en douchebak. schoonmaken van wanden en plafond ivm nicotine aanslag en andere vuil.