Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zuid-Holland.

5781 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer + 2 toileten, nieuwbouw in Gorinchem, badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement, renoveren van badkamer, badkamer uitbouwen en verbouwen, verbouwen van bestaande badkamer, renovatie badkamer, plaatsen badkamer en toilet nieuwbouw woning, badkamer vernieuwen: nieuw sanitair, opnieuw betegelen, extra badkamer met jacuzzi op zolder, badkamer verbouwen: nieuw sanitair, badkamer en aparte WC verbouwen, verbouwing van badkamer, badkamer verbouwen: toilet, wasbak, spiegel en douchecabine vervangen, badkamer en toiletruimte verbouwen, renovatie badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zuid-Holland:

dinsdag 21 januari 2020

Nieuwe stortbak wc

De oude stortbak werkt niet meer. Het moet verwijderd worden en er moet een nieuwe voor in de plaats komen. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 20 januari 2020

Badkamerkast in elkaar zetten

Ik heb een badkamerkast gekocht bij Praxis 1.85 hoog met 4 deuren (kol 4 DRD 1 Sch Coralie wit. Ik zou graag willen dat de kast in elkaar gezet wordt
zondag 19 januari 2020

Badkamer strippen

Graag een offerte voor het slopen en afvoeren van onze badkamer. Betreft een badkamer met een ligbad, toilet, radiator, wastafel en douchebak/-cabine. Badkamer is tot een hoogte van +/- 2.30 m betegeld. Wandtegels zijn 20 bij 25 cm, vloertegels 20 bij 20 cm. Het toilet betreft een staand toilet, de verwarming een klassieke radiator. Afmetingen van de badkamer zijn 271 cm bij 223 cm. De badkamer is gelegen op de 1e etage, parkeren kan op eigen oprit. Graag zouden wij deze klus gedaan willen hebben 19, 20 en/of 21 februari. En wat zou de meerprijs zijn om de wanden glad af te laten werken.
zondag 19 januari 2020

Vervangen van staande toiletpotten

Ik wil twee bestaande toiletpotten vervangen door nieuwe duoblokken. Een op de eerste verdieping, en een op de tweede verdieping + oude afvoeren.
vrijdag 17 januari 2020

Verbouwen van bestaande badkamer

Verbouwen van een bestaande badkamer. Slopen van de huidige badkamer en opbouwen van de nieuwe badkamer met dezelfde opstelling. Afmeting van de badkamer is 2,60 m bij 2,10 m. Plafond stucen, wanden en vloer volledig betegelen. Nieuwe tegels mogen worden aangeleverd door de vakman. Ik schat in dat er geen elektra of leidingwerk moet worden gedaan.
donderdag 16 januari 2020

Badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement

Ik heb een appartement gekocht in het centrum van Rotterdam in een pand dat getransformeerd wordt van kantoren naar appartementen . De aannemer levert oktober 2020 het casco op. Daarna wil ik er een badkamer en wc in laten bouwen. De aannemer maakt de aansluitingen op de juiste plek (afvoeren, waterleidingen, elektriciteit). Bijgevoegd de plattegrond met de afmetingen. Ik lever de tegels, wc pot, inbouwstortbak, spoelknop, douche thermosstaatkraan en glijstang, doucheputje, wastafelmeubel, Waskom, kraan, elektrische handdoekendroger. Overige aansluitmaterialen graag meeleveren met de montage. Werkzaamheden: - tegelen vloer wc 1,3m2. Afmetingen tegels: 60x60 - tegelen wanden wc 8m2. Afmetingen tegels: 30x90 - tegelen vloer badkamer 5m2. Afmetingen tegels: 60x60 - tegelen wanden badkamer 25m2. Afmetingen tegels: 30x90 - afschot douchegedeelte smeren - dorpel belgisch hardsteen leveren en aanbrengen - kimband aanbrengen in de hoeken, incl kimband leveren - kitten in bijpassende kleur, incl kit leveren - aansluitpunten vrijhouden bij het tegelen (gaten maken in de tegels ter plekke van stopcontacten, leidingen, putje etc) - inbouwen van de inbouwstortbak wc, ophangen van de wc, aansluiten afvoer, aansluiten en ophangen knop - Doucheputje monteren - Douche thermostaatkraan monteren incl glijstang - Wastafelmeubel ophangen en aansluiten, incl Waskom, kraan, sifon etc. - elektrische handdoekendroger ophangen - 4x wandcontactdoos ophangen: 1 bij de wastafel, 1 bij de elektrische handdoekendroger, 2 bij de wasmachine en droger
donderdag 16 januari 2020

Douchebak verwijderen en de vloer betegelen en een stuk van de wanden

Ik wil de huidige douchebak weghalen en de vloer egaal maken en laten betegelen, ook een gedeelte van de wand. De douchebak is halfrond, afmeting ongeveer 1.00 x 1.00 m. De 2 wanden om te betegelen zijn 1.00 meter x 60 cm hoog. De douchebak voer ik zelf af. Een stuk tegels van de wand zal eerst weggehaald moeten worden. Graag ontvang ik advies over de mogelijkheden en een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Vloer douche vervangen door inloopdouche 95/95 cm

Huidige (lekkende) douchebak verwijderen, nieuwe rij wandtegels, aanleg gelijkvloerse goed aflopende mozaïek tegelvloer, eventueel nieuw vloerelement, afvoer bekijken. De douche is 95 x 95 cm.
dinsdag 14 januari 2020

Twee badkamer kranen vervangen

Ik wil graag 2 badkamer kranen laten monteren, en de oude kranen eraf laten halen. Nieuwe kranen: Grohe Eurocube wastafelkraan met waste Chroom.
maandag 13 januari 2020

Quooker en keukenkraan leveren en plaatsen

Ik wil graag een aparte quooker grohe red mono laten plaatsen en een keukenkraan apart. Beide materialen mogen worden opgenomen in de offerte.
maandag 13 januari 2020

Douchecabine plaatsen

De douchecabine is 90 x 90, deze wil ik graag laten in de badkamer, de badkamer heeft nu momenteel geen cabine of bad.
zondag 12 januari 2020

Badscherm plaatsen

Ik wil graag het 2-delg badscherm Fiji van de Praxis laten plaatsen in mijn badkamer. De ruimte is niet groot. Er hangt een designradiator. Het is de bedoeling dat het deel van het scherm bij de muur de radiator niet in de weg zit. Ter verduidelijking stuur ik bijgaand een foto mee.
zondag 12 januari 2020

Hoekinstap douch plaatsen

Wij zoeken iemand die voor ons de Douche Hoekinstap wil plaatsen de maat is 90 x 90 cm. Het kan direct geplaatst worden.
zondag 12 januari 2020

Rebuild bathroom

I want a quote to revamp the entire bathroom and when it can be done. The size of the bathroom is 3.6 x 2.0 meters. There is an existing bath that we would like to replace with a walk-in shower. The sink needs to be replaced and the toilet. We would also like to tile the walls up to 1.8 meters high and also tile the floor. Future bathroom pic attached shows an idea of what I want. Existing bathroom pic shows what the bathroom looks like today. We have seen the materials at Praxis but we would like to have an indication of the costs before we buy them.
vrijdag 10 januari 2020

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine van 90 x 90 cm laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.
vrijdag 10 januari 2020

Wc plaatsen in badkamer

Ik heb een kleine badkamer van 2.20 x 1.70 meter, nu zit er een inloop douche in en wastafel/meubel. Ik wil ene kleinere doucheruimte, en er een nieuwe wc in plaatsen. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.
vrijdag 10 januari 2020

Glazen douchewand plaatsen + plafond verlagen + spiegel plaatsen

Voor onze woning moet het volgende gebeuren: 1. glazen douchewand plaatsen 2. spiegel(kast) plaatsen 3. plafond verlagen en dimbare spotjes plaatsen De douchewand, de spiegel(kast), de dimmer en de spotjes kopen we zelf. We zien uit naar een prijsopgaven en bij voorbaat dank!
donderdag 9 januari 2020

Badkamer verbouwen: wanden en plafond betegelen, sanitair plaatsen

Het gaat om het compleet verbouwen van de badkamer van 2.10 m bij 2.10 m. Wandoppervlak is ongeveer 2.10 bij 2.50 m. Graag een offerte voor het slopen van de huidige badkamer en een offerte voor alleen het plaatsen van het nieuwe sanitair. De wanden en de vloer wil ik laten betegelen, het plafond moet erin, als het kan moet een inloopdouche worden geplaatst, een radiator en een toiletpot graag een prijs inclusief materiaal en een prijs exclusief materiaal.
dinsdag 7 januari 2020

Toiletruimte compleet vernieuwen

Ik wil de toiletruimte laten vernieuwen. Dus het oude spul verwijderen, betegelen, vloer betegelen, hangend toilet plaatsen, wastafeltje plaatsen ed. Ik zoek een echte vakman, geen klusser. Wie kan helpen?
maandag 6 januari 2020

Douche vervangen door inloop

Ik wil de huidige douche vervangen door inloop 180 x 90. Ligbad verwijderen. Wastafel vervangen. Tegelwerk aanpassen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
maandag 6 januari 2020

Nieuwbouw badkamer installatie en afwerking

Het betreft een geheel te plaatsen badkamer in een nieuwbouw woning. Oplevering is in week 8. De start van de werkzaamheden is gewenst vanaf week 10-12. Cementdeklaag is gestort inmiddels, behalve het douchegedeelte (1x1 meter). Opdracht betreft het waterdicht opbouwen van de vloer, douchebak (vloerhoogte), tegelwerk, inbouwtoilet, inbouwdouchekraan, rvs nis, voeg en kitwerk en montage badkamerkast, uiteraard inclusief leiding, afvoer e.d. Meer foto's zijn beschikbaar. De afmeting is 2,30 x 2,25 meter. De douch, tegelwerk enzovoort, schaffen we zelf aan. Materiaal zoals kit het liefst door de vakman.
maandag 6 januari 2020

Badkamer vernieuwen

Wij willen badkamer verbouwen, alles moet eruit. Afmeting 2.10 x 1.45. Nieuwe wc, Douchecabine, wastafel kast verwarming en nieuwe tegels en plafond. Leidingen blijven als het goed is op dezelfde plek. De materialen ervan schaffen wij zelf aan, het gaat puur om het strippen van de huidige badkamer en het plaatsen van de nieuwe.
zondag 5 januari 2020

Douchecabine monteren in badkamer

Douche cabine (eventueel wanden) vervangen in bestaande badkamer 200 x 80 x 80 cm , leidingen zaten in bestaand wand ( glas) helaas gebroken . Graag materialen / arbeid apart offerte
zondag 5 januari 2020

Badkamer verbouwen

Het betreft een verbouwing van de badkamer naar aanleiding van een lekkage. Huidige badkamer verwijderen (1 x 2 m). Muur tussen gang en badkamer verwijderen zodat de badkamer uitgebreid kan worden naar 2 x 2 m. ophoging gang om gelijk te maken met de badkamer(of badkamer verlagen indien dit kan). Tegelwerk vloer & wand tot aan plafond. doortrekken plafond(vliering). Wastafel/kranen + meubel plaatsen(met riolering). Kwart rond Douchecabine plaatsen. Deur omhangen naar gang. Verwijderen huidige badkamer kan ook van te voren worden gedaan. Materiaal inkoop in overleg.
zondag 5 januari 2020

Toilet vernieuwen plus stortbak

Ik wil een nieuwe verhoogde WC Pot plus laaghangend waterreservoir.

Partners

Partners van Casius