Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zuid-Holland.

5743 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zuid-Holland:

vrijdag 10 juli 2020

Badkamer plaatsen

Ik zou graag een compleet nieuwe badkamer willen realiseren. Gaat om een nieuwbouwwoning in Schiedam. Alle spullen en tegels zijn aangeschaft. Wat moet er gebeuren: - WC plaatsen - Bad plaatsen - Douche inclusief drain - Wastafel meubel inclusief spiegel - Zandcement gestort worden - Radiateur plaatsen (stroom) Zie foto's voor afmetingen en hoe het er uit moet komen te zien.
dinsdag 7 juli 2020

Badkamer verbouwen

Onlangs een huis gekocht en wil hier graag de badkamer in verbouwen. Zal gaan om slopen, tegelen, leidingen verleggen en uiteraard opbouwen. Badkamer is ongeveer 4m2. Ik heb geen tegels in huis nog. De douche moet ook vervangen worden. Ik wil ook graag het plafond verlagen en spotjes erin han
maandag 6 juli 2020

Badkamer / bovenverdieping verbouwing (naar andere kamer)

Ik wil een nieuwe badkamer, moet verplaatst worden naar andere kamer, zie bijgevoegde tekening. Eerste bestand is huidige situatie. Moet worden volgens de meest rechtse situatie op de tekening met drie voorbeelden. Moet af zijn voor 1 oktober (en kan vanaf 21 augustus)
maandag 6 juli 2020

Badkamer meubel plaatsen

Ik wil een badkamer meubel onder de wastafel laten plaatsen
donderdag 2 juli 2020

Toilet vervangen

Ik wil een sanibroyeur toilet vervangen. indien mogelijk door een regulier toilet. anders door een nieuwe sanibroyeur. Paats: in de badkamer, op tweede etage - met best complex leidingwerk.
donderdag 2 juli 2020

Keuken plaatsen en badkamer laten installeren in nieuwbouwwoning

voor nieuwbouwhuis zoek ik iemand die keuken kan plaatsen en aansluiten. Ook de badkamer moet nog geïnstalleerd worden
dinsdag 30 juni 2020

Hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren

Hangtoilet beneden en boven plaatsen. Daarnaast ook inloopdouche, wastafel en spiegel plaatsen/monteren.
zondag 28 juni 2020

Badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden

Complete renovatie van de badkamer op de 2e verdieping en de toiletruimte op de begane grond. Oude badkamer compleet verwijderen en afvoeren. En toiletruimte benedenverdieping ook compleet strippen en afvoeren. Alles nieuw in moderne stijl, materiaal in overleg met vakman aan te schaffen. Graag een vakman die engelstalig is.
zondag 28 juni 2020

Thermostaatkraan van de stoomcabine repareren

De thermostaat kraan van mijn douchecabine merk Wellgems is defect, graag hoor ik wat de kosten zijn voor het vervangen van het binnenwerk.
zondag 28 juni 2020

Een oude badkamer renoveren

Ik heb een badkamer van 2.30 bij 2.20 en 2.40 hoog die ik wil laten renoveren. De vloer moet iets verhoogd omdat er een inloop douche geplaatst moet worden met goed en een bankje gemaakt worden in inloop douche. Er moet vloer en wandtegels gelegd worden.plafond opnieuw gestucd.nieuwe hang toilet en badmeubel met waskom en kraan geplaatst worden.en muurtje gemaakt worden zodat ik tussen nieuwe muurtje en oude muur planken opgehangen kunnen worden.als het kan sloop ik in overleg zelf de badkamer.spullen zoals inloop douche hangtoilet,badmeubel ,waskom,kraan voor wastafel en opbouw stort douche zelf.
woensdag 24 juni 2020

WC verbouwen

Ik wil mijn WC verbouwen. De nieuwe wc wordt al geplaatst maar een nieuw fonteintje moet nog wel geplaatst worden waardoor leidingwerk moet worden verlegd. Verder wil ik nieuwe vloer en wandtegels plaatsen (tot 1,2 m hoog). Boven de tegels wil ik de muren stucen. De wc is 0,94 x 1,24.
maandag 22 juni 2020

8 Toiletten renovatie

De plattegrond is 8 meter breed bij 5 meter en de hoogte is 3 meter. Alle materialen moeten worden ingekocht door de aannemer en graag top kwaliteit. De hele projectplaats is kaal. - Alle waterleidingen moeten worden aangesloten vanuit de 2 nieuwe cv ketels naar de kranen. de mechanische ventilatie komt vanuit de hoofdkast. * De hele nieuwe *systeemplafond, * Hele wanden stukken (ongeveer 200 m2). * Gietvloer ( +- 50 m2). Graag alleen bedrijven gevestigd in Nederland voor de garantie.
zondag 21 juni 2020

Badkamer en wc bg verbouwen

Wij willen graag de badkamer boven en wc op de begane grond verbouwen. Bij de badkamer moet het een en ander verplaatst worden, wc blijft in huidige opstelling alleen alles nieuw . Badkamer: Douche verplaatsen naar de muur, tegen achterwand. Wc op plek van de douche, radiator naar de rechter wand. Tegels vervangen voor andere tegels en eventueel stucwerk. Mogelijk ook het plafond verlagen. Wc blijft hetzelfde qua opstelling, nieuwe hangtoilet, wastafel met kast eronder, ook tegels vervangen. Wc is 1,1 bij 1,18 m. Badkamer is 2,20 bij 2,30 m.
zondag 21 juni 2020

Nieuwe badkamer plaatsen

Ik heb een oude badkamer van 208 x 300 cm. De oude badkamer moet gesloopt worden en graag een nieuwe badkamer plaatsen. De badkamer moet neutraal, netjes worden, omdat het huis over een paar jaar verkocht gaat worden.
zaterdag 20 juni 2020

Badkamer renovatie

Ik wil mijn oude badkamer slopen en alles af laten voeren, en daarna een compleet nieuwe badkamer plaatsen. - Nieuwe vloer en wandtegels - Inloopdouche - Nieuwe toiletpot De badkamer is 2 x 3 meter. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 20 juni 2020

Keukenkraan vervangen

Onze keukenkraan lekt. Ik heb een nieuwe keukenkraan gekocht en wil deze z.s.m. geïnstalleerd hebben. Oude kraan is een Damixa, nieuwe is een Grohe Minta.
zaterdag 20 juni 2020

Renovatie badkamer

Alles wat er nu in zit, moet er uit. Ik wil een inloopdouche, minstens 1x1 m, rekening houdend met riool. Dus daardoor de douchevloer hoger. Ik wil eigenlijk een regendouche uit het plafond, maar gezien de hoogte zal dat net niet kunnen, dus niet geïntegreerd in de muur. De huidige buitenmuur moet gesplitst worden in een raam dat kan kiepen en dus open kan blijven staan. En de deur naar buiten terug, inclusief beveiliging. Ik weet precies wat ik wil qua stucwerk, betegeling, sanitair, wastafel enz.
vrijdag 19 juni 2020

Badkamermeubel ophangen

Ik wil een nieuwe badkamermeubel laten ophangen. Het is dezelfde badkamermeubel als op de bijgevoegde foto. Het is alleen een kwestie van de oude weghalen en de nieuwe te plaatsen op dezelfde plek.
vrijdag 19 juni 2020

Sanitair nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouw woning en zijn benieuwd naar de kosten van het installeren van 1 badkamer, 2 toiletten en een kleine badkamer op zolder. Oplevering is in Q1 2021. Leidingen badkamer zitten op juiste plek. Badkamer zolder moet gebouwd worden en leidingen nog gelegd worden.
donderdag 18 juni 2020

Bathroom renovation

PS: We also understand Dutch too but we are not native speakers I will like to renovate my bathroom and expand it as well. 50cm on one side and 100cm on the other side. the total area of the bathroom is 1.7m x 2.6m and height of 2.4m. After expansion it will be 1.7mx4.1m We want to install a shower, bathtub, sink, mirror and toilet. We also like to renovate the toilet and sink in the toilet downstairs.
woensdag 17 juni 2020

Badkamer en toilet renovatie

Ik zou graag de wanden en vloer van mijn badkamer (35 m2) en toilet (15 m2) willen laten tegelen. Er kan over de bestaande tegels heen betegeld worden. In de badkamer moet er eerst nog een stortvloer over de leidingen heen komen voordat de vloer betegeld kan worden.
woensdag 17 juni 2020

Douchepaneel laten installeren

Oude kraan verwijderen en een douchepaneel installeren.
dinsdag 16 juni 2020

Badkamer, toiletten en douche renoveren

• Het betreft het verwijderen van sanitair/meubel/tegels in een viertal ruimten. • De indeling van de ruimten wordt niet gewijzigd. In principe is er dus geen of amper leidingwerk. • Alle sanitair, tegels en kranen worden afzonderlijk geleverd. • Wandtegels 30x60 plm 49 m2. Vloertegels 60x60 plm 9 m2
maandag 15 juni 2020

Leidingen leggen voor 8 badkamers

Ik ga 8 badkamers plaatsen. Voordat ik dat ga doen moeten de leidingen gelegd worden (ook voor de keuken). Het gaat om 4 badkamers op de benedenverdieping en 4 badkamers op de eerste verdieping (totaal 200 m2 aan badkamers. Ik ontvang graag een offerte.
zondag 14 juni 2020

Badkamer renoveren

Renovatie van bestaande badkamer op de 1e verdieping. De ruimte is nu circa 2,60 meter x 2,40 meter met een uitstulping van 1 m2 voor de douche. De badkamer heeft 2 deuren, waarvan 1 naar een balkon. Wij willen betoncire op de wanden en een nieuwe indeling. Tegels verwijderen en afvoeren. Badkamermeubel verplaatsen, dus leidingen verleggen en de vloer ophogen met een zandcementdekvloer ivm huidige slechte afschot van de douche. Er komt later een gietvloer in.

Partners

Partners van Casius