Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zuid-Holland.

5768 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: plaatsen 2 badkamers, badkamer verplaatsen en verbouwen, verbouwing douche, extra badkamer op zolder realiseren, badkamer renovatie, verbouwing badkamer, badkamer verbouwen, complete bathroom renovation, renovation badkamer and toilets, badkamer renovatie, badkamer vernieuwen, nieuwe badkamer, badkamer verbouwen, renovatie van badkamer, compleet badkamer vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zuid-Holland:

zaterdag 19 oktober 2019

Renovation badkamer and toilets

Ik ben opzoek naar iemand om de badkamer en de toilet te verbouwen. Een nieuwe douchecabine moet geïnstalleerd worden, een nieuwe wc, een hangende wc, een nieuwe wastafel en nieuwe tegels. De oude spullen moeten verwijdert worden. De badkamer is 5 m2 en de toilet is ongeveer 2,5 - 3 m2. In het toilet hoeft alleen de vloer betegelt te worden en de badkamer ook de wanden. Ik wil graag ook vloerverwarming. Wat voor soort geschikt is, ontvang ik graag advies over. In de woonkamer moet er ook een kleine muur verwijdert worden van ongeveer 1 x 2,50 meter.
vrijdag 18 oktober 2019

Verbouwing douche

Ruimte 3.13 meter bij 2.00 meter. Wij hebben recent lekkage ontdekt en nu blijkt dat de vorige bewoners een constructiefout hebben waardoor de gehele douche verbouwd moet worden. Zij hebben de tegels gelijk op de houten vloer geplaatst, dat is gaan werken en nu is de hele douche lek. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het volgende: Offerte 1 Douche helemaal slopen, en vanaf de vloerplaten opbouwen. Voorzien van Douche cabine, WC, Bad en wastafel van gemiddelde prijs en kwaliteit. Offerte 1 Douche helemaal slopen, en vanaf de vloerplaten opbouwen. In dit geval zullen de vloerplaten te erg beschadigd zijn door het water waardoor deze vervangen moet worden. Voorzien van Douche cabine, WC, Bad en wastafel van gemiddelde prijs en kwaliteit.
donderdag 17 oktober 2019

Bestaand bad verwijderen, douchebak met cabine plaatsen

Wij hebben problemen met ons bad. Tijdens het douchen in bad lekt er water onder het bad en door naar de benedenverdieping. Er zijn al diverse lekdetecties/ reparaties gedaan zoals nieuwe kit. Maar telkens komen de problemen terug. Wij zien het bad nu liever verwijderd en willen daar een douchebak met cabine voor terug. De opdracht is het verwijderen van het bestaande bad. Het vernieuwen van de onderliggende kitranden. Het plaatsen van de douchebak met cabine. ansluiten en afwerken. Graag zien wij een offerte voor het materiaal en arbeid.
donderdag 17 oktober 2019

Tegels verven

Om kosten te besparen zou graag de tegels in de badkamer willen laten verven. De badkamer is ongeveer 12-15 m2. Op 1 nov krijg ik de sleutels. Dan kan er goed opgemeten worden. Ik ontvang graag op bovenstaande mail adres de offerte.
woensdag 16 oktober 2019

Nieuwe badkamer

Ik wil graag mijn reeds gestripte badkamer laten renoveren. Breedte: 1,92 (lengte bad), lengte: 2,67, hoogte: 2,93 meter. Nieuwe leidingen en elektra is inmiddels aangelegd. Het plafond moet gestuct worden met waterafstotende stuc. De vloer moet betegeld worden met zwarte tegels die de vakman aanlevert. Waar het bad zat moet een douche gelegenheid komen, bv een stortdouche met douchebak. Als laatst kan er een wasbak en overige badmeubels gemonteerd worden. Ook deze mogen in overleg geleverd worden.
maandag 14 oktober 2019

Installeren van een douchewand voor een inloopdouche

Ik wil een Praxis douchewand (1.00 x 1,95) voor inloopdouche laten installeren in mijn pas gerenoveerde badkamer. De badkamer is ruim van afmeting.
maandag 14 oktober 2019

Zwevend toilet vervangen en muur betegelen

We willen het zwevend toilet in de badkamer vervangen voor een nieuwe. Dus toilet, tegels en stortbak verwijderen en alles nieuw weer installeren en tegelen. Graag laten we het afvoeren door de vakman. We zorgen voor nieuwe stortbak en toilet en tegels. Het deel dat betegelt moet worden is ongeveer 1 meter x 15 cm, aan een kant is het een inbouw tegen de muur en de andere kant is in de badkamer. Wij regelen tegels en de toilet. Het materiaal voor de installatie laten we graag door de vakman regelen. Offertes zijn ter oriëntatie.
zondag 13 oktober 2019

Schavis stoom douchecabine, Het stoomsysteem werkt sinds kort niet meer..

Het stoomsysteem van mijn Schavis stoom/douchecabine werkt niet meer. Het display reageert niet meer op de commando’s.De cabine is in goede staat. Wie kan dit euvel deskundig repareren?
vrijdag 11 oktober 2019

douche scherm bevestigen

douche scherm is los geraakt tijdens valpartij in douche cabine. Het scherm is nog heel en er lijkt mij ook van de houders ook niets te zijn afgebroken. Dus moet weer worden vastgekit.
woensdag 9 oktober 2019

Badkamer tegelen en beton onder badkuip herstellen

Ik heb een lekkage gehad onder de badkuip, helaas moest het onderin opengebroken worden. Lekkage is verholpen. Geen nieuwe tegels meer verkrijgbaar, dus alles moet opnieuw betegeld worden. De afmeting is ongeveer 20 m2. De oude tegels moeten eraf gehaald worden en afgevoerd. Het liefst zou de badkamer er ook tijdelijk uit moeten om het beton eronder te herstellen dat er niet weer een lekkage komt. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 9 oktober 2019

Douchecabine laten plaatsen

Douchecabine van GAMMA laten plaatsen. 0x90cm Alleen de draaideur en zijwand plaatsen. 90x90 cm.
dinsdag 8 oktober 2019

Muur iets verhogen en betegelen en een traptrede realiseren

Ik wil graag een metselaar om een muurtje van ongeveer 1 meter breed, 30-40 cm te verhogen en aan beide zijden een soort trap te maken bij de douche. De verhoging van de muur is zodat ik er een soort bad van kan maken. De traptrede zal iets van 1 tegel breed moeten worden. De klus is niet zo heel groot, maar ik kan het niet zelf doen.
maandag 7 oktober 2019

Badkamermeubel monteren

Montage van de Praxis Milenio badmeubelset 60 cm wit. Oude meubel verwijderen en nieuwe plaatsen. Hoekstopkraan vervangen en kraan plaatsen.
donderdag 3 oktober 2019

Badkamer voegen en kitten

Ik wil graag de vloertegels van de douche (120 bij 90) opnieuw laten voegen en het gedeelte rond de douchedrain opnieuw laten kitten. Tevens het opnieuw stellen van douchedeur inloopdouche (sluit niet meer helemaal). Graag zo spoedig mogelijk.
donderdag 3 oktober 2019

Dekvloer van de badkamer openbreken

Een deel van de badkamer vloer moet worden opengebroken, gedroogd , nieuwe drainage geplaatst en opnieuw betegeld. Dit naar aanleiding van een lekkage aan de drainage. De muur van de aangrenzende slaapkamer is hierdoor vochtig geworden en beschimmeld. Indien mogelijk willen we tevens de slaapkamer muur ook laten herstellen (mogelijk stucwerk/ laminaat, etc.)
dinsdag 1 oktober 2019

Tegelvoegen doucheruimte repareren

Oude voegen en siliconenkit voegen van de tegels in de douchehoek van de badkamer verwijderen en opnieuw voegen en siliconenkit aanbrengen. Oppervlakte ca. 3,5 m2, tegelmaat 20 x 25 cm.
dinsdag 1 oktober 2019

Badkamer tegels vervangen

Bij bouwkundige keuring is gebleken dat enkele tegels in de douche "hol" klinken, er is ons aangeraden deze te vervangen. We willen graag laten nakijken om hoeveel tegels dit gaat en een offerte ontvangen.
zondag 29 september 2019

douchecabine

Weghalen van een oude douchecabine en nieuwe laten plaatsen (kwartrond, schuifdeuren) De afmeting is ongeveer 90 x 90. De nieuwe douchecabine heb ik al aangeschaft.
donderdag 26 september 2019

Compleet badkamer vernieuwen

De badkamer is ongeveer 4 m2 groot. Ik wil een nieuwe douchecabine, wastafels en tegels laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 25 september 2019

Douche verbouwen

Ik wil graag onze douche verbouwen. De oude douche (77 x 80) eruit en de nieuwe douchewand (80) en schuifdeur (80) erin (in bijlage onze huidige douche )
zondag 22 september 2019

Badkamer Renovatie

Wij zijn bezig met het verbouwen van de badkamer en zoeken iemand die ons daarbij kan helpen. Afmetingen van de badkamer zijn (LxBxH): 270 cm x 213 cm x 240 cm. De badkamer wordt voortijdig ontdaan van bad en tegels. Het geheel wordt dus in principe leeg en schoon geleverd. Eventueel nog wel wat lijmresten op de muur (in het veld later te beoordelen). De werkzaamheden waar we iemand voor zoeken zijn: Aanleg en verplaatsen van de afvoer van het toilet naar andere hoek badkamer als dit mogelijk is. Afvoerbuis zit nu in de badkamer, moet verplaatst worden naar de vloer of andere plaatsen in de koof. Mogelijk kleinere buisdiameter. - Aanleg van toilet (zwevend) - Aanleg en verplaatsen afvoer nieuw douche gedeelte - Verplaatsen en aansluiten van douche aansluitingen - Verplaatsen van aansluitingen radiator in vloer naar muur - Verplaatsen afvoer wasbak alsmede aansluitingen voor water Douche en kranen zullen zelf worden geplaatst. Aansluiting in de muur voorzien van muurplaat en aansluiting om 15 mm of 22 mm koper buis te solderen. - Vloer glad opleveren ten behoeve van tegelwerk - Wanden glad opleveren ten behoeve van behang alsmede wandtegels - Kleine reparatie aan het plafond en aanbrengen wit structuurverf - Aanbrengen wandtegels. ( 2 wanden afmeting: 113 cm x 240 cm en 270 cm x 240 cm) - Aanbrengen badkamer bestendig behang (1 wand: 270 x 240 cm ) - Aanbrengen vloertegels - Volledig afvoegen en afwerken.
vrijdag 20 september 2019

Whirlpool plaatsen

Ik heb een whirlpool gekocht die moet gemonteerd worden. Er moet ook rekening gehouden worden met mijn elektriciteit. Er moet een waterproof kap op.
donderdag 19 september 2019

Douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine laten monteren. Alleen deur en wand hoeft gemonteerd te worden, dus geen douchebak. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 16 september 2019

Hoekbad vervangen door een inloopdouche

Het bestaande hoekbad 135*135 moet verwijderd worden en vervangen door een inloopdouche van circa 100*100. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
maandag 16 september 2019

Badkamer plaatsen

Ik wil een nieuwe badkamer laten plaatsen. Het gaat om het tegelwerk, nieuw toilet, douchebak en badkamermeubel. En wat leidingwerk omleggen. Ik wil zelf het materiaal gaan kopen. Nieuw huis gekocht, het is een jaren '30 woning. Het slopen wordt zelf gedaan. Ik wil de hal erbij betrekken. De badkamer is ongeveer 1.85 bij 1.75 meter, inclusief hal.