Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Terneuzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Terneuzen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Terneuzen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Terneuzen of directe omgeving.

112 klanten uit Terneuzen bevelen een bij Casius in Terneuzen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Terneuzen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwbouw 2 badkamers en 2 toiletten, badkamer renoveren, nieuwe badkamer op tweede verdieping, badkamer realiseren in nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, gehele badkamer renoveren, badkamer realiseren in souterrain en kleine badkamer renoveren, badkamer klussen, schadeherstel rapport badkamer, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Terneuzen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Terneuzen:

Renovatie badkamer

Wij willen graag de badkamer renoveren. De oude badkamer zal ik zelf verwijderen en afvoeren. Hier na kan de vakman aan de slag. De ruimte is 2.80 bij 2.10 meter en de indeling veranderd. De leidingen dienen dus te worden aangepast. Daarna zal de vloer en de wanden betegeld moeten worden en sanitair geplaatst Het zal gaan om een toilet, radiator, separate douche, ligbad en wastafel. Het sanitair en de tegels zullen wij zelf aanschaffen, de overige materialen dienen door de vakman te worden geleverd.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil een complete badkamerrenovatie. Dat wil zeggen sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond en nieuwe vloer. Ik wil graag een klassieke stijl. De badkamer is gelegen op de 1ste verdieping en er dient rekening mee gehouden te worden dat het een woning betreft uit 1932 en houten plafonds heeft.

Complete douchecabine plaatsen

Wij willen een complete douchecabine kopen en deze in de douche laten plaatsen. Bijvoorbeeld -new-york-douchecabine-compleet/p/B322605.

Toilet en halletje opknappen

Betegelen van de WC en het halletje: 12 m2. Verwijderen en transport oude tegels naar stort in overleg. En eventueel het plaatsen / aansluiten van een nieuw toilet en fonteintje. Aanvang werkzaamheden en materialen in overleg.

Douchecabine monteren

Wij hebben nu een douchegordijn in de badkamer en willen graag een douchewand met deur gaan kopen. We willen model Riga van 80 x 80 cm kopen bij Gamma. We zoeken een vakman die de douchecabine in onze badkamer op de tegelvloer kan monteren. We hebben geen haast met de klus, we plannen die in onderling overleg in. Regionale bedrijven hebben onze voorkeur. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamermeubel plaatsen

We willen een badkamer meubel laten plaatsen, een Fabulous meubelset van 100 cm art nummer 466952 plus 2 kolomkasten art nummer 466953. Ook een nieuwe kraan plaatsen. Er is nu een wastafelmeubel met lades en een enkele kraan en een spiegelkast. Dat zou verwijderd moeten worden. De materialen zijn nog niet besteld want we willen weten wat het kost voor de montage.

Revovatie van een toiletruimte

Ik wil graag mijn toiletruimte laten renoveren. De deur wil ik een kwartslag laten draaien en naar voren laten verplaatsen, zodat de ruimte wat groter wordt. Ik heb nu een staand toilet maar wil graag een hangend toilet. De aansluiting van het fonteintje moet ook verplaatst worden. Ik laat de ruimte hier graag even beoordelen en opmeten en bespreek dan de mogelijkheden en materiaalkeuze. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer vernieuwen

Renovatie en vernieuwen van badkamer: - badkamer leeghalen: vloertegels, bad en badmeubel verwijderen en afvoeren; - badmeubel op een andere plek monteren; - inloopdouche maken op de plek van het bad; - op de wanden mogen de tegels blijven zitten en nieuwe erop gezet worden; - vloertegels zetten; - het plafond kan behouden blijven. De badkamer is 3 x 1.80 meter. De materialen willen we zelf aanschaffen.

Complete badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen. Hier moeten inzitten: een badmeubel, een douche en/of bad, een toilet en de badkamer zal ook betegeld moeten worden. De afmetingen zijn circa 2.05 x 2.25 meter. Het sloopwerk zal ik zelf doen. Er staat nu een staand toilet in, ik wil graag een hangend toilet voor in de plaats, ik zou ook graag instapbad willen.

Badkamer compleet opknappen

Wij willen onze badkamer van 310 x 200 cm graag laten opknappen. We willen de ventilatie laten verbeteren, een inloopdouche, nieuw toilet, nieuwe verlichting en wand- en vloertegels laten plaatsen. We maken graag een afspraak om het werk en onze wensen hier te bespreken. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor alle materialen.

Douche betegelen en douchecabine plaatsen

Er moet hier een douche betegeld worden en een douchecabine geplaatst worden. We hebben lekkage gehad, er kan over de huidige tegels heen betegeld worden. Het gaat om de vloer en de wanden. Graag een vrijblijvende offerte hiervan. We hebben nog tegels nodig en douchecabine wel al gezien bij Gamma die we graag zouden willen. Graag een vrijblijvende offerte hiervan.

Sanibroyeur in badkamer plaatsen

werken in de badkamer. Sanibroyeur plaatsen.

Badkamer vernieuwen

We willen onze badkamer vernieuwen. Hiervoor ontvang ik graag een offerte. Het gaat om ongeveer 30 m2 tegelwerk. Het plaatsen van een wand (voor bij de douche, zodat een douchedeur kan worden geplaatst). Plaatsen van de douchedeur, nieuw toilet plaatsen. Nieuw badmeubel plaatsen. Alle onderdelen blijven op dezelfde plaats als in de huidige situatie.

Badkamer deels laten renoveren

Graag maak ik een afspraak om een aantal zaken in de badkamer te laten beoordelen en te laten vervangen. Er zal een nieuwe badmengkraan geplaatst moeten worden en verlichting aangebracht. Hierbij denk ik aan een lichtbak of iets dergelijks. Daarnaast moeten de kitranden ook vernieuwd worden.

Renovatie van de toiletruimte

Renovatie van toiletruimte: - alles eruit halen, ook de tegels. - leidingen verleggen. - hangend toilet plaatsen. - nieuw fonteintje plaatsen. - tegelen vloer. - tegelwanden tot halverwege (zoal het nu ook is). De wand waar het toilet aan gehangen moet worden is een binnenmuur. Materialen in overleg ook te leveren. Er zijn foto's beschikbaar.

Badkamer verbouwen

In een badkamer van ongeveer 2.40 bij 3.60 meter dient het bad een stuk opzij geschoven te worden zodat er een douche naast geplaatst kan worden. Tevens dienen de wanden en de vloer betegeld te worden.

Badkamer volledig monteren

Het betreft een badkamerrenovatie. De badkamer is 2.60 bij 2.60 meter. De oude badkamer verwijder ik zelf. De wanden en de vloer dienen dan betegeld te worden en het sanitair, ligbad, separate douche, wastafel en radiator geplaatst.

Renovatie badkamer

Bad verwijderen. Inloopdouche maken. Zithoekje metselen en vrijgekomen gedeelte betegelen. Glazen scheidingswand +/- 1 meter breed aanbrengen. Hang wc aanbrengen, badmeubel vervangen door nieuw meubel. Bestaand tegelwerk in de badkamer is in orde. Levering materialen in overleg.

Badkamer opknappen

Het vernieuwen van de badkamer: nieuwe tegels op wanden en vloer. Afmetingen van de badkamer: 2.86 x 2.03 meter. Hoogte van de muren: 2.34 meter Nieuwe eenvoudige douchecabine en eenvoudig wastafelmeubel met 1 wasbak in witte kleur. Tegelkleur: wanden glanzend wit Vloertegel: donker grijs. Levering in overleg.

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer. Sloopwerk wordt eventueel zelf gedaan. Installatie van douchecabine, toilet, wastafelmeubel en tegelwerk. Oppervlakte vloer 6 m2, wand 15 m2, plafond 5 m2. Plafond wil ik ook laten afwerken, ik weet nog niet waarmee.

Badkamerrenovatie + toiletrenovatie

In badkamer van 210-298 cm: Verwijderen en eventueel afvoeren in overleg: douche; bad; toilet; verwarming; meubel; wandtegels. Wegwerken buizen. Plaatsen: douche met easydrain afvoer 100-80; hangtoilet; bad en meubel met spiegelkast; tegelen wand; vloer; verwarming plaatsen. Kunststof of aluminium plafond. Toilet: nieuw hangtoilet; wastafel en opnieuw betegelen. Levering in overleg.

Installeren van een badkamer

Installeren van een badkamer in een nieuwbouw huis te Amersfoort: 2x douchekranen 2x douche 1x douchewand 2 wastafels Alessi Laufen 2 onderkasten Duravit Betegelen van de doucheruimte met Kiezel Stone Line Mozaïek Pebbles Mozaïek (kiezel) en bekleden van een gashaardmuur met natuursteenstrips. De natuursteenstrips worden geleverd in rechte panelen van 60X15cm.

Renoveren badkamer

Wand- en vloertegels eruit. Wandtegels zitten op gipsplaten gelijmd, ligbad eruit, oude wastafel eruit. Nieuwe tegels erin, vloer 2.30 x 2.85, wanden opnieuw betegelen: 2x 2.30x2.50 en 2x 2.50x3.90. Nieuw plafond van gips + plinten + 5 spots inbouwen, ophangen en aansluiten nieuw badkamermeubel (op plaats waar oude ligbad stond), ophangen 2 kastjes, in inloopdouche aanbrengen easydrain + verstevigingsplaat aanbrengen voor eventueel later te bevestigen zitje en beugelgreep, ophangen accessoires. Ook designradiator in plaats van de huidige radiator. Spullen zijn besteld.

Badkamer en toilet met hout

WC in badkamer aanleggen en de bestaande wc moet washok worden. Verder badkamer afwerken met hout tot het plafond. Aan de wand in badkamer kastjes ophangen tot plafond, heb een massief eiken dressoir die op 3 cm. na op de plaats komt waar nu de wasmachine en de droger staan in de badkamer. Daarop komt dan een wasbak/kom liefst vierkant. WC moet aansluiting voor wasmachine komen, afvoer water wasmachine is er als je het fontijntje weghaalt. Evt. verder afwerken met hout. Vloer samen bekijken wat mogelijk is. U bent de eerste waar ik aan vraag of u mij kunt helpen. Vriendelijke groet.

Het installeren van een design radiator ...

Het installeren van een design radiator (leidingen komen al uit de muur). Het plaatsen van een douchewand (glas) met draaideur (glas) Het plaatsen van een wastafel, inclusief het aansluiten van afvoer + kraan