Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewanden plaatsen:

douchewanden plaatsen

Graag willen we een nieuwe douchewand plaatsen. Vervangen douchewanden voor nieuwe in een hoekopstelling. Het gaat om 1x schuifwand 140 cm + 1 zijwand 90 cm. De bestaande wanden zijn al gedemonteerd, dus alleen plaatsen nieuwe. Het is gelegen op de begane grond. De oude douche is al verwijderd.
Onze klant uit Terhole (Zeeland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewanden plaatsen uit heel Nederland:

Badkamer verplaatsen naar een andere ruimte

We willen graag de badkamer verplaatsen naar een slaapkamer. De huidige badkamer is ong 2 m2 en heeft alleen een douche en toilet. De nieuwe badkamer wordt 2.1 x 1.9 m en hier willen we graag een designradiator, douche met douchewanden, hangend toilet en wastafel met meubel laten plaatsen. Waarschijnlijk willen we in de huidige badkamer de wasmachine plaatsen. Daarnaast zijn we benieuwd naar de kosten voor het renoveren van het toilet op de begane grond. Van staand naar hangend toilet, een kraantje plaatsen (deze hebben we nu niet) en nieuwe tegels. Dit toilet is ong 2 x 1 m. BVD.

Verbouwing badkamer

Het gaat om onderstaande werkzaamheden: - Slopen huidige badkamer + plafond - Omleggen leidingwerk radiator (andere plaats als huidige radiator) - Omleggen leidingwerk radiatorkraan (andere hoogte i.v.m. regendouche) - Omleggen leidingwerk badmeubel + afvoer (andere plaats als huidig badmeubel) - Omleggen leidingwerk elektra (t.b.v. spotjes en badmeubel) - Plaatsen drainage in vloer - Tegelwerk vloer - Tegelwerk wand - Plaatsen douchewanden - Plaatsen badmeubel + spiegelkast - Plaatsen radiator - Plaatsen toilet (inclusief koof er omheen) - Plaatsen regendouche - Plaatsen nieuw plafond met spotjes - Stucen + afwerken van plafond - Afkitten - De badkamer is 2,5 bij 2 meter

Douchebak en douchewand plaatsen

In het huis waar ik pas ben komen wonen loopt het water in de douche niet goed weg. Ik heb het idee dat de afwatering niet helemaal goed is. Graag laat ik een douchebak plaatsen met 2 douchewanden 90 x 90 cm in de muur, graag zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Er mag niet in de grond geboord worden ivm vloerverwarming.

2 douchewanden plaatsen

Ik wil een twee douchewanden (die samen een douchecabine vormen) laten plaatsen tegen de muur. Het gaat om 2 vouwwanden van 90cm bij 200 cm. Een klein klusje

Douchewanden en deur plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een douchewand en douchedeur. Get Wet by Sealskin Impact Douchecabine Vierkant met draaideur 100 x 100 x 195 cm . De moeten geplaatst worden op dorpels van 1 meter met de deur naar links draaiend.

Badkamer installeren in een nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een aannemer om onze badkamer te installeren. Het betreft een nieuwbouwwoning in Haarlem waarbij het toilet beneden en de badkamer boven casco worden opgeleverd. Sanitairmeubelen en tegels regelen we zelf. De indicatie van oplevering is op dit moment medio februari 2020. Een inmeetmogelijkheid is 28 november (tweede en tevens laatste kijkdag). Die dag is het niet mogelijk om alle wensen te bespreken, aangezien we maar een uur hebben en er al een hoop mensen langs komen om de boel in te meten. We hopen ook dat de volgende informatie voldoende is om een offerte op te laten stellen, aangezien het een nieuwbouw casco betreft. Toilet beneden Kraantjes afgedopt uit de grond, moet nog omhoog getrokken worden Tegelen tot 1.20m, daarboven stucwerk (Hoogte 3.25m) 60 x 60 tegels Inbouwreservoir Fontein met opbouwkranen Badkamer boven Cementdekvloer moet gestort worden Alle leidingen zijn afgedopt vanuit vloer en moeten omhoog getrokken worden Radiator moet verplaatst worden naar nieuw te plaatsen douchemuur (zie 3D tekening) Elektrische vloerverwarming (niet in de natte gedeeltes) Verlaagd plafond met spots, ventilatie moet doorgetrokken worden (aantal spots bespreekbaar naargelang de ruimte) Tegels (60 x 60) (Hoogte 2.60 m) Vloertegels Wandtegels (1.20 m hoog) Boven 1.20 m, stucwerk Douche: Twee douchewanden plaatsen, eentje met Nis aan de binnenkant. Hoogte hiervan even overleggen. Douchemuren voor en achterzijde tegelen Wandtegels douche zo hoog als de douchewanden. Hoogte hiervan even overleggen. Douchegoot Vloer aflopend naar douchegoot Opbouwkraan Toilet Moet kwartslag gedraaid worden (zie meerwerktekening voor huidige situatie, en 3D voor gewenst) Plaatsen sanitair en inbouwreservoir

Douchewand plus kraan

Ik wil de douche-cabine vervangen. Het betreft het plaatsen van de douchewanden (90 x 90) en nieuwe mengkraan en douche-stang plaatsen. Graag afvoeren van de bestaande materialen. Dank u.

Glazen bouwstenen plaatsen voor douchewand

Graag laat ik twee douchewanden in de douche maken. Het gaat om 66 blokken. De vloer zit erin, dus het kan direct geplaatst worden. Het profiel en waar de blokken in moet voor op de vloer en plafond, waar de blokken in moeten heb ik. Ik weet alleen niet of er een bevestiging voor de wand nodig is voor de stevigheid. De wanden worden 1.90 m hoog. De ene wand wordt 4 blokken breed, de andere kant 3 blokken breed. Materiaal reeds aanwezig. Het voeg heb ik nog niet, maar dit zou ik eventueel zelf kunnen regelen.

Badkamer verbouwen

Wat we graag willen is: De badkamer is 178 cm breed en 253 cm lang. Een schuin plafond, hoogte varieert van nog 300 cm tot 250 cm. - De badkamer wanden en vloer betegelen (met marmer/ marmer look tegels) - Douche zelfde positie houden, maar groter maken (120 x 90 cm) zelfde kranen etc. als die er al hangen) - Nieuwe wastafel met meubel, aan de kopse kant, tegenover de deur. Ongeveer 100 cm breed. - Rechts daarvan een Breuer toilet - Radiator vervangen door design radiator (hebben we al in huis) - Deur iets afzagen en extra ventilator plaatsen Wij kopen zelf de douchewanden, tegels etc. Slopen kunnen wij eventueel ook zelf doen, het afvoeren doen wij dan ook gelijk zelf. U heeft nog een paar merken voor zo een breuertoilet voor ons? Wilt u daar een prijsopgave voor maken graag en ook vertellen wanneer dit zou kunnen?

Douchewand en douchebak opmeten en plaatsen

We willen graag twee douchewanden laten plaatsen plus een vloertje met putje erin van Sealskin. We kunnen dat niet zelf. De oude wanden en bak moeten er uit. Eerst moet het opgemeten worden en kijken of het kan, ivm de plaats van de afvoer.

Partners

Partners van Casius