Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewand monteren:

Douchewand monteren

Ik heb een douchewand gekocht en wil deze graag laten plaatsen Het betreft een Samos douchewand van 6 mm dik en 210 x 90 cm groot. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewand monteren uit heel Nederland:

Losse douchewand en -deur monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatse van een douchewand en -deur in onze badkamer.

Douchewand en deur monteren

Ik wil een douchewand (35 cm a 200 cm) en douchedeur (98-100 cm a 200 cm afwijkende maten) monteren (geen douchebak, gewoon op betonenvloer). Allebij heb ik bij de Gamma besteld. Waterlijding (pijpen) lopen langs de muur waartegen de douchedeur gemonteerd zou worden, ze zitten in de weg - daar moet een oplossing voor gevonden worden, een balkje maken of zo...

Glazen douchewand monteren

Ik wil graag een glazen douchewand laten plaatsen.

Douchewand en deur monteren

Graag een offerte voor het plaatsen van een glazen douchewand en glazen douchedeur. Materialen heb ik al aangeschaft, montage materiaal voor de vakman. Geen voorwerk nodig.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een douchewand laten monteren. Inpact links gebruik nummer€ 369,-

Glazen douchewand en douchedeur op tegels monteren

Glazen douchewand en douchedeur op tegels monteren. Gaat om nieuwbouwwoning dus geen voorwerk nodig. Graag een indicatie van de prijs.

Douchecabine installeren

Ik ga mijn huidige douchecabine verwijderen en afvoeren. Ik wil er daarna door een vakman een nieuwe douchecabine laten monteren rechtstreeks op de tegelvloer en deze ook laten afkitten. Het gaat om een douchecabine van Aquavive type Zanzibar, een draaideur van 80 cm en een douchewand van 80 cm. Ik zoek een vakman die hier rond eind november tijd voor heeft en ontvang graag uw offerte.

Plaatsen van een douchecabine

Ik heb een nieuwe douchewand en douchedeur gekocht bij Praxis en die worden hier vanmiddag afgeleverd. Ik zoek een goede vakman die mijn oude douchewand kan verwijderen en de nieuwe cabine kan monteren op de tegelvloer. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Douchecabine monteren

Wij hebben nu een douchegordijn in de badkamer en willen graag een douchewand met deur gaan kopen. We willen model Riga van 80 x 80 cm kopen bij Gamma. We zoeken een vakman die de douchecabine in onze badkamer op de tegelvloer kan monteren. We hebben geen haast met de klus, we plannen die in onderling overleg in. Regionale bedrijven hebben onze voorkeur. We ontvangen graag uw offerte.

Douchewand en douchedeur monteren

Ik heb bij Gamma een glazen douchewand en douchedeur besteld en wil die hier graag laten monteren na levering. Ze moeten rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius