Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Middelburg of directe omgeving.

560 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwbouw 2 badkamers en 2 toiletten, badkamer renoveren, nieuwe badkamer op tweede verdieping, badkamer realiseren in nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, gehele badkamer renoveren, badkamer realiseren in souterrain en kleine badkamer renoveren, badkamer klussen, schadeherstel rapport badkamer, badkamer renovatie, renovatie badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Middelburg:

Staand toilet vervangen, douchewand plaatsen en betegelen

Er moeten drie klussen uitgevoerd worden. Opnieuw betegelen van de vloer in de badkamer ( 3 x 3 meter). Vervangen van een staande toiletpot, door een hangend toilet. En in een inloopdouche een nieuwe douchewand (nieuw, er hangt nog niks) plaatsen. Er kan over de oude tegels heen betegeld worden.

Douchecabine vervangen

Enkele weken geleden heb ik u gevraagd hoe het gaat met het plaatsen van een nieuwe douchecabine. Nu hebben we deze gekocht en komt over ongeveer 10 dagen. Graag zou ik nu een offerte ontvangen voor het plaatsen en het mee terug nemen van de oude cabine. Het gaat om de GET WELL douche serie compact.

Douchedeuren en wastafelkraan vervangen

De huidige douche(met douchebak) dateert van 1996; de douchedeuren zijn aan vervanging toe en dat geldt ook voor de kraan van de wasbak. Afmetingen: douchebak: 90x90 (88x 88); maximale deurhoogte: 185 tot 190. Klus is inclusief het slopen afvoeren van het oude materiaal.

Douchewand plaatsen

Ik heb een glazen douchewand aangeschaft, de afmetingen zijn 210 bij 90 cm. Wat kost het om deze wand te plaatsen? De douchewand wordt geleverd.

Douchecabine van Praxis installeren

Als wij een douchecabine bij Praxis kopen, kan hij dan gemonteerd worden door jullie en wat zijn de kosten hiervan? Wordt de oude douchecabine ook afgevoerd? Het gaat om de doucheserie Compact van Sealskin.

Badkamer en wc verbouwen

Wij willen de badkamer en wc vernieuwen. Wij zorgen zelf voor alle tegels en meubels en dergelijke, en willen ook zelf het sloopwerk uitvoeren. Het betreft het verleggen van leidingen, eventueel elektra verplaatsen, tegelen en voegen, sanitair plaatsen en aansluiten. De badkamer is 6 m2 en de wc 1,5 m2.

Douchecabine in een badkamerruimte monteren

Het plaatsen van een douchecabine in een badkamerruimte. De ruimte is net gerenoveerd. Dus aan de betegelde vloer monteren. De cabine is 90 bij 90 cm. Wij komen de cabine.

Mogelijke lekkage in badkamer verhelpen

Op het plafond op de begane grond zijn vochtplekken zichtbaar. Boven deze plekken is de badkamer. Er zal mogelijk een lekkage vanuit de douche zijn ontstaan. Graag laat ik de lekkage opsporen en verhelpen door de vakman.

Badkamermeubel en spiegel monteren

Ik wil een oude wastafel en spiegel laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik op die plek een badkamermeubel van 90 cm breed met wasbak, kraan en nieuwe spiegel laten monteren. Ik heb die inmiddels aangeschaft en zoek een vakman voor de montage. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Douchewand monteren

Ik heb een douchewand gekocht en wil deze graag laten plaatsen Het betreft een Samos douchewand van 6 mm dik en 210 x 90 cm groot. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.

Sanitair vernieuwen in de badkamer

Ik wil graag het volgende laten plaatsen; Douchecabine (hoek) Douchebak (op de vloer) 2 decorpanelen (wandpanelen achter de douchecabine) Kolomkast, spiegelkast + wastafel. Graag wil ik de huidge/oude douchecabine + wastafel laten demonteren/verwijderen.

Badkamer en WC opknappen

Badkamer en WC opknappen: - plaatsen hangtoillet en badkamer meubel plus betegelen wanden en vloer Vloer: 2.75 x 2.40 meter vloer minus douchecabine. Drie wanden tot 1.40 meter hoogte ongeveer. Als het mogelijk is, over de huidige tegels heen. - plaatsen hangtoillet en fontein plus betegelen wanden en vloer Vloer: circa 1 m2. Wanden: tot 1.40 meter ongeveer. Hier ook eventueel over de huidige tegels heen.

Kwartronde douchecabine met douchebak plaatsen

Ik wil graag een kwartronde douchecabine met douchebak plaatsen. Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een nieuwe douchecabine met douche bak (ongeveer 25 cm hoog) en aansluiten afvoer douchebak op de bestaande afvoer. De afvoer zit in de bak zelf. Ik kan de huidige douchecabine wel zelf verwijderen. Ik heb een douchebak, deze wil ik graag behouden, ik wil graag een nieuw cabine laten plaatsen. De nieuwe cabine wil ik graag zelf kopen.

Badmeubel en kranen plaatsen

Een combinatie badmeubel en kranen plaatsen. Een hangende kast. Ook een spiegel met verlichting plaatsen. Daarvoor is elektra aanwezig. Het oude badmeubel verwijderen en afvoeren. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Kunt u mij bellen want mijn pc doet het niet.

Extra badkamer realiseren

Wij willen op de 1e verdieping van onze semi bungalow een 2e badkamer realiseren. Er is op deze verdieping een volledig afgescheiden ruimte (vloeroppervlak 2.45 meter x 3.10 meter; onder het dak minimale hoogte 0.76 meter, maximale hoogte 2.50 meter) waarin nu de CV installatie staat. Er is een mogelijkheid om deze installatie zo nodig te verplaatsen naar de garage. Ook is er een mogelijkheid om een binnenmuur te verplaatsen, waardoor de beschikbare ruimte voor de badkamer groter wordt. Onze gedachten gaan uit naar een ruimte met douchecabine en toilet. De afvoer van de douche zal geen problemen geven, maar voor het installeren van een toilet zal een voldoende grote afvoer moeten worden gemaakt. Wellicht is er een alternatieve oplossing om de toilet aan te sluiten op de aanwezige (wastafel) afvoer.

Badkamervloer en -plafond vervangen

Bestaande tegels vervangen en nieuw plafond met inbouwspots aanleggen. De badkamer is 236 x 210 cm groot, de oude tegels verwijder ik zelf, betreft alleen het plaatsen van de nieuwe tegels. De nieuwe tegels zullen 30 bij 30 of 30 bij 40 centimeter worden. Het plafond moet worden afgewerkt met gipsplaten, 6 inbouwspotjes en witten. Regelwerk is aanwezig, maar moet misschien hier en daar een beetje worden aangepast. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Glazen douchewand monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een glazen douchedeur met glazen zijwand. Het betreft een reeds opgeleverde nieuwbouwwoning dus er is geen voorbereidend werk noodzakelijk.

Badkamer en aangrenzende toiletruimte verbouwen

Grote verbouwing van badkamer en aangrenzende toiletruimte in monumentenpand uit ca 1700. - slopen van de ouderwetse ijzeren badkuip - plaatsten van douchecabine - verplaatsen van warmwaterboiler naar zolder - moderniseren toilet, het staande toilet word hangend. - slopen schrootwanden - stucwerk en tegelwerk in beide ruimtes. De badkamer is ongeveer 3 x 2 meter en het toilet is ongeveer 1.5 x 1 meter. De werkzaamheden dienen rond februari / maart 2017 uitgevoerd te worden.

Toilet vervangen door een nieuwe

Toilet pot vervangen voor een modern new toilet pot.

Douchewand Bali laten monteren

Wij hebben de douchewand Bali van 90 x 200 cm gekocht bij Praxis en willen die graag laten monteren. Het gaat om 1 glazen wand met een profiel en een losse beugel. Omdat er geboord moet worden in voegen of tegels, willen wij dit graag laten doen door een ervaren vakman. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamer laten vernieuwen

Ik wil volgend jaar mijn badkamer laten vernieuwen en ben mij nu aan het oriënteren. De badkamer is 320 x 195 cm. Ik heb nu een ligbad, douchecabine, wastafel en staand toilet, die allemaal verwijderd moeten worden, inclusief het tegelwerk. Ik wil er daarna een hangend toilet in, op een andere plaats. Het leidingwerk moet daarbij worden aangepast. Verder wil ik een nieuwe wastafel, nieuwe douchecabine en uiteraard nieuw tegelwerk. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te bekijken en mij te adviseren. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte.

Badkamer en toilet tegelen

Het betegelen van badkamer van wanden (circa 10 m2) en vloer (6,71 m2) en aparte toiletruimte van circa 2,2 m2 vloer. De muren zijn al bezet en hangtoiletten zijn gemonteerd. De tegels zijn besteld, staan op afroep. De vloertegels zijn 80 x 80 cm en de wandtegels 60 x 60 cm. Vanaf 26 september (week 39) kan het uitgevoerd worden.

Schimmel verwijderen, voegen, kitten en witten

Ik wil graag de schimmel in mijn douchecabine laten verwijderen: de kitlaag is aangetast evenals de voegen en het plafond. Daarna opnieuw voegen en kitten. De ruimte is 90 x 90 cm.

Badkamer en toilet renoveren

Badkamer en toilet renoveren in middelburg

Badkamer slopen en verbouwen

Het betreft de sloop en installatie van een badkamer. De badkamer is 2.25 bij 2.25 meter groot en 2.4 meter hoog. Het gaat om het tegelen, het bad vervangen voor een inloopdouche door middel van een glaswand, een nieuw toilet, badkamermeubel en radiator plaatsen. Ik wil deze werkzaamheden graag in april laten uitvoeren.