Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor lekkage whirlpool verhelpen:

Lekkage whirlpool verhelpen

Controle van het bad, is niet volledig ingebouwd, en een indicatie van de kosten voor de reparatie. Zelf denk ik dat hij lekt bij een spuwer.
Onze klant uit Kapelle (Zeeland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage whirlpool verhelpen uit heel Nederland:

Whirpool Oceana Oregon repareren

Goedendag, Er is door de waterlek detectie een lekkage gevonden onder mijn Oceana Oregon Whirlpool. Wie kan dat verhelpen? Ik weet niet precies waar het lekt, maar het is waarschijnlijk dus onder de badkuip.

Whirlpool bad herplaatsen en afkitten

Ik zoek een vakman die voor mij kan beoordelen of mijn Whirlpool bad wat beter gemonteerd kan worden. Het bad zit scheef en is aan 1 kant nog niet afgekit. Ik ben bang dat er lekkage ontstaat of water bij de aandrijving komt. Graag uw bezoek en advies/offerte voor herstelwerk.

Defect bubbelbad laten repareren

Splash whirlpool is stuk, waarschijnlijk euvel is lekkage van 1 van de kranen.

Jets en leidingen van de whirlpool vervangen

We hebben lekkage bij de whirlpool in de badkamer. Waarschijnlijk moeten er een aantal bubbeljets vervangen worden en we willen de leidingen laten controleren/vervangen.

Lekkage in de Whirlpool verhelpen

Verhelpen lekkage. Het bad met Whirlpool elementen in de bodem, lekt als we het leeg laten lopen (ik denk dat het komt door een van de jets die lekt). Drupt door het plafond van de woonkamer. Graag horen wij wat er mogelijk is en wat de verwachte kosten zijn.

Badkamer werkzaamheden

Ik zoek iemand voor werkzaamheden in de badkamer: - De whirlpool slang, gekoppeld aan de jetstream moet worden gerepareerd cq vervangen i.v.m. lekkage van de slang. - Het moeilijk doorlopen van de wastafel verhelpen (zwanenhals) en moeilijk doorspoelen toilet verhelpen. - De randen van de vloer en wand bij de douche kitten. - Plafond witten; 210 x 270 cm. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte.

Lekkage aan whirlpool verhelpen

Ik heb een whirlpool waarbij ik een lekkage heb (mogelijk kraan) om te laten repareren. Verder wil ik het overige leidingwerk aan de whirlpool na laten kijken. Ik hoor graag wat het me inclusief BTW gaat kosten exclusief materiaalkosten.

TechnoLine stoomdouchecabine repareren

Sinds kort heb ik lekkage in de cabine (achterkant). Hierdoor is er kortsluiting ontstaan. Douche/stoomcabine van TechnoLine in 2008 gekocht. Technoline levert geen service en ik kan er geen monteur bestellen. Rechthoekig model met Whirlpool erin. De thermostaat werkt niet goed, er kom alleen maar lauw water. De lekkage moet eerst verhelpen.

Jets en leidingen whirlpool vervangen

Onze whirlpool heeft lekkage veroorzaakt doordat de leidingen broos, droog zijn geworden en dus zijn gaan knappen/ scheurtjes. Alleen vervangen van de leidingen en jets. Het bad is er al uit gehaald en ligt gekanteld op zijkant en je kan er makkelijk bij. Spoedklus!

Whirlpool vaatwasser repareren

Onze Ikea-Whirlpool inbouwvaatwasser werkt niet meer, hij blijft piepen. De bodemplaat stond vol water. Die heb ik drooggemaakt, maar dat verhelpt het piepen niet. Bovendien heeft het lekkage veroorzaakt. Van wat ik gelezen heb kan het zijn dat er gat in de slang in de buurt van de circulatiepomp zit. Graag zou ik een offerte ontvangen voor de reparatie hiervan.