Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Kapelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Kapelle heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Kapelle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Kapelle of directe omgeving.

71 klanten uit Kapelle bevelen een bij Casius in Kapelle aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Kapelle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamers opnieuw laten voegen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, renoveren douche, toilet en hal, badkamer renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, badkamer renovatie uitvoeren, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, casco badkamer opleveren, badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, vervangen sanitair badkamer, stucen en tegelen, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Kapelle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Kapelle:

Lekkage whirlpool verhelpen

Controle van het bad, is niet volledig ingebouwd, en een indicatie van de kosten voor de reparatie. Zelf denk ik dat hij lekt bij een spuwer.

Douchecabine en douchekraan vervangen

Onze douchecabine is aan vervanging toe (8.5 jaar in gebruik). De bestaande douchecabine, bak, en mengkraan, slang, douchekop willen we eruit en vervangen voor nieuw.

Gewone douche vervangen door een inloopdouche

Ik wil graag een inloopdouche in plaats van de gewone douche. Er staat nu een oude douchecabine met bak waarvan de deurtjes stuk zijn. De tegels van de vloer en de wanden moeten dan ook vervangen worden. De vloer moet aangepast worden en een nieuwe afvoer maken. Ik heb nu een douchebak van 90 x 90 cm. Dezelfde breedte moet de nieuwe douche worden. Aan een kant een muurtje of vast wand plaatsen en een glazen deur om de ruimte af te sluiten. De vloertegels zijn aanwezig. De overige materialen zijn optioneel te leveren.

Badkamer betegelen en installeren

Ik wil onze badkamer laten betegelen en laten plaatsen/installeren. - totaal te betegelen: 35 m2, we hebben 38 m2 tegels gekocht. Vloertegels 60 x 60 cm op de wandtegels 30 x 60 cm. Mogelijk over bestaande tegels heen. - installeren: bad, douchescherm voor een inloopdouche en wastafelmeubel. Materialen zijn in huis. Uitvoering tweede week juni. Het gaat om een badkamer van 3.30 bij 2.41 meter. Graag een prijs voor het totaal en apart voor alleen het tegelen.

Douchevloer aanbrengen

Wij hebben een betegelde douchevloer (0.8 x 1,0 m). Deze veroorzaakt lekkage in de woonkamer. We willen een waterdichte vloer, wellicht verhelpt een gietvloer ons probleem.

Douchecabine afbouwen en douchewanden plaatsen

I.v.m. lekkage dient het volgende uitgevoerd te worden: 1) Het afbreken en afvoeren van mijn oude douchecabine. 2) Het plaatsen van douchewanden. 3) Het plaatsten en aansluiten van de kraan . 4) Het plaatsten van de douchestang.

Badkamer op korte termijn verbouwen

Wij hebben een kleine badkamer van 8 m2 op de begane grond. Het bad dient verwijderd te worden evenals gipsplaten met tegels. Er dienen nieuwe platen geplaatst te worden en betegeld. Het sanitair plaatsen wij zelf.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten installeren. Het betreft 2 vaste wanden en 2 schuifdeuren.

Toilet betegelen

De vloer, 1,5 m2 en de wanden 6,5 m2 betegelen. WC is volledig gestript en het voegen en het afwerken doe ik zelf. Alleen over de bestaande tegels nieuwe zetten. Tegels zijn al besteld.

Hangend toilet plaatsen

Hangend toilet plaatsen (nieuw) en leidingen en fontein herplaatsen. Afwerking (tegelen e.d.) doe ik zelf.

Er is nu een douche zonder bak. Op deze ...

Er is nu een douche zonder bak. Op deze plaats moet een bad komen, waarbij er slechts enkele tegeltjes verwijderd zullen moeten worden om de kraan lager te plaatsen. Het afvoerputje die er nu is van de douche kan gebruikt worden voor de badafvoer. Verder zal het bad betegeld moeten worden.

Badkamer opnieuw betegelen, bestaande ...

Badkamer opnieuw betegelen, bestaande sanitair haal ik er zelf uit. Het is dus tegelen, bad plaatsen, wastafel, hangtoilet en het sanitair. Overal kunnen de bestaande aansluitingen gehanteerd worden, de indeling blijft hetzelfde. Ruimte is niet zo groot (2.05 * 2.27). Inschatting is +/- een week werk. Graag op korte termijn offerte, omdat ik dit jaar nog wil uitvoeren.

renovatie badkamer. het plaatsen van ...

renovatie badkamer. het plaatsen van een bad, douche, wastafelmeubel, toilet en het verplaatsen van een verwarmingsplaat + tegelwerk