Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer in een chalet opknappen:

Badkamer in een chalet opknappen

We hebben een Chalet in Zeeland staan. We willen de badkamer opknappen. Een nieuwe douchewand plaatsen, de douchebak opnieuw afkitten en nieuwe vloerbekleding (zeil 1. 00x1. 00). In de keuken wil we het aanrecht ook opnieuw afkitten en/of een waterwerend profieltje aanbrengen
Onze klant uit Burgh Haamstede (Zeeland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer in een chalet opknappen uit heel Nederland:

Centrale verwarming in chalet aanleggen

Ik woon in een klein chalet met een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Maak nu gebruik van gaskachel. Ik wil een centrale verwarming aan laten leggen.

CV aanleggen in chalet

Ik woon in een klein chalet met een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Maak nu gebruik van gaskachel op propaangas. Ik wil een cv ketel aanleggen in het chalet die op elektriciteit werkt.

Vergroten en renoveren van een houten chalet

Wij zijn eigenaar van een houten chalet op een recreatiepark. Het chalet heeft een permanente en vergunningsvrije woonbestemming. We willen het chalet laten renoveren en vergroten met een aanbouw. De huidige maat is ongeveer 3,5 x 11,5 meter en we willen er ongeveer 4,5 x 5,5 meter aan laten bouwen. Er moet een betonnen vloer op het zand worden gestort. We willen in de aanbouw een kunststof kozijn met openslaande deuren. Het chalet heeft een schuin aflopend dak met bitumen dakbedekking. Daar moet het dak van de uitbouw op gaan aansluiten. De buitenzijde moet worden voorzien van onderhoudsvrij hout dat vergrijst. In de uitbouw moet elektra en verwarming worden aangelegd. De renovatie van het chalet omvat: - Vervanging van alle kozijnen en de schuifpui door kunststof - Wijzigen van de indeling en tussenmuren - Verwijderen van het verlaagd plafond en isoleren van het dak - Plaatsen van een nieuwe badkamer met apart toilet (o.a. aansluitingen verleggen) - Aansluitingen in de keuken verleggen - Vervangen van de cv-installatie. Er is nu een oude kleine cv-ketel. We willen een afspraak maken om de klus op locatie met u te bespreken en alles in te laten meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

CV-installatie in de chalet aanleggen

Ik wil graag een CV installatie in mijn chalet aan laten leggen en wil u vragen daarvoor een prijsopgave te doen. Het is een chalet van 3,5 bij 13 meter, en de ketel zou in een van de keukenkastjes moeten passen. Ik verwacht daarbij 4 radiatoren nodig te hebben: twee voor in de woonkamer, 1 in de slaapkamer en een kleintje voor in de badkamer. Het gehele systeem moet dus worden aangelegd. Momenteel heb ik wel een vrij nieuwe geiser in het keukenkastje, en het nieuwe systeem moet dan ook warm water leveren, of we moeten twee aparte systemen aanleggen.

Douchebak plaatsen

Douchebak plaatsen en douchecabine hierop herplaatsen (in badkamer van chalet). Afvoerputje is aanwezig en zit vrijwel op dezelfde plek als de douchebak. Douchecabine is nu direct op vloer geplaatst, als kan graag deze douchecabine opnieuw plaatsen bovenop de douchebak. De (hoge) douchebak al aangeschaft.

Chalet binnen en buiten renoveren

Ik heb zojuist een chalet gekocht in Ermelo. Ik wil graag nieuwe dakbekleding en ook het Electrabel dient gemoderniseerd te worden (stoppen uitbreiding). Ook het vervangen van 1 raam en het plaatsen van dubbele beglazing moet gebeuren. Daarnaast heb ik een budget over voor verdere modernisering. Op ons wensenlijstje staat het vernieuwen van de keuken, badkamer (gedateerd uiterlijk). Op de buitenkant zijn een aantal plaatsen met verrot hout. Ik ben benieuwd wat de kosten van ingrijpende vervanging zullen zijn.

CV aanleggen in chalet

CV aanleggen in chalet. Wat zijn ongeveer de kosten van een cv aanleggen in een chalet? Het formaat is 10.50 bij 4.00 meter. Er zijn twee slaapkamers waarvan 1 niet hoeft te worden voorzien van verwarming. In de badkamer wel. Het chalet is nieuw. Alvast bedankt.

Badkamer laten renoveren

Graag wil ik mijn badkamer laten renoveren. Ik wil dit doen met Dumaplast PVC bekleding i.p.v. tegels. Ook wil ik een nieuw plafond, (inloop?) douche en vloer. Het gaat om de badkamer in mijn chalet. Ik heb nog geen materialen ingekocht. De badkamer is ongeveer 2.40 bij 2.70 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Zeil en bekleding meubels vervangen in chalet

Ik zoek een textiel bedrijf of iets dergelijks die een chalet qua binnenzijde kan renoveren (zeil vloer en vaste ronde bank (8 x kussens zit en rug / hoek kussen zit en rug en 6 stoelen alleen zitkussen). Het zeil is 45 m2 woonkamer/keuken 3 kleine slaapkamers. Toilet en badkamer circa 3 m2). Offerte dient te zijn inclusief leveren, verwijderen en aanbrengen.

Badkamer in een chalet stucen

Ik heb een chalet gekocht met een kleine badkamer. De wanden en de vloer zijn nu afgewerkt met een soort vinyl Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5